Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Житомирі 7-річний хлопчина тривалий час їхав у тролейбусі сам, а потім повідомив кондуктора, що забув домашню адресу

У Житомирі 7-річний хлопчина тривалий час їхав у тролейбусі сам, а потім повідомив кондуктора, що забув домашню адресу

20-03-2018
У Житомирі школяр заблукав, їдучи сам у тролейбусі. Першою про недобре запідозрила кондукторка, яка і повідомила патрульних. Тепер хлопчик уже вдома.

19 березня патрульні поліцейські та працівники ювенальної превенції ГУНП Житомирщини встановили місце проживання і повернули додому 7-річного житомирянина, який увечері мандрував містом. У ситуації, чому дитина залишилася без нагляду дорослих, правоохоронці нині розбираються, – повідомляють правоохоронці.

Близько 20 години на спецлінію «102» надійшло повідомлення від водія житомирського тролейбуса про те, що у салоні його транспорту тривалий час перебуває хлопчик без нагляду дорослих. З розмови з дитиною зрозуміло, що він заблукав і не знає, як потрапити додому.

Знайду, який назвався 7-річним житомирянином, передали патрульним поліцейським. Однак відомості, почуті правоохоронцями від дитини про його сім’ю, адресу проживання, місце навчання тощо. виявилися доволі суперечливими. Відтак поліцейські взяли хлопчика до службової автівки та разом з ним вирушили на пошуки його домівки.

Тим часом повідомлені про ситуацію працівники підрозділу ювенальної превенції Житомирського ВП ГУНП, упевнившись у відсутності звернень житомирян до поліції про зникнення малолітньої дитини, розпочали пошуки рідних знайденого хлопчика.

Врешті уже за годину дитина привела правоохоронців до місця свого проживання. В оселі їх зустріла 60-річна бабуся хлопчика, якій дитину передали під розписку. Зі слів жінки, вона думала, що онук гуляє десь неподалік, тому ще й не шукала його.

Правоохоронці провели з бабусею профілактичну бесіду. Батьків дитини на той момент вдома не було, тож з ними працівники ювенальної превенції проведуть окрему роботу для недопущення у майбутньому випадків залишення дитини без нагляду дорослих.

Правоохоронці звертаються до усіх громадян: не будьте байдужими до дитячих доль. Якщо ви помітили малолітню дитину без дорослого нагляду на вулицях міст і селищ, запитайте, чи вона часом не загубилася і де її батьки. Повідомте про виявлення бездоглядної дитини до поліції за номером «102». Також не закривайте очі на проблемні родини, в яких через пристрасть дорослих до алкоголю чи наркотиків страждають діти. Не проходьте повз підлітків, які димлять цигарками у підворіттях, не мовчіть, коли на ваших очах продавець у магазині продасть неповнолітньому пиво, алкоголь або тютюн, не відвертайтеся, коли побачите «вуличний бій», і т.д. Усе це - привід зателефонувати до поліції. Телефон «102» працює цілодобово. Реакція правоохоронців буде адекватною ситуації.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини