Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
16-річна житомирянка стала "Міс Підйом-2011"

16-річна житомирянка стала "Міс Підйом-2011"

04-03-2011
В березні троє житомирян уже «засвітилися» у телепрограмах на центральних каналах. Зокрема, 1 березня в студії «Підйому» (Новий канал) 16-річну житомирянку Крістіну Зеленко визнали «Міс Підйом-2011».

Того дня до студії зїхалось 17 дівчат з усієї України і саме серед них авторитетному жюрі (дизайнери Ірина Каравай, Лілія Літковська, Володимир Подолян, Надя Дзяк) довелось обирати найкрасивішу. Їм належало назвати імена п'яти фіналісток конкурсу, які візьмуть участь в їх показах під час "Ukrainian Fashion Week"..

Житомирянці окрім традиційної корони, яка виявилася для неї завеликою, також вручили сертифікат на фотоcесcію у виданні «Story».
Крістіну з рештою фіналісток, яких дизайнери запросили взяти участь у своїх показах, в найближчий місяць очікує напружений графік роботи. Красуням належить готуватися до "Ukrainian Fashion Week".

Після того як Крістіну оголосили переможницею, вона зізналася: «Взяти участь мене вмовили друзі та близькі, вони мене завжди підтримують. Дуже хотілося стати першою, але, чесно кажучи, я не очікувала. Ледь стримую емоції».

Однак, ми вірішили розпитати Крістіну про те як це було після повернення в Житомир. Ось що вона розповідала Житомир-Онлайн: «Я вже зараз й не памятаю, як подавла заявку на участь, то було спонтанно і я навіть не розраховувала, що мене помітять. В анкеті, окрім традиційного вказати ріст, вагу, параметри, писала й про свою мрію. Чесно кажучи, я не знаю чи ще хтось із житомирських дівчат подавали заявки, але на фінальному відборі я булла єдиною представницею з нашого міста, до того ж я була найменшою конкурсанткою. Взагалі, про те, що я пройшла до першого туру мені повідомили телефоном 14 лютого, а 1 березня я вже була на фінальній зйомці разом з іншими дівчатами в студії. Визнаю, що з екранів ТБ все виглядало так, як і відбувалося на справді. Звичайно було хвилювання, але коли оголосили про мою перемогу радості було багато. Особливо від того раді мої рідні та знайомі. З Києва, окрім корони та сертифікату, привезла багато корисних знайомств, а ще я буду робити шоу Володимира Подоляна. Після повернення додому, перемогою звичайно тішуся, але попри це все лишається як і колись – я ходжу в школу,і мрію, що зможу повязати з модельним бізнесом своє життя, але це вже як складеться».
А ще, найближчим часом на телеканалі Інтер у передачі «Розсміши коміка» можна буде побачити двох житомирських хлопців студентів ЖДУ ім.І.Франка, гравців КВН-команди «Ранєтки». Вони взяли участь у зйомках проекту і вже третій тиждень чекають, коли їх нарешті покажуть.
Нагадаємо,
що телепередача «Розсміши коміка» стартувала нещодавно і тепер щосуботи о 19.00 глядачі спостерігають за тим, як гості студії за допомогою жартів намагаються заробити гроші. Проте гроші вони отримують лише в тому випадку, коли розсмішать визнаних гумористів.
Отож, Андрій Рибак та Антон Заремський ще на початку січня заповнили анкету на вказаному сайті. Взяти участь в проекті хлопцям запропонував директор Житомирської Ліги КВН Андрій Упир. Через три тижні до них подзвонили і запросили на кастин, який відбувався в Києві. За словами хлопців, все відбувалося як на звичайних відборах – спочатку заходили в кімнату жартували, а потім чекали результатів. Через день після кастингу уже знімалися для телепередачі, свого виходу чекали 6 годин, в гримі почувалися трохи дискомфортно. Для виступу обрали жарти із власної кавеенвської програми. При другій спробі розсмішити гумористів хлопці «вилетіли» і за умовами гри втратили гроші. Щоправда дещо привезти до Житомира їм таки вдалося – картину, яку Зеленський та Галустян зобовязали забрати додому в якості подарунка, при умові, що Андрій та Антон не розсмішать їх вдруге. Галустяну ж житомиряни презентували пачку печива «Зоопарк». Окрім картини додому привезли масу чудових вражень, шкодують, що все пройшло як одна секунда і хоча гроші виграти не вдалося, проте радіють знайомству з гумористами-колегами такого рівня. Участь в проекті додала впевненості в собі і в своїх силах. І, якщо буде наступний сезон проекту, то обовязково спробують ці сили, аби привезти в Житомир щось цінніше, ніж картину.

Ось так виглядають на офіційному сайті заявки Андрія й Антона на участь в «Розсміши коміка». Також там можна переглянути відео, яке вони подали аби краще розповісти про себе.

Рибак Андрій (ЗЕФІР)
Вік 19
Місто (селище) Житомир
Розкажіть про найбільшу вашу мрію виступити на корпоративі Газпрому
Як Ви проводите вихідні в передчутті буднів
В які азартні ігри Ви граєте на вибори ходжу
Яка Ваша улюблена програма на телеканалі «Інтер» реклама
Якими смішними прізвиськами Ви називаєте своїх рідних Тато,мама
«Фірмові» примовка, чи вигук, які піднімають вам настрій ПАМ-ПАМ

Заремський Антоніо (КЕФИРЧИК)
Вік 22
Місто (селище) місто-герой Житомир
Розкажіть про найбільшу вашу мрію рай
Як Ви проводите вихідні з радістю
В які азартні ігри Ви граєте КВН
Яка Ваша улюблена програма на телеканалі «Інтер» «Пороблено в Україні»
Якими смішними прізвиськами Ви називаєте своїх рідних мама,папа.....лемур......смішно!
«Фірмові» примовка, чи вигук, які піднімають вам настрій "Чем больше девушек мы любим,тем больше нравимся своей"(моё)
А для того, щоб побачити хлопців по телевізору – не забудьте у найближчі вихідні подивитись телепередачу «Розсміши коміка».

Юлія ДЕМУСЬ

16-річна житомирянка стала "Міс Підйом-2011"

16-річна житомирянка стала "Міс Підйом-2011"

16-річна житомирянка стала "Міс Підйом-2011"

16-річна житомирянка стала "Міс Підйом-2011"

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини