Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Перші поліцейські офіси з'являться у Житомирському та Хорошівському районах

Перші поліцейські офіси з'являться у Житомирському та Хорошівському районах

15-03-2018
На Житомирщині цьогоріч відкриють спеціальні поліцейські центри-офіси, де перебуватимуть і будуть працювати дільничні офіцери, поліцейські ювенальної превенції і патрульні.

15 березня в Головному управлінні Нацполіції Житомирщини відбулася розширена нарада превентивного блоку поліції за участі керівництва ГУНП, окремих селищних голів та регіонального координатора міжнародної організації ПРООН. Йшлося про найближчі перспективи у роботі поліції превенції у сільській місцевості, підтримку ініціатив з безпеки місцевих громад і поліпшення технічного оснащення дільничних офіцерів.

Відкрив нараду заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогр, який розповів про мету та очікувані результати від створення в об’єднаних територіальних громадах поліцейських станцій:

"По суті, поліцейська станція – це своєрідний офіс поліцейського для роботи з громадянами у денний час доби. У цьому приміщенні перебуватимуть безпосередньо дільничні офіцери, закріплені за територією обслуговування, поліцейські ювенальної превенції, які працюватимуть з місцевою молоддю за окремим графіком, і працівники секторів реагування патрульної поліції. Ми уже провели певну роботу і нині вона триває ще за окремими напрямками з депутатським корпусом обласної ради, з головами об’єднаних територіальних громад, селищними головами щодо підготовки та відкриття таких станцій. Тож уже у березні-квітні ми плануємо відкрити перші поліцейські офіси у Житомирському та Хорошівському районах", - прокоментував він.

Спеціаліст з мобілізації громад Програми відновлення та побудови миру ПРООН Жанна Чмут, запрошена до участі у нараді, у свою чергу, подякувала правоохоронцям Житомирщини за відкритість і готовність до співпраці.

"Це лише перші кроки, які ми разом зробили для безпеки наших громад, і вони вдалі. Надалі ми хочемо продовжувати налагоджувати діалог між поліцією та громадськістю, тож готові до підтримки реалізації мікропроектів. Ми маємо спільну мету – аби люди відчували себе у цілковитій безпеці. Тож бажаю нам усім натхнення!" – звернулася до присутніх Жанна Чмут.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини