Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
П’яний гороскоп: як поводяться знaки зодiaкy, кoли вип’ють

П’яний гороскоп: як поводяться знaки зодiaкy, кoли вип’ють

01-05-2018
На вихідні саме час підняти келихи. Але якщо ви збираєтеся випити в оточенні не дуже добре знайомих людей, техніка безпеки рекомендує заглядати товаришам по чарці в паспорт з метою дізнатися дату народження. Про всяк випадок.

Овен

Будучи в прекрасному настрої, п’яний Овен буде переходити від одного гостя до іншого, перевіряючи, чи всім налили, щоб переконатися, що всім так само добре, як і їм. Якщо ж ви ще не дійшли до кондиції, можете покластися на Овна, який, якщо потрібно, збігає ще за пляшкою, щоб довести вас до потрібного стану. Якщо сп’яніння вводить вас нудьгу, шукайте Овна, який розвіє вашу зневіру.

Телець

Телець – це скеля, об яку можна спертися в будь-якому стані. Якщо вам потрібен вірний друг, який буде завжди напоготові, коли ви вже насилу стоїте на ногах, кличте Тельця. Однак будьте обережні! Якщо Телець сьорбнув зайвого, він стає впертішим за будь-якого барана. Поганою ідеєю буде вступити в перепалку з Тельцем, тому як бик з розчервонілими очима і обличчям – не найприємніше видовище.

Близнюки

Близнюки – це не один товариш по чарці, а одразу декілька. А пити з тим, чия поведінка змінюється з найменшого приводу – це завдання не з легких. Вам краще заздалегідь домовитися, що ви збираєтеся робити, і когось ще прихопіть з собою. Будьте обережні, коли берете з собою Близнюків, так як вони рідко залишаються на одному місці занадто довго. Тільки ви їх бачили лежачими в кутку, як в наступну секунду їх уже й слід прохолов.

Рак

Рак напідпитку – це важкий випадок, тому як він може впасти в такий смуток, що почне плакати і скаржитися на долю. Рак сам по собі істота емоційна, а якщо нап’ється, то і зовсім втрачає останні залишки самовладання. Він може веселитися до упаду, а через деякий час почне кричати на бармена.

Лев

Всі знають, що після кількох чарок у людей «розв’язується» язик. Так ось, поки алкоголь буде текти річкою, рот Лева не буде закриватися. Ви не примусите його тримати свою думку при собі, незалежно від того, наскільки вона взагалі доречна. До речі, не радимо вам ставити Лева на місце, так як його величність не терпить намірів тиску на свою особистість і буде вести себе, як розлючений хижак.

Діва

Діву можна виявити сидячою в кутку бару і спокійно перехиляючу келих вина або пива після важкого робочого дня. Це не найвеселіші товариші по чарці, так як вони завжди залишаються самі по собі, не вливаючись в «бурхливий» колектив. Забудьте про дешеві забігайлівки, тому що Діви – це чистюлі до мозку кісток. Якщо вам потрібен VIP-загул, звертайтеся до Діви.

Терези

Терези – це, мабуть, найкраща компанія для того, щоб накваситися. Це безтурботні люди, які просто хочуть, щоб усім було добре. Вони вміють тримати рівновагу, а це важливо, коли ви падаєте обличчям в салат. Якщо десь зав’язалася бійка, кличте Терезів, щоб розрулити ситуацію.

Скорпіон

Налийте Скорпіону текіли і приготуйтеся слухати. Напившись, Скорпіон стає неймовірно дотепним і саркастичним. Вони або йдуть раніше за всіх, або питимуть з вами до кінця і вистоять, як останні самураї. Але, так як Скорпіон завжди приховує свої емоції, не сподівайтеся, що він, натріскається до чортиків, буде ридати посеред бару.

Стрілець

Будьте обережні, коли розважаєтеся зі Стрільцем, так як цей знак зодіаку гострий на язик. Вони стають дуже безтурботними, коли вип’ють, через що можуть легко вступити в перепалку з іншими. З кожним келихом Стрілець стає все краще і грайливіше, і тому може випадково наробити багато дурниць.

Козеріг

Козероги – це товариші по чарці-хамелеони, які можуть адаптуватися в будь-якій ситуації, в якій опиняться. Вони просто хочуть розслабитися, неважливо з ким, де і коли. Все, що їх хвилює – це як вони могли так наклюкался.

Водолій

Водолії люблять дуріти, коли вип’ють. Так як Водолій відомий своєю неординарністю, пити з ним – це все одно, що сходити на виставу. Вони люблять розповідати історії і перебільшувати деталі, хоча всі і так їх слухають. Водолій буде ходити з камерою і знімати пиятику на відео, збираючи компромат на інших.

Риби

Якщо ви раптом захотіли випити з друзями, Риби будуть першими в списку, так як вони схильні плисти за течією і не пручаються. Сьорбнувши зайвого, Риби переживають всю гаму емоцій, тому пити з ними – це дуже цікавий досвід. Але будьте обережні з їх перепадами настрою, тому що один зайвий келих, і вони можуть злетіти з котушок.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини