Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Обама дав кілька порад, як Україні подолати політичну кризу

Обама дав кілька порад, як Україні подолати політичну кризу

02-02-2014
Президент США Барак Обама сподівається, що в Україні буде сформовано більш легітимний уряд, а влада зрозуміє, що люди прагнуть брати участь у визначенні власної долі.

Про це Обама заявив у рамках відео-конференції з американцями. Відповідаючи на питання з приводу ситуації в Україні, Барак Обама зазначив, що США ведуть активний діалог з опозицією та урядом.

"Ми переконані, що по-перше, правила, які обмежують протести та свободу слова, зрештою, є контр-продуктивними і ми виступаємо проти цього", - зазначив Обама.

"По-друге. Має бути шлях реструктуризувати уряд України у спосіб, який дозволить опозиції та людям на вулицях брати участь у підготовці до демократичного процесу, який створить більш легітимний та єдиний уряд. Це буде не просто, але ми намагаємось допомагати у переговорах на шляху до цієї мети".

"Третє. У довготерміновій перспективі, частина того, що відбувається є проявом того, що українці очевидно дивляться на Європу та Захід, як партнерів у переході до більш вільної економіки, на основі вільного ринку. Очевидно, вони мають сильні історичні зв'язки з Росією та значні комерційні стосунки з Росією, і ними не треба жертвувати".

"Я думаю, що чого українці не хочуть - і ми бачимо підтвердження цьому на вулицях - так це, щоб за зачиненими дверима було поставлено хрест на їхньому прагненні до більш вільного суспільства інтегрованого до Європи", - сказав Обама. "Ми вже бачили подібне у світі. Державам тепер важко діяти за старими правилами, які не враховують реальні надії та сподівання звичайних людей", - додав президент США.

"Коли є Інтернет, смартфони, Google та технології та інформація, люди хочуть брати участь у визначенні власної долі. Тепер не можна обмежувати інформацію, як раніше. Сподіваюсь, що влада України визнає це і все вирішиться мирно", - говорить Обама. Він також наголосив, що завжди стурбований випадками застосування сили і щодня спілкується з урядом України, щоб досягти позитивного вирішення.



Джерело статті: ТСН

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини