Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
В Бердичеві поліція зранку в дворі застукала парочку за непристойною справою

В Бердичеві поліція зранку в дворі застукала парочку за непристойною справою

27-06-2018
Зазвичай на засіданні адміністративної комісії розглядаються протоколи, складені на несумлінних платників комунальних послуг, порушників благоустрою міста та питання, які стосуються напряму комунальних підприємств Бердичева. Іноді все ж проскакують і ситуації, коли поліція впіймала на гарячому курця, який викинув недопалок, або осіб, які розпивали алкогольні напої в заборонених місцях. Та все ж трапляється і «родзинка» так сказати, коли тим таки членам адміністративної комісії, яка засідає у міській раді і вирішує долі порушників, доводиться розбиратися у доволі пікантних справах.

Одного разу ми вже розповідали про схожу ситуацію, коли у Вінниці на вокзалі правоохоронці застукали жінку, яка за пляшку горілки надавала чоловікові інтимні послуги. А цього разу така ж участь настигла і вокзал Бердичева, а точніше – двір будинку поблизу залізничного вокзалу.

На розгляд членів адмінкомісії потрапив складений поліцією прокол на молоду дівчину 1989 року народження та її супутника, які 12 червня цього року в дворі будинку по вулиці Європейській, 132 о 8-ї годині ранку займалися непристойною справою. Причому нерозумності цій ситуації додає те, що робила це дівчина за винагороду у 100 гривень.

Протокол, звісно, був складений на бердичівлянку, проте пояснення у ньому надавав чоловік. У даній ситуації він відбріхуватися не став і заперечувати виявлений поліцією факт теж не став. Правоохоронцям так званий порушник пояснив, що цього дня зранку дійсно був в районі залізничного вокзалу, причому напідпитку, де зустрів свою знайому. Під час спілкування він запропонував своїй співбесідниці вступити з ним в статеві відносини. Дівчина не відмовилася, проте попрохала за це винагороду у вищезазначених 100 гривень, на чому і домовилися, але їх побачив працівник правоохоронних органів.

На засідання адміністративної комісії, звісно ж, ні він, ані вона не з’явилися, чого й варто було очікувати. За статтею 181 (1) Кодексу України про адміністративні правопорушення («Заняття проституцією») подібні дії караються або попередженням, або штрафом від 5 до 10 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 85-170 гривень. Спільним рішенням членів адмінкомісії порушницю оштрафували на мінімальну суму – 85 гривень.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини