Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Виконком обурений: у Житомирі комунальний майданчик «приватизувала» одна родина, а профільне управління бездіє

Виконком обурений: у Житомирі комунальний майданчик «приватизувала» одна родина, а профільне управління бездіє

20-06-2018
Ситуацію з комунальним спортивним майданчиком на вулиці Вокзальній у Житомирі знову обговорювали на виконкомі.

Під час чергового засідання 20 червня було додаткове питання про передачу спортивних майданчиків міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради. Відповідний проект рішення був оприлюднений на сайті міської ради в день проведення виконкому.

«Ми просимо розглянути рішення про передачу шести майданчиків на «Інспекцію з благоустрою м.Житомира». Це площинні споруди, троє із них – з тренажерним обладнанням. По Вокальній, 8 ми ведемо розмови: у зв’язку з тим, що у нашій ДЮШОР немає майданчиків, де займатися футболом, ми два майданчики – вул.Вокзальна,8 та вул.Чехова, 2 – будемо передавати ДЮШОР з футболу, там допрацьовується документація», - повідомила заступниця начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Людмила Сікайло.

Член виконкому Наталя Волинець нагадала, що на одному з засідань виконкому вже розглядалося питання про передачу на баланс дитячої школи з футболу «Полісся» майданчика на Вокзальній, тобто документи вже тоді були готові. Вона також нагадала, що виконком рекомендував звернутися до поліції щодо «приватизації» цього спортивного майданчика родиною Грибанів.

«Я особисто їздив минулого тижня на майданчик за цією адресою, спілкувався з Грибаном, який тримає ключ (від майданчика). З його слів, він вимушений був повісити замок, тому що орієнтовно через тиждень після того, як цей майданчик встановили, хотіли зняти покриття. Але на заходи, які ми проводимо, вони відкривають спокійно, без всяких зауважень цей майданчик», - пояснив начальник відділу управління у справах сім'ї молоді та спорту Віктор Малюта.

Таке пояснення деякі члени виконкому назвали «маразмом», а мер Сергій Сухомлин поцікавився, чи є Грибан матеріально-відповідальною особою.

«Яке він має право тримати у себе ключ і відповідати за цей майданчик? На наступний виконком передавайте ці два майданчики на спортивну школу і все», - підсумував мер Житомира.

Член виконкому Руслан Годований нагадав, що ДЮШОР «Полісся» принципово не хоче приймати на баланс майданчик на Вокзальній, 8, тому що тренери школи не повинні займатися «розборками» з людьми і з’ясовувати, чий це майданчик.

«У нас була рекомендація: залучити правоохоронні органи, розібратися, відібрати ключі, провести роз’яснювальну роботу, віддати ключі тому, кому потрібно, і передати майданчик. Якщо ми сьогодні зробимо такий прецедент, що людина, громадянин, може забрати комунальне майно, то завтра прийдуть в поліклініку і заберуть ключі, прийдуть в міську раду. Чому ви не виконали рекомендацію виконкому, не звернулися в поліцію? Це питання неповаги, так не можна, і обманювати нас не потрібно, ми себе поважаємо», - обурювався Руслан Годований.

За рекомендацією мера, питання перенесли на наступне засідання виконкому: за дав тижні управління у справах сім'ї молоді та спорту має вирішити питання з майданчиком на вул.Вокзальна,8.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини