Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Вікенд для кожного

25-04-2019
Вже настала весна, дні стали довшими і незабаром буде зовсім тепло, тож саме час планувати свій відпочинок.

Вікенд для кожного


Щороку у Житомирі з'являється все більше варіантів, як гарно провести час. Якщо ви не знаєте, що робити на вихідних і хочете нових вражень, ми маємо декілька цікавих ідей, як відпочити приємно, активно і з користю.

Вікенд для кожного


Для тих, кому ця зима видалася особливо стресовою, і просто для всіх, хто бажає розслабитися тілом і духом, пропонуємо завітати на сеанс водного масажу в клубі “Большая перемена”. Такий вид масажу підійде тим, хто має напружену роботу. Він націлений на фізичний та психологічний релакс і допомагає відчути повне перезавантаження. Під час сеансу тіло ніби потрапляє у невагомість, знімається навантаження на хребет. Процедура буде особливо корисна офісним працівникам і тим, хто веде малоактивний спосіб життя. Між іншим, вік відвідувачів необмежений. Тому ви можете завітати до клубу і розслабитися всією сім'єю.

Вікенд для кожного


Сімейний відпочинок стане ще цікавішим з “Quest Zone”. У квест-кімнатах ви відкриєте в собі потенціал детектива, вам знадобляться логіка, уважність та кмітливість. Квести - це можливість не просто гарно провести час, а відчути командний дух і взаємодопомогу. У вас буде 60 хвилин у вигаданому світі з безліччю загадок, підказок і ключів.

Вікенд для кожного


Пропонуємо вам відпочинок у сімейному хабі “Літо”. Тут Ви знайдете все, що потрібно дітям: ігрові кімнати, програми з аніматорами, батути, лабіринти та багато інших веселощів. До того ж у хабі є можливість залишити дітей з професійною нянею і, поки діти будуть весело проводити час, ви зможете зайнятись важливими справами.

Вікенд для кожного


Приємні вихідні чекають на Вас у готельно-ресторанному комплексі “Relax”. Тут є все, що потрібно для гарного відпочинку. “Relax” пропонує релакснути у бані або завітати з друзями до коктейльного бару. Крім того, у комплексі є ресторан, в якому подають вишукані страви для гурманів та готель з різними класами номерів. “Relax” - це чудовий варіант, щоб розбавити сірі будні і відпочити у приємній атмосфері.

Вікенд для кожного


Не менш гарною ідеєю буде прогулянка або відпочинок у лісі. А для того, щоб вихідні запам'яталися надовго, радимо Вам пройти навчальний курс з майстерності фотографії у фотошколі “HD-School”. Школа пропонує освоїти основи фотографії за 12 занять і підходить тим, хто хоче не тільки знайти однодумців та навчитися знімати, а й дізнатися історію фотографії та секрети професіональних фотографів.

Вікенд для кожного


Особливо приємно навесні займатися активним відпочинком і спортом. Недарма кажуть, що відпочинок - це зміна діяльності. Коли ви востаннє ходили в похід чи були у горах? Є безліч варіантів активного відпочинку, який допоможе віднайти сили та підзарядитися. Досвідчені скалолази і мандрівники знають, що спорядження грає важливу роль у дорозі. У магазині “Gorgany” ви знайдете все необхідне для довготривалої мандрівки, походу в гори чи іншого активного відпочинку. “Gorgany” пропонує широкий вибір товарів від популярних світових брендів, перевірених часом.
Обирайте варіант від Discount Shop Bro для себе і отримуйте нові враження щодня.
А як виглядають ідеальні вихідні для Вас?

Якщо ви бажаєте співпрацювати з інтернет-магазином Discount Shop BRO та розміщувати свої товари та послуги, заповнюйте анкету на сайті: bro.zt.ua/staty-partnerom/

Сторінка у Facebook: www.facebook.com/broztua/

Сторінка в Instagram: www.instagram.com/discountshopbro/

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини