Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
ГОРОСКОП НА 8 ЧЕРВНЯ 2018: БІЛЬШОСТІ ЗНАКАМ ЗОДІАКУ СЬОГОДНІ ДОВЕДЕТЬСЯ ДОБРЕ ПОСТАРАТИСЯ, ЩОБ ДО КІНЦЯ ДНЯ РОЗІБРАТИСЯ З УСІМА ТУРБОТАМИ

ГОРОСКОП НА 8 ЧЕРВНЯ 2018: БІЛЬШОСТІ ЗНАКАМ ЗОДІАКУ СЬОГОДНІ ДОВЕДЕТЬСЯ ДОБРЕ ПОСТАРАТИСЯ, ЩОБ ДО КІНЦЯ ДНЯ РОЗІБРАТИСЯ З УСІМА ТУРБОТАМИ

08-06-2018
Гороскоп на сьогодні, 8 червня 2018 року.

П`ятниця, як правило, один з найбільш очікуваних і улюблених днів тижня, але більшості знаків зодіаку сьогодні доведеться добре постаратися, щоб до кінця дня розібратися з усіма турботами. Інакше відпочинок на вихідних може наштовхнутися на численні перешкоди. OBOZREVATEL пропонує читачеві докладніше дізнатися поради астролога.

Овен

Представників цього знаку зодіаку чекає нелегкий день, який може звести їх обличчям до обличчя з багатьма труднощами. Вам належить сьогодні втомлива дорога, проте в підсумку ви досягнете бажаної мети. Увечері постарайтеся відволіктися від звичних справ і присвятити себе відпочинку в компанії рідних вам людей.

Телець

Тельцям гороскоп на сьогодні пророкує відмінний і натхненний настрій з самого ранку. Однак, зірки попереджають, що, можливо, знайдуться ті, хто захоче зіпсувати його. Не піддавайтеся впливу недоброзичливців, якщо в п’ятницю вони зустрінуться на вашому шляху, а також не дозволяйте собі реагувати на провокації.

Близнюки

Тим, хто наpoдився під цим знаком зодіаку, варто перестати скаржитися. Своїми песимістичними настроями ви можете непогано розлютити долю, яка відразу ж припіднесе вам не зовсім приємний подарунок. Останнім часом вам багато дається дуже легко, тому варто навчитися цінувати всi сюрпризи і користуватися нагодою. Не забудьте сьогодні подякувати людям, причетним до ваших успіхів.

Рaк

Рaкам гороскоп на п’ятницю радить задуматися про відпочинок. Пора вже перевести дух і трохи розслабитися, адже за усім не встигнеш. Зірки пророкують вдалий день для планування туристичних поїздок або занять творчістю. Також настає сприятливий час для романтичних побачень або приємного проведення дозвілля з дітьми.

Лев

Для тих, хто наpoдився під знаком зодіаку Лев, зірки радять навчитися проявляти терпіння. Можливо, саме сьогодні воно вам знадобиться як ніколи. Гороскоп на сьогодні для Левів радить також їм не звертати уваги на шпильки і докори від близьких вам людей. Можливо, вони доставлять неприємні відчуття, але якщо ви не відповісте на них – вийдете в максимально сприятливому світлі з ймовірного конфлікту.

Діва

Представники цього знаку останнім часом поводяться дуже дивно і, можливо, навіть по-дитячому. Ваші оціночні судження можуть бути абсолютно безпідставними, але ви все одно твердо притримуєтеся обраної позиції. Саме сьогодні зірки рекомендують постаратися максимально тверезо оцінити все, що відбувається і зробити правильні висновки, інакше наслідки можуть бути непередбачуваними.

Терези

Для Терезів настає період затишшя. Важливо розуміти, що все повинно йти за планом, своєю чергою. Не варто квапити події і бігти попереду паровоза, інакше можете нашкодити самим собі. Іноді для того, щоб отримати результат, варто почекати певний момент, і тільки тоді активно діяти. Можливо, цей момент настане саме сьогодні.

Скорпіон

Представникам цього знаку сьогодні не варто рубати з плеча і робити необдумані вчинки. Ви занадто близько приймаєте до серця обставини, на які зараз навіть не варто звертати увагу. Постарайтеся простіше сприймати все, що відбувається і оцінювати ситуацію з гумором. Саме сьогодні це допоможе вам грамотно вийти з будь-якої ситуації.

Стрілець

Гороскоп на сьогодні попереджає – наразі не варто проводити важливих ділових зустрічей, а також планувати далеких поїздок. Вони не принесуть вам ні морального задоволення, ні фінансової вигоди, але натомість залишать неприємний осад, від якого буде дуже складно позбутися.

Козеріг

Ви знаходитесь на роздоріжжі і часом вам здається, що ви абсолютно не можете ніяк вплинути на події, які буквально тиснуть на вас своєю величезною силою. Не впадайте у відчай, тому що саме сьогодні зірки посміхнуться вам і допоможуть вирішити всі проблеми максимально безболісно і вигідно для вас самих. У п’ятницю виникнуть важливі розмови – стійте на своїй, адже ви самі знаєте, що праві. Всесвіт допоможе вам піти з перемогою.

Водолій

Цей тиждень в цілому не був для Водоліїв вдалим і легким, але в п’ятницю ви досягнете просто точки кипіння. Ймовірно, що саме ви станете головним провокатором, що потім виллється у великі проблеми. Не йдіть наперекір своїм близьким, так як можете позбутися їх любові і підтримки на все подальше життя.

Риби

Для представників цього знаку п’ятниця пробіжить, як одна мить: все заплановане вдасться грамотно реалізувати, всі завдання будуть вирішуватися легко і невимушено, а навколишні раз у раз піднімати настрій. Гороскоп на сьогодні радить Рибам не перепрацьовувати і трохи зменшити звичний для вас темп – просто насолоджуйтеся тим, що відбувається навколо і з радістю очікуйте вихідних.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини