Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
5 найнeбeзпeчнiших знаків Зодіаку

5 найнeбeзпeчнiших знаків Зодіаку

11-06-2018
На негатив люди реагують по-різному. Хтось забуває все погане, а хтось починає таїти образи і паралельно розробляє план помсти. Астрологи виділять 5 найнебeзпeчніших знаків Зодіаку, яким краще не переходити дорогу.

Самі мстиві знаки Зодіаку можуть бути вкрай добрими по відношенню до людей, які їх не кривдили. Зрозуміти, що за людина стоїть перед вами, дуже складно, але якщо ви дізнаєтеся його знак Зодіаку, то деякі питання знайдуть відповіді автоматично. Не будьте занадто категоричними, тому що не завжди люди в межах одного знака поводяться ідентично. Тут є безліч різних аспектів, які не можна не враховувати: виховання, умови життя, стать, поточний настрій.

Чим небезпечна помста
Енергетично, помста – це величезна проблема для людини, яка володіє такою рисою характеру. Стримувати себе дуже складно, коли є спокуса відплатити кривднику тією ж монетою. Деяким людям це практично ніколи не вдається. А більшість пам’ятає образи, і ця пам’ять їх нищить, пожирає зсередини. Важливо вміти абстрагуватися від цього.

Негативні спогади знищують силу нашого біополя. Ніхто не може передбачити, чим конкретно це загрожує, але в багатьох випадках надмірно мстиві люди часто хворіють, часто відчувають нестачу удачі, мають пригнічений настрій.

Рейтинг самих мстивих Знаків Зодіаку

П’яте місце – Близнюки. Близнюки входячи до п’ятірки найбільш мстивих Знаків, тому що не залишають без уваги негатив, що виходить навіть від близьких людей. Їм хочеться показати, що їхнє самолюбство зачепили, тому вони пускають чутки про людей, які їм не байдужі.

Часом жopcтокість Близнюків не знає кордонів. Ці люди позбавлені жалю, тому отримують заслужене п’яте місце. Мстять вони не дуже жopcтоко, але роблять це дуже приховано, поки ніхто не бачить. Фактично, ви можете і не дізнатися ніколи про те, що вам помстилися Близнюки.

Четверте місце – Лев. Леви дуже злoпам’ятні, але пoмста їх дуже швидка і майже миттєва. Леви майже не тримають зла на людину, якa принесла їм проблем, однак, за своєю силою їх злопам’ятність перевершує будь-що. З Левами в цьому плані не зрівняється, мабуть, ніхто, тому, якщо у них є можливість помститися прямо тут і зараз, вони нею скористаються.

Роблять вони це словами або кулаками. Фізичне нacильство для них – не проблема, але краще робити за цим словом, щоб ви стали загальним посміховиськом. Якщо пoмcтитися відразу неможливо, вони просто пробачать свого кpивдника, але не відразу. Образи будуть лежати десь в підкірці, десь далеко, що не дуже добре для здоров’я і настрою, але випаровується все дуже швидко.

Частково це відбувається тому, що у Левів ворогів багато, а пам’ятати про кожного з них – це вже привілей, який вони не готові забезпечувати негідним. Надто вже вони самозакохані люди.

Третє місце – Тельці. Бронзовий призер нашого негативного рейтингу – яскравий представник знака Землі. Тельців розпирає бажання помститися тому, хто з ними вчинив не дуже добре. Вони мстять іноді занадто жopcтоко навіть тим, хто їм не зробив нічого незвичайного. Що їх губить, так це стрімкість відплати і її непродуманість. Жepтва відразу розуміє, що її образила та сама людина, якій вони раніше перейшли дорогу.

Мстять Тельці вкрай недбало і навіть смішно. Це змушує людей втрачати до них будь-яку повагу. Словом, вони не вміють давати здачі, але намагаються робити це завжди.

Тельці не терплять, коли у них щось не виходить, тому вони дуже сильно переживають за будь-який провал, навіть коли вони не можуть помститися як слід. Їм приносить величезне задоволення вдала помста, тому вони і отримують бронзу за свою стрімкість і непродуманість.

Друге місце – Діва. Діви отримують заслужене срібло, тому що мстять майже всім, хто їх ображає. Відмітна особливість цих людей – добре серце, яке іноді стає злим. Після акту відплати Діви завжди шкодують про свій вчинок, але роблять це знову і знову. Друге місце ці люди отримують за неймовірну продуманість своїх дій і за особливий творчий підхід в процесі.

Не завжди цим людям приносить задоволення те, що вони роблять, але вони сприймають помсту як єдині ліки, як якийсь обов’язковий ритуал, від якого не втекти. Їх роз’їдає образа, яка перетворюється в апатію і розчарування. Якщо ви перейшли дорогу цій людині, то вам краще якомога швидше вибачитися, інакше доведеться озиратися до кінця ваших днів.

Перше місце – Скорпіони.
Ці люди – найнeбeзпeчніші з усіх. Якби ми поставили їх на друге місце, то вони б нам помстилися теж, тому вибору просто не було. Але, жарти в сторону. Ці люди нeбeзпeчні як зв’язка динаміту, що лежить поруч з відкритим вогнем. Золоту медаль за злопам’ятність вони отримують через жopcтокість і докучання. Скорпіони найвитонченіші «месники» на планеті. Їм в голову приходять жopcтокі плани, які вони не соромляться втілювати в життя.

Перше місце Скорпіони забирають, ще й тому що ви стаєте їх ворогами назавжди, якщо вам вдалося хоч якось перейти їм дорогу. Одним актом відплати справа може не обмежитися. Навіть якщо ви попросите вибачення у них, то вони не заспокояться. Злопам’ятність їх не заподіює їм особливих проблем, тому що вони так живуть 24 години на добу і 7 днів на тиждень.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини