Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
IBM розповіла про п"ять нових технологій, які перевернуть наше життя

IBM розповіла про п"ять нових технологій, які перевернуть наше життя

18-12-2013
Такі прогнози компанія публікує щорічно. Цього разу компанія заявляє, що майбутні п'ять років пройдуть під знаком «нової ери пізнавальних систем, які дозволять машинам навчатися, робити логічні висновки і бути залученими в повсякденне життя кожної людини», повідомляє Cybersecurity.

«З часом комп'ютери будуть ставати розумнішими, гнучкішими, ширше взаємодіяти з даними, іншими пристроями та людьми, допомагаючи нам приймати резонні рішення на основі всієї інформації, що нас оточує», констатує IBM. Також в компанії говорять, що найближчі п'ять років може змінитися сама парадигма роботи з даними в бізнесі та особистому житті кожного.

Прогнози на майбутню п'ятирічку включають в себе появу « шкільних класів майбутнього», обладнаних, системами, що відстежують і аналізують прогрес кожного школяра, а також допомагають вчителю вибрати найбільш вірний спосіб викладання. «Простіше кажучи, сам клас буде вас вчити. Це просто, але в той же час дивно ефективно», - говорить Берні Мейєрсон, віце-президент IBM з інновацій.

В іншому прогнозі IBM бачить появу у великих і малих магазинах розумних електронних асистентів, які допомагатимуть покупцям, а також появу в роздрібних точках продажів систем доповненої реальності.

Що стосується медицини, то тут IBM очікує більш широке впровадження технологій, що спираються на ДНК-аналіз . Подібні методики дозволять не тільки підібрати індивідуальний спосіб лікування, але і заздалегідь визначати схильність конкретної людини до конкретного недугу. «Звичайно, ДНК-аналіз не врятує нас від раку чи СНІДу, але він дозволить ефективніше спостерігати за тим, щоб ці захворювання не виникли або виявляти їх на самих зародкових стадіях», - говорить він.

Ще один прогноз пов'язаний з появою так званих «цифрових охоронців» - великих обчислювальних хмар, що захищають користувачів від хакерів шляхом виявлення спроб злому, детектування незвичайної онлайн-поведінки, підроблених сайтів та шкідливого ПЗ. На відміну від традиційних антивірусів ці рішення будуть більш інтелектуальними і централізованими, а інформація про атаки буде ставати миттєво доступною всім користувачам по всьому світу.

Останнє пророцтво - це «розумні міста», де соціальні мережі, смартфони, різні сенсори будуть повністю управляти міським господарством, дорожнім рухом, роботою комунікацій в автоматичному режимі.


Джерело статті: Еспресо.TV

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини