Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
    У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

    Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко
    Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко

    У Житомирі, Україні та й...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

Новини
7 небeзпечних фрaз, якi відштoвхують від вас гроші

7 небeзпечних фрaз, якi відштoвхують від вас гроші

03-05-2018
Гроші люблять тишу та впевнених в собі людей. Успіх у фінансовій сфері життя — це не просто наслідок таланту чи везіння.

Це спосіб життя і особливість мислення людини. Багаті та успішні люди бачать світ інакше.

Небeзпечні фрази, які відштoвхують від вас гроші

Перша Фраза: я не можу це зробити.

Ви можете все, бо ви людина. Ви є вінцем творіння, найскладнішим організмом у Всесвіті. Вчені не можуть визначити, яким є межа розвитку особистості. Єдина проблема, яка стоїть перед нами — це старіння, тому не втрачайте ні хвилини свого життя. Ідіть вперед, рвіться в бій, вирішуйте свої проблеми і займайтеся улюбленою справою, щоб заробляти гроші.

Фраза друга: мені ніколи не стати багатим.

Це ще одна негативна установка, що породжує в людині впевненість у тому, що вона невдаха. Коли ви говорите так, навколо вас ніби закриваються енергетичні двері, крізь які не проходять позитивні хвилі Всесвіту. Це лише ваша думка, причому вона абсолютно невірна. Ніколи не стати багатим судилося тільки тим, хто цього зовсім не хоче. Говорите собі частіше: «Я стану багатим/багатою».

Фраза третя: у мене немає на це часу.

Час є завжди. Вам необхідно лише правильно його розподілити. Правильно розставлені пріоритети — це левова частка успіху. Якщо у вас поки що не виходить отримувати гроші за своє хобі, за плоди ваших праць, то більше працюйте, не забуваючи про розвиток своїх навичок. Час є, просто потрібно його виділити. Лінь — це основна проблема в пошуку вільної хвилинки для роботи, для самовдосконалення.

Четверта Фраза: щастя не в грошах.

Абсолютно вірно, не в грошах. Сучасне суспільство і суспільство в цілому побудоване на обміні. Обмін — це коли ви віддаєте те, що у вас є в надлишку, купуючи те, чого у вас немає. Гроші — це простий еквівалент нажитого майна. Це не страшні папірці, як багато релігії кажуть про це. Це зручний спосіб замінити те, що у вас є, на те, чого у вас немає. Щастя саме в грошах, бо вони показують світові і вам самим, наскільки наполегливо ви працюєте. Абсолютно не важливо, ким ви хочете стати. Важливо лише те, наскільки велике ваше бажання стати кращими. Гроші — це не зло, адже вони допомагають нам купувати те, про що ми мріємо.

Фраза п’ята: гроші даються важко.

Це правда тільки тому, що потрібно знайти в собі сили хотіти щось так сильно, щоб забути про навіть найменший шанс невдачі. В цілому ж гроші не даються важко. Якщо ви працюєте на роботі, яка не приносить вам задоволення, то це тільки ваш вибір. Звичайно, ситуації бувають різні, але у кожного з нас є шанс покращити якість свого життя та життя своєї родини. Говоріть собі частіше: «Гроші мене люблять, бо я багато працюю».

Фраза шоста: життя несправедливе.

Ще як справедливе! Більш того, воно налаштоване до вас прихильно. Тільки ви маєте повну владу над світом, який створюєте навколо себе. Це необхідно пам’ятати. Все, що оточує вас зараз, повністю відображає ваші думки, вашу віру, ваш настрій. Життя справедливе до нас, бо воно дозволяє змінювати реальність лише силою думки та слів, які ми вимовляємо. Говоріть частіше: «Життя справедливе до мене».

Фраза сьома: у мене немає грошей.

Будь-які фрази, побудовані на запереченні, небезпечні. Якщо вони стосуються грошей, то вони небезпечні подвійно. У вас є гроші, вони просто не знайшли свого шляху для появи у вашому житті. Всередині вас є вогонь, який не під силу загасити. Він може згаснути, але його завжди можна розпалити. Не бійтеся шукати самих себе.

Не ставте заробітки на перше місце. Найголовніше в житті — це задоволення. Отримуючи задоволення від якогось процесу, ви автоматично стаєте в чомусь все краще і краще, а потім все йде як по накатаній. Потрібно вміти витрачати гроші, вміти їх вкладати, одночасно не ставлячи це в главу кута. Гроші повинні бути приємним доповненням до життя.

Слідкуйте за всім, що відбувається навколо вас. Всесвіт завжди дає нам невеликі, ледь помітні знаки долі, які слід сприймати правильно. Люди з самої давнини помітили, що є якісь особливі події, які ніколи не відбуваються просто так. Використовуйте кожну можливість для того, щоб стати багатшими.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини