Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
ТОП-7 ПОРАД, ЯК ШВИДШЕ ВИЙТИ ЗАМІЖ

ТОП-7 ПОРАД, ЯК ШВИДШЕ ВИЙТИ ЗАМІЖ

26-07-2018
Більшість батьків з дитинства готують дівчаток до заміжжя, проте далеко не у всіх вдало складається сімейне життя, а багатьом і зовсім не вдається отримати пропозицію руки і серця.

Справа тут не стільки в долі, скільки в поганому характері і звичках жінок, які відштовхують чоловіків. Саме через характер багато красунь роками “сидять в дівках”, в той час як “простачкам” і “сіреньким мишкам” вдається “схопити” завидних женихів, пише “Обозреватель”

Завищена самооцінка веде до самотності

Якщо з дитинства вам розповідали, що ви найкраща, то ви, того не усвідомлюючи, починаєте шукати собі самого-самого-самого. І виявляється, що мало хто підходить під ваші завищені стандарти. Той мало заробляє, з тим нема про що поговорити, у того немає вищої освіти, той недостатньо гарний.

Ви постійно критикуєте чоловіків і дивитесь на них зверхньо, ​​а вони, між іншим, на це дуже болісно реагують і тому швидко зникають з вашого поля зору. Жоден чоловік не витримає постійну критику на свою адресу, для нього це принизливо. А якщо при цьому ви будете від чоловіка завжди чогось вимагати, наприклад, квіти, дорогі ресторани, подорожі, подарунки, то він навряд чи зробить вам пропозицію.

Занижена самооцінка – не найкраща риса

Але буває і зворотня ситуація: жінка вважає себе гіршою за всіх, замикається в собі, соромиться і комплексує. Якщо не любити себе, то і інші любити не будуть. Ну кому сподобається жінка, яка постійно ниє, що недостатньо красива, струнка, розумна і так далі. Навіть якщо чоловік встиг відчути до неї симпатію і знайшов в ній споріднену душу, то вона його швидко переконає в тому, що вона гірша за всіх. І він в це дійсно повірить!

Нав’язливість. Що може бути гірше?

Ніщо так не відштовхує чоловіка, як нав’язливість. Закохана жінка зазвичай втрачає контроль над собою і починає постійно надзвонювати чоловікові, натякати на те, що пора б зустрітися. А ще гірше – постійно твердити про свою любов до нього і про те, як вона сумує без свого милого. Від такої нав’язливості чоловіки зазвичай намагаються втекти і забути ці відносини як cтрaшний сон.

Тому потрібно завжди намагатися стримувати свої пpиcтрaсні пориви і не заповнювати собою весь простір навколо чоловіка. Якщо він не дзвонить, майте терпіння і не дзвоніть першою, навіть якщо ви вмuрaєте від бажання почути його голос.

Завантажте себе роботою, навчанням, улюбленим хобі і не перетворюйте своє життя на суцільне очікування його дзвінків і візитів. Як правило, якщо чоловік відчуває, що ви повністю завойовані і готові заради нього на все і завжди, йому стає нецікаво, а ваша нав’язливість швидко почне дратувати. Створювати з вами сім’ю йому явно перехочеться.

Дуже хочете заміж? Не показуйте цього

Якщо чоловік відчуває, що ви поклали на нього око і прагнете попри все вдягнути йому обручку, то він, швидше за все, втече. Представники сильної половини терпіти не можуть, коли за них все вирішує жінка. А якщо ваша мама раз у раз заводить розмову про те, яка її дочка прекрасна господиня, а ви вкотре розповідаєте про шикарну весільну подорож своєї подруги, то це може сильно зашкодити вашим стосункам.

Чоловік повинен сам захотіти на вас одружитися, без усяких натяків з вашого боку! Він – завойовник, і не відмовляйте йому в цьому.

Я така незалежна!

Часто буває так, що самотня жінка сама закріплює за собою цей статус, якщо на кожному кроці повторює, що вона незалежна і вільна. Це може бути захисна реакція, щоб не викликати жалю в оточуючих, проте така позиція – їй же на шкоду, оскільки вона швидко стає способом життя. Чоловіки не люблять надто незалежних жінок, які все вирішують самі й не потребують сильного чоловічого плеча. Вони починають комплексувати поруч з такою леді і довго біля неї не затримуються.

Ревнощі – згубна звичка

Необгрунтовані і постійні ревнощі можуть вбuти навіть найсильніші і найромантичніші почуття. Спочатку чоловіків це може забавляти і навіть їм лестити, але дуже швидко набридає і починає дратувати. Чоловіки не виносять, коли їх на кожному кроці контролюють, шпигують за ними і закочують скaндали.

Особливо, якщо ваші підозри надумані, а з’ясування стосунків займає левову частку спільно проведеного часу. З такими жінками не те що не одружуються, а намагаються обходити десятою дорогою.

Не слухайте подруг

Якщо у вас з’явився хороший друг (коханий), який до вас явно небайдужий, не слухайте нікого, крім свого серця. А то ж “кращі” подруги одразу почнуть нашіптувати, критикувати, висміювати його слабкі сторони і т. д.. Поради подруг можуть зіпсувати ваші стосунки і навіть зламати вам життя. Тому завжди майте свою думку і не дозволяйте нікому втручатися у ваше особисте життя.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини