Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
7 жорстоких істин, які зроблять вас сильнішими і кращим

7 жорстоких істин, які зроблять вас сильнішими і кращим

25-05-2018
Сильні люди давно вивчили ці прості життєві істини, тому їх складно збити з ніг, і навіть в найважчі часи вони все одно утримуються на плаву. Просто вони знають, що на допомогу до них ніхто і ніколи не прийде, крім них самих.

1. Не виправдовуйте ігнорування і байдужість зайнятістю.

Не буває такої шаленої зайнятості, щоб не можна було відповісти на ваш дзвінок або повідомлення. Якщо вас ігнорують, насмільтеся визнати це. Людина просто свідомо на вас не реагує, а не тому що у неї немає часу. І чим раніше ви припините виправдовувати людей, для яких ви не є пріоритетом, тим швидше ви зможете подивитися на життя набагато простіше.

2. У кожної людини свої власні інтереси.

Незалежно від того, наскільки щирою, доброю чи турботливою є та чи інша конкретна людина, її інтереси для неї завжди будуть понад усе. Мало того, це часом почне стосуватися і найближчих людей. Навіть найчесніший роботодавець із задоволенням візьме з вас більше роботи за мінімум оплати. Вас завжди явно і неявно перевірятимуть на межі ваших кордонів і вашого терпіння, поки ви не станете чинити опір. Пам’ятайте, що сильні люди не бояться відмовляти і можуть постояти за себе.

3. Ви ніколи не зможете догодити всім.

Якби ви насправді усвідомлювали, що хоче від вас кожна людина, ви б швидко вигоріли. Як би ви не викладалися, ви не зможете догодити всім по максимуму, а деякі ще й залишаться незадоволеними. Вас стануть критикувати, навіть якщо ви “стелитесь” перед будь-ким на шкоду собі. Знайте, що якщо і є така людина, чия думка буде для вас значуща, – то це тільки ви самі.

4. Цей світ вам абсолютно нічого не винен.

Ви, можливо, найрозумніша, найдобріша і неймовірно цікава людина в світі, але це не означає, що світ повинен полюбити вас. Сильні люди знають, що є два основні варіанти: ви ризикуєте витратити власне життя, невпинно шкодуючи себе, так як ви заслуговуєте більшого, ніж отримуєте; або можете вийти в світ і активно претендувати на своє. Вгадайте, який вибір роблять успішні люди?

5. Якщо ви будете шукати причини і виправдовуватися, ви нічого не доб’єтеся.

Ви можете витратити все життя, голосно заявляючи іншим, що у вас немає часу, грошей, енергії або ресурсів для досягнення того, що ви дійсно хочете. І все, що ви стверджуєте, може бути істиною, але більш сувора істина полягає в тому, що у кожної людини на планеті є мінімум один привід або виправдання, щоб не домагатися своїх цілей. Різниця між людьми, які отримують бажане, і тими, хто цього не отримує, полягає в тому, що перші вдаються до виправдань. Вони знаходять спосіб обійти перешкоди і обмеження, а не страждати від їх присутності.

6. Ваші дії, а не думки характеризують вас.

Ви можете цілими днями сидіти в чотирьох стінах, мріючи про краще життя, але поки ви не відкриєте ногою двері в це краще життя і не почнете щось міняти, вам нічого не світить. Благі наміри – чудова річ, але якщо вони не підкріплені діями, вони безглузді. Зрештою, ви – це те, що ви робите, а не те, що ви думаєте.

7. Не очікуйте, що хтось прийде вам на допомогу.

Ми всі хочемо вірити, що ось-ось зовсім поруч за рогом нас чекає людина нашої мрії або ідеальна високооплачувана робота. Коли ми незадоволені своїм життям, ми ірраціонально сподіваємося, що скоро станеться радикальна зміна обставин, ми будемо врятовані і наші страждання закінчаться. Але правда в тому, що життєвий алгоритм так не працює. Ніхто не увірветься у ваше життя на білому коні, і якщо ви хочете побачити зміни, вам доведеться ініціювати їх самому.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини