Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Житомирі вибори будуть довшими, ніж у Рівному чи Хмельницькому!

У Житомирі вибори будуть довшими, ніж у Рівному чи Хмельницькому!

20-08-2020
Ця новина для житомирян здатна стати справжньою сенсацією.

Виявляється, на найближчих виборах до місцевих рад усіх рівнів у Житомирі 25 жовтня 2020-го року виборці отримають додатковий бюлетень, якого, наприклад, не матимуть виборці Коростеня, Малина, Рівного, або ж, наприклад, Хмельницького.

Житомирська міська рада у ході режиму постійного скликання позачергових конференцій «забула» скасувати обидві районні ради, які й досі існують у обласному центрі. Це Богунська та Корольовська райради. Вони існують досьогодні. Вони зовсім непотрібні місту. Вони обходяться міському бюджету щонайменше у 40 мільйонів гривень на рік. Апарат кожної із районних рад у місті Житомирі – це 30-35 осіб і по суті, Богунська та Корольовська районні ради у місті Житомирі перетворилися у такі собі «контори» із працевлаштування окремих спритних громадян.

Окрім керівництва районних рад, які отримують щомісяця кругленькі суми коштів за незрозуміло яку «роботу», існування рад вигідне і житомирському міському голові Сергію Сухомлину. Адже голови обох районних рад за своїм статусом входять до складу житомирського міськвиконкому. Годі казати – обидва голови Богунської та Корольовської районних рад завжди були на боці мера Житомира Сергія Сухомлина. І нічого дивного у цьому немає, адже лояльність щодо міського голови тут же супроводжується відповідною щомісячною премією і надбавкою до зарплати.

Щодо житомирян, то вони, за звичкою, нічого конкретного про роботу міської ради не знають, а те, що Богунська та Корольовська райради нікому не потрібні, але з'їдають щороку 40 мільйонів гривень, у Житомирі, виходить, НІКОГО НЕ ХВИЛЮЄ.

Наявність обох районних рад у місті Житомирі додасть клопотів і членам виборчих комісій, які змушені будуть рахувати не лише бюлетені з виборів депутатів Житомирської міської, Житомирської районної і Житомирської обласної рад, не лише бюлетені із виборів Житомирського міського голови. Виборчим комісіям доведеться обробляти ще й підсумки виборів до Корольовської та Богунської районних рад, які у Житомирі НІКОМУ не ПОТРІБНІ.

УСІ ПРО ЦЕ ЗНАЮТЬ, але все залишається, як і було. Якщо спробувати дати оцінку ситуації із існуванням Богунської та Корольовської районних рад, то тут можна вжити лише два слова: абсурд і ганьба!

У Житомирі вибори будуть довшими, ніж у Рівному чи Хмельницькому!

Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини