Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомирщина – у «червоній зоні»! Для губернатора це – порятунок?

Житомирщина – у «червоній зоні»! Для губернатора це – порятунок?

02-03-2021
Як тільки новина про запровадження на Житомирщині «червоної» зони через черговий спалах COVID-19, стала центральною не лише на Житомирщині, але й у масштабах всієї України, народилася ще одна новина, про яку говорять тихіше, або ж і зовсім тихо.

Йдеться про розпорядження голови обласної ради В.І.Федоренка, де перенесено дату проведення чергової (третьої) сесії Житомирської обласної ради. Як відомо, третя сесія Житомирської обласної ради була призначена на 11 березня 2021 року. Дата проведення сесії вже за кілька тижнів до її початку стала знаковою і очікуваною, оскільки під час сесії однозначно мали відбутися знакові для Житомирщини події.

Депутати обласної ради мали заслухати звіт губернатора Житомирщини Віталія Бунечка про виконання Програми соціально-економічного розвитку Житомирської області у 2020-му році. Ситуація виглядала таким чином, що у багатьох напрямках господарського життя Житомирська область у минулому році нічим суттєвим не відзначилася.

Житомирщина – у «червоній зоні»! Для губернатора це – порятунок?


Натомість декілька скандальних проколів у діяльності виконавчої гілки влади Житомирщини підсилювалися негативним впливом корупційних історій. Найгучніша із яких сталася на старті 2021 року і якраз негативний шлейф від затримання начальника департаменту охорони здоров’я Житомирської ОДА Миколи Суслика і міг завдати Губернатору Віталію Бунечку найбільшої шкоди якраз під час обговорення на сесії обласної ради його звіту.

До того ж, якраз напередодні сесії (всього за десять днів до її ймовірного проведення) народний депутат України Дмитро Костюк завдав ще одного відчутного удару по іміджу губернатора В.І.Бунечка у ситуації із розподілом 147 мільйонів гривень на 11- кілометрову дорогу між двома селами у Новоград – Волинському районі. Інформація набула потужного поширення у масштабах усієї області і її негативний вплив міг мати найгірші наслідки під час оцінки депутатами ЗВІТУ голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка.

Тепер сесію перенесли у зв’язку із запровадженням «червоної зони» поширення коронавірусної інфекції. Причому, дата проведення третьої сесії перенесена до невизначеного часу, аж допоки Державна комісія не скасує запроваджені 3 березня заходи перестороги та забезпечення належного санітарного режиму. Звісно, за цей час губернатор Бунечко спробує погасити сплеск невдоволення, викликаний очевидно несправедливим розподілом коштів на ремонт автодоріг в Житомирській області.

Але де гарантія, що якраз у найближчі тижні не спалахнуть все нові й нові скандали, які для Віталія Бунечка будуть вкрай невигідними. Наприклад, Житомирська ОДА очевидно лавірує на грані соціального вибуху чималої кількості мешканців Новоград-Волинського району, які опинилися відрізаними від райцентру через повну руйнацію об’їздної дороги біля села Чижівки. Або ж той самий стадіон «Полісся», де 26 березня 2021 року має пройти перший домашній матч житомирського «Полісся», у черговий раз виявиться не готовим до футбольного поєдинку. Скандал буде однозначним!

А загалом вчора багато хто із житомирян відзначив, що губернатор В.І.Бунечко певним чином збадьорився після того, як прийшла звістка про запровадження на Житомирщині «червоної» зони і низки заходів із протидії спалаху коронавірусної інфекції. Воно й зрозуміло, бо момент можливої і дуже ганебної відставки губернатора через висловлену у сесійному залі НЕДОВІРУ сьогодні перенесений на невизначений термін. Поки що буря над Бунечком пронеслася і його не зачепила. Але все одно – це поки що!

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини