Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Про Україну може дбати лише українська нація, – Юлія Тимошенко

Про Україну може дбати лише українська нація, – Юлія Тимошенко

16-05-2018
Голова Партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко впевнена, що нині щодо України здійснюється зовнішній вплив, проте це питання слід розділяти на такий позитивний аспект як підтримка США, ЄС чи МВФ, та негативне зовнішнє управління як то бажання отримання певної вигоди частиною великих транснаціональних фінансових олігократій за сприянням корумпованого керівництва України.

«Я би розділила питання зовнішніх впливів на підтримку, і негативний аспект – як то бажання отримання вигоди. Як приклад, ми маємо Угоду про асоціацію між Україною і ЄС, співпрацюємо із МВФ, у України також є сильні друзі – США, ЄС і інші країни, які підтримали нас проти зовнішньої агресії Росії. У цьому випадку я категорично не розглядала би це як елементи якогось зовнішнього управління, адже мова іде про солідарність і бажання допомогти Україні проходити тяжкий шлях становлення», – сказала Юлія Тимошенко під час ефіру на телеканалі «NewsOne».

У той же час за словами політика, водночас існують «ті, хто хоче на Україні грубо і цинічно заробити», як приклад «це частина великих транснаціональних фінансових олігократій», які користуються ресурсами і можливостями України за сприянням представників нинішньої державної влади.

«Ці утворення, як великі відгодовані акули плавають у глобальному просторі, не мають стосунку до жодної країни світу, але мають сильні апетити. І коли в глобальному просторі з’являється слабка жертва, яка має слабке, неінтелектуальне і корумповане керівництво, яка також знекровлена війною і неправильно ухваленими рішеннями – то вона якраз і стає здобиччю», – алегорично пояснила політик.

Юлія Тимошенко також акцентувала, що команда «Батьківщина» за підтримки українського суспільства має намір «зруйнувати кланову систему всередині країни», але також зараз також важливо «говорити про такі ж самі структури ззовні, які бачать Україну як легку наживу і здобич».

Політик також наголосила, що відповідно до різних опитувань, понад 70% українців вважають, що щодо Україні здійснюється зовнішнє управління.

«Всі відчувають, що зовнішнє управління є, що ні Уряд, ні президент, ні НБУ – не приймають самостійних і чітких рішень», – підкреслила Лідер Партії ВО «Батьківщина».

Парламентарій також закликала українців до того, аби бути пильними, уважно розбиратись у ситуації всередині і ззовні країни, та згуртуватись навколо захисту країни.

«Існує думка, що українцям з усіх сторін хочуть лише допомогти, поставити на ноги та зробити сильними конкурентами. Але кожна нація чи транснаціональна корпорація думають про себе, свої інтереси, можливості і валові продукти», – сказала вона.

«А про Україну може дбати лише українська нація. Ми повинні про себе дбати самостійно і з тим розумінням, що ми як конкуренти нікому в світі не потрібні, і ми повинні чітко дати звіт самим собі: лише ми самі можемо працювати у своїх інтересах і робити себе сильними», – пояснила політик.

Юлія Тимошенко сказала, що Україна для становлення має всі необхідні ресурси: заможні надра, родючу землю, технологічні розробки, вигідне транзитне розташування, а за рейтингами ООН перебуває на 6 місці за рівнем освіти, тому «ми повинні взяти своє життя у свої руки, і ні на кого не покладатись».

Про Україну може дбати лише українська нація, – Юлія Тимошенко

Джерело статті: UA.info

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини