Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
ПЕРЕВІРТЕ СЕБЕ І ВИКЛЮЧІТЬ ЗІ СВОГО ЖИТТЯ ЦИХ 13 ПРИЧИН БІДНОСТІ

ПЕРЕВІРТЕ СЕБЕ І ВИКЛЮЧІТЬ ЗІ СВОГО ЖИТТЯ ЦИХ 13 ПРИЧИН БІДНОСТІ

19-09-2018
Жадібність породжує бідність – це відомо всім.

А ось ці 13 звичок – основні з причин бідності – відомі дуже невеликій кількості людей.

Перевірте себе і виключіть зі свого життя цих 13 причин бідності.

Звичка 1: бідні завжди шукають винних. Бідна людина ніколи не бере відповідальність на себе. Вона скоріше звинуватить в своїх невдачах колег, начальника або систему, ніж визнає свою поразку. Бідний мислить так: «Якби не ВОНИ, то я б давно був успішним», «Мені ВСі заважають, я не можу нічого зробити».

Звичка 2: тягнути час. З дитинства нам нав’язують стару народну «мудрість»: «Сім разів відміряй – один відріж». Час йде, а Ви все думаєте, відміряєте, і, в кінцевому рахунку, знаходиться хтось більш підприємливий, який відрізає «ваш» шматок і забирає. Перемагає той, хто не боїться зробити перший крок і ризикнути, той, хто використовує свої ідеї, а не зариває їх в куточках своєї пам’ятні. Людина, з мисленням бідняка завжди тягне час, а власну бездіяльність знову ж приписує на чужий рахунок.

Звичка 3: діяти напевно. Бідні не ризикують. Вони вважають за краще стабільний, нехай і не великий дохід. В результаті так і живуть від зарплати до зарплати, зате під уявним крилом стабільності.

Звичка 4: навчатися безкоштовно. Типовий представник бідняків підписаний на величезну кількість безкоштовних тренінгів і семінарів, більшу частину з яких він так ніколи і не прослухає. В результаті – людина живе в ілюзії навчання, а на ділі ніякого розвитку немає. Безкоштовний сир відомо де … Щоб стати успішним підприємцем необхідно вживу спілкування зі своїм наставником, необхідний чіткий курс дій до поставленої мети. Ціна тренінгу – це не тільки показник майбутнього успіху, але і ціна Вашої мотивації.

Звичка 5: не платити іншим за їх працю. Людина з мисленням бідняка любить жити за рахунок інших. Музику, тренінги, фільми або ПО – вона качає з торрентів. ЇЇ філософія – це пошук можливості отримати платні послуги або товари – безкоштовно. А життя їй спрощують сервіси (торренти, піратські сайти), створені такими ж бідними для бідних. Скачав платний продукт безкоштовно = вкpав. Кpадіжка чужої інтелектуальної власності і обман прирікають людину вічно жити в злиднях.

Звичка 6: жаліти себе. Часто люди бачать корінь своїх проблем в навколишній обстановці – будь це несприятливе географічне положення, недоліки фігури, народилася в бідній сім’ї, недостатньо освіти, живе не в тій країні та ін. В арсеналі бідної людини є десятки приводів себе пожаліти, а капітал на жалості не заробиш.

Звичка 7: нити і скаржитися. Не секрет, що відсутність грошей – причина негативних емоцій. На відміну від бідняка, людина з мисленням багатія сприймає невдачу, як щабель до заповітної мети, вона не звикла скиглити і скаржитися на долю. Часом хочеться виговоритися, щоб тебе пожаліли, але легше від цього не стає, та й кількість грошей в гаманці не змінилося – їх як не було, так і немає.

Звичка 8: думати що скажуть інші. Успішна людина цінує свою індивідуальність, і не залежить від думки оточуючих. Бідний, як правило, навпаки – левову частку свого часу і сил, він витрачає на підтримку свого реноме в очах інших людей. При цьому він орієнтується на людей більш щасливих і сильних. Порівняння проходить не на його користь, що дає йому ще один прекрасний привід для ниття і скарг.

Звичка 9: витрачати гроші даремно. Бідна людина не має фінансової стратегії. Його мета – заробляй і витрачай. Багатий, в свою чергу, отримані працею гроші інвестує в створення капіталу. Поширена помилка мислення в такій ситуації: «Що я можу інвестувати, якщо грошей немає?». Грошей немає, тому що людина не думає про майбутнє. Багатими стають не ті, хто багато заробляє, а ті, хто навчився грамотно управляти своїми доходами.

Звичка 10: пошук тимчасових вигод. Бідні не прагнуть вчитися новому, не працюють на перспективу, а хочуть заробляти прямо зараз. Це яскравий приклад споживчої системи поведінки. Людина хоче все і відразу, за мінімум зусиль. Вона подібна на селянина, який взимку з’їдає посівну картоплю, не замислюючись про те, що сіяти навесні.

Звичка 11: займатися тим, що не подобається. У бідняка завжди знайдеться 10 винних, 100 виправдань і 1000 причин, чому він повинен ходити на нецікаву роботу. Він живе лише думкою про п’ятницю, проклинає начальство, але все одно щопонеділка покірно крокує в офіс. На заняття своєю справою у нього, як правило, не вистачає сміливості. Так, нічого не змінюючи, людина проживає власне життя. Рік за роком.

Звичка 12: витрачати час даремно. Людина з мисленням бідняка задається питанням: як «вбuтu» свій час? Це вкрай негативна установка повинна трансформуватися в правильне питання: як мені використовувати час з максимальною користю? В результаті кожен отримує те, до чого прагне – бідний «вбuває» час і своє життя, а багатий використовує свій час і багатіє.

Звичка 13: жити чужим життям. Біднякам властива серйозна серйозна помилка мислення – проектувати життя інших людей на своє. Численні серіали, художні книги і історії зірок тільки підбурюють їх до цього. Насолоджуючись пригодами інших людей, бідні живуть в ілюзіях і тіні успіху своїх кумирів. Не ризикують переступити через сумніви і страхи. Боятися почати з малого і по цеглинці самим будувати свою долю.

Можливо, в цих описах ви побачили і себе, але це не привід для розпачу. Використовуйте цей текст як підказки до того, що необхідно в собі змінити. Використовуйте опис звичок як мотивацію до дії. Успіхів!

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини