Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Речі, які не можна робити в душі

Речі, які не можна робити в душі

16-03-2018
Відвідування душу – звичний процес, який більшість роблять «на автоматі», не замислюючись про те, чи не допускають вони помилок. Однак багато хто дійсно ігнорує важливі правила, що загрожує низкою проблем і неприємними наслідками.

Гелі / шампуні

Багато в прагненні заощадити економлять на догляі за собою, в тому числі купують дешеві шампуні і гелі для душу. Однак останні, найчастіше не містять корисних речовин, і за своїм складом більше схожі на миючі засоби або порошки. Органічна косметика апріорі не може бути дешевою, зате вона не містить в собі небезпечних парабенів і сульфатів, що підвищують ризик розвитку раку грудей.

Умивання

Косметологи закликають вмиватися за допомогою гелів і пінок не більше двох разів в день, навіть якщо шкіра має підвищену жирність. Можна замінити такі процедури міцелярної водою, а ще не варто щодня використовувати скраби, оскільки це підвищує ризик появи акне.

Гаряча вода

У холодну пору хочеться скоріше відправитися в гарячий душ, але навіть це може нести небезпеку. Гаряча вода пересушує шкіру, веде до її передчасного старіння і навіть виникнення гіпертонічних хвороб. Важливо, щоб температура води залишалася максимально комфортною для тіла, а не обпікала його.

Експерименти

Дехто часто експериментує з косметичними засобами, змінюючи їх чи не кожен місяць. Однак будь-який з них містить безліч як натуральних, так і хімічних компонентів, здатних живити, очищати, зволожувати і т.д. Часта зміна засобів для догляду за собою може спровокувати алергічну реакцію.

Мочалка

Даний предмет для ванни зазвичай досить рідко змінюють, вважаючи, що він сильно не забруднюється. Однак мочалка відмінно збирає залишки відмерлої шкіри, скраби, залишки гелів для душу, а ще там активно поширюються бактерії, тому що зазвичай сушать її теж неправильно. Звичайно, все залежить від того, з чого складається предмет, але краще міняти його не рідше ніж раз на півроку.

Зволоження

Виробники різних засобів, на кшталт гелю для душу, намагаються переконати, що їх продукт не провокує сухості шкіри. Однак в дійсності після їх використання краще також пустити в хід зволожуючий засіб, наприклад, крем з невеликою жирністю або лосьйон.

Шампунь

Вибираючи шампунь, ми звертаємо увагу на те, для жирного він волосся або сухого, а також чи підходить для частого використання. Ось тільки мало хто намагається з’ясувати, пом’якшує чи цей засіб жорстку воду, яка тече з-під крана в більшості країн. Через це волосся навіть після миття здається млявим і сухим.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини