Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
ЗВІТ ФРАКЦІЇ «ЗА МАЙБУТЄ» В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ  ТА ЇЇ ГОЛОВИ ВІКТОРА РАЗВАДОВСЬКОГО

ЗВІТ ФРАКЦІЇ «ЗА МАЙБУТЄ» В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ ТА ЇЇ ГОЛОВИ ВІКТОРА РАЗВАДОВСЬКОГО

23-12-2021
Шановні жителі Житомирщини!

Всі ті, хто довірили свій голос на місцевих виборах 2020 року мені, Віктору Развадовському, та моїй команді «За майбутнє», з якою ми йдемо пліч-о-пліч уже впродовж року!

ЗВІТ ФРАКЦІЇ «ЗА МАЙБУТЄ» В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ  ТА ЇЇ ГОЛОВИ ВІКТОРА РАЗВАДОВСЬКОГО


Перш за все хочу щиро всім вам подякувати за вашу довіру, за можливість представляти інтереси наших громад у Житомирській обласній раді.

Як депутат обласної ради, я входжу до складу фракції політичної партії «За майбутнє» та є її головою, працюю у складі постійної комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів. Наша фракція у складі семи депутатів – Віктора Развадовського, Олени Гронської, Андрія Ковальова, Ігоря Сабадаша, Олександра Савченка, Галини Сисоєвої та Олександра Чорноморця – хоч і молода, але є амбітною щодо виконання своїх депутатських обов’язків, повноважень.
Упродовж року своєї діяльності ми прагнули відповідати тим зобов’язанням, з якими йшли на вибори. Голосуючи в сесійній залі, ми постійно усвідомлювали відповідальність перед земляками, які делегували нам представляти їхні інтереси до найвищого представницького органу області. Щорічні звіти - спосіб не тільки для виборця переконатися, що депутат справді працює, а й для депутата «звірити годинники» з жителями Житомирщини, коригувати свої плани для їхнього втілення у майбутньому.

Вирішенню соціально важливих питань, що стосуються життєдіяльності громад області, їх розвитку, у своїй депутатській діяльності ми приділяємо основну увагу. Постійно підтримуємо зв'язок із трудовими колективами, державними установами, громадськими організаціями, органами місцевого самоврядування. Адже без спілкування з жителями неможливо уявляти проблеми, з якими вони стикаються щоденно.

Скажу відверто, що за рік роботи у якості представника громад області вдалось зробити чимало, проте маю ще більше планів та задумів на майбутнє. Розвиток громад для мене - це принципова позиція.

ЗВІТ ФРАКЦІЇ «ЗА МАЙБУТЄ» В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ  ТА ЇЇ ГОЛОВИ ВІКТОРА РАЗВАДОВСЬКОГО


За звітний період я і мої колеги по фракції «За майбутнє» були присутні та працювали майже на всіх пленарних засіданнях обласної ради та засіданнях постійних комісій.

У діяльності депутата звернення – чи не єдиний інструмент, через який можна впливати на ту чи іншу ситуацію. Особисто ініціював розгляд та затвердження на сесіях обласної ради звернень до центральної влади. Зокрема, звернення до вищих органів влади щодо мораторію на підвищення тарифів для населення, за яке Житомирська обласна рада проголосувала одна з перших в Україні. За моєї ініціативи було прийнято й звернення до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, що стосується виплати коштів за втрачене на радіоактивно забрудненій території майно постраждалим від аварії на ЧАЕС. Обидва ініційовані мною звернення депутатський корпус підтримав майже одноголосно.

Хочу запевнити, якщо на розгляд депутатів обласної ради вносяться соціально орієнтовані звернення, які впливають на рівень життя наших громадян, я не вагаюсь ані секунди і завжди їх підтримую. Тож разом із колегами по фракції впродовж звітного періоду проголосували не один десяток таких звернень.
Програмою забезпечення депутатської діяльності на 2021 рік передбачено на кожного депутата 175 тис. грн для надання матеріальної допомоги жителям області. Усього спільно з колегами на лікування та вирішення соціально побутових питань жителів області за їхніми зверненнями перераховано 1 млн 225 тис. грн. Матеріальну допомогу отримали майже 350 жителів області. В цілому впродовж звітного періоду депутатами фракції «За майбутнє» розглянуто понад 450 звернень та заяв громадян області з різних питань.

За пропозиціями депутатської фракції «За майбутнє» з обласного бюджету у 2021 році було спрямовано в громади на важливі об’єкти соціальної інфраструктури майже 8,8 млн грн. З них за моїм особистим поданням спрямовано 250 тис. грн. Також ще 200 тис. грн - це власні кошти з особистого фонду. Усі кошти розподілено відповідно до звернень та заявок керівників та жителів територіальних громад області. А звертались до мене громади з різних питань - від закупівлі комп'ютерної та побутової техніки до облаштування дитячих майданчиків і ремонтів будівель та будівництва мереж водо, - електропостачання тощо.

ЗВІТ ФРАКЦІЇ «ЗА МАЙБУТЄ» В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ  ТА ЇЇ ГОЛОВИ ВІКТОРА РАЗВАДОВСЬКОГО


Любарська ОТГ - понад 1,8 млн грн; Романівська ОТГ - майже 1,8 млн грн; Чуднівська ОТГ - 850 тис. грн; Миропільська ОТГ - 800 тис. грн; Новогуйвинська ОТГ - майже 700 тис. грн; Краснопільська ОТГ – майже 500 тис. грн; Глибочицька ОТГ - майже 400 тис. грн; Пулинська ОТГ - 390 тис. грн; Станишівська ОТГ - понад 200 тис. грн; Новоград-Волинська ОТГ - 150 тис. грн; Коростенська ОТГ - 250 тис. грн; Тетерівська ОТГ - 150 тис. грн; Баранівська ОТГ - 150 тис. грн; Березівська ОТГ - 100 тис. грн; Волицька ОТГ - 80 тис. грн; Швайківська ОТГ - 60 тис. грн; Вчорайшенська ОТГ - 50 тис. грн; Оліївська ОТГ - майже 50 тис. грн; Попільнянська ОТГ - 40 тис. грн; Лугинська ОТГ - 40 тис. грн; Ємільчинська ОТГ - 40 тис. грн; Хорошівська ОТГ - 40 тис. грн; Брусилівська ОТГ - 40 тис. грн; Малинська ОТГ - 40 тис. грн; Народицька ОТГ - 40 тис. грн; Овруцька ОТГ - 40 тис. грн; Радомишльська ОТГ - 40 тис. грн; Черняхівська ОТГ - 40 тис. грн; Горщиківська ОТГ - 40 тис. грн; Чоповицька ОТГ - 40 тис. грн; Курненська ОТГ - 35 тис. грн; Ружинська ОТГ – майже 30 тис. грн.

Левову частку цих коштів було спрямовано на придбання дитячих спортивно-ігрових майданчиків, реконструкцію вуличного освітлення, ремонти каналізаційних та водогінних мереж, дахів, придбання автобусних зупинок тощо.
Зокрема, до мене звернулись жителі смт Романова щодо проблеми водопостачання по вул. Б. Хмельницького, пров. Хмельницького, вул. Жовтневій. Я радо відгукнувся на звернення моїх земляків, і на будівництво водогону у Романові впродовж року було виділено понад 700 тис. грн. З аналогічними питаннями звертались жителі сіл Краснопільської, Романівської та Чуднівської громад. Усього на будівництво, ремонт та облаштування водогінних та каналізаційних мереж направлено майже 1,8 млн грн.

Разом із колегами по фракції профінансували встановлення сучасного вуличного освітлення в селах Любарської та Пулинської громад на загальну суму понад 1,1 млн грн. Для сіл Краснопільської громади, а саме: Краснопіль, Молочки, Носівка та Суслівка виділено 60 тис. грн на автобусні зупинки.

На придбання побутової та комп'ютерної техніки, музичних інструментів, спортивного інвентарю, меблів, будівельних матеріалів тощо для закладів культури та навчальних і дошкільних закладів, а також для проведення ремонтних робіт в них надавались кошти на загальну суму понад 1,7 млн грн.

Я вже не один рік на чільне місце у своїй роботі ставлю веселе, активне дитинство найменших жителів області. Тому впродовж багатьох років займаюсь саме облаштуванням дитячих острівців розваг по всій Житомирщині. Кожен з таких острівків дитинства - радість для малечі, можливість активно розвиватися і весело проводити дозвілля. За всю мою депутатську діяльність встановлено 460 дитячих майданчиків, на яких малеча весело проводить своє дозвілля. Цього року на громади області виділено кошти на майже 60 ігрових майданчиків.

Усього впродовж року більше ніж 3 млн грн спрямовано на дитячі спортивно-ігрові майданчики в громади Баранівки, Глибочиці, Коростеня, Лугин, Любара, Малина, Народичів, Новогуйвинська, Оліївки, Овруча, Попільні, Радомишля, Романова, Ружина, Станишівки, Тетерівки, Хорошева, Черняхова, Чуднова, а також в інші населенні пункти області.
Наприклад, у Новоград-Волинському дошкільному навчальному закладі №13 фізкультурно-оздоровчого напряму встановлено майданчик, на якому можуть безпечно гратися і діти з особливими освітніми потребами, а у смт Любарі у центральному парку відкрито дитяче містечко.

Традиційно вже не один рік до Дня Святого Миколая дарую вихованцям дошкільних навчальних закладів області солодкі сюрпризи. Минулого року понад 6 тис. солодких подарунків роз'їхались по громадах Житомирщини, а цього року для дітлахів передав у дитячі садочки вже майже 10 тис. солодощів.

Ніколи не забував про наших доблесних військових. Завжди підтримував, підтримую та буду підтримувати наших відважних бійців, які, ризикуючи власним життям, дають нам надію на мир та спокій. Зокрема, в Новогуйвинській територіальній громаді щорічно проходить першість Озерненського військового гарнізону з футболу на кубок депутата Житомирської обласної ради Віктора Развадовського. Також надавав грошову допомогу для облаштування простору психологічного розвантаження та відновлення, що створюється на базі військової частини А3508 190-го навчального центру Сухопутних військ ЗСУ. Наша фракція «За майбутнє» підтримала Бердичівський госпіталь ветеранів війни, куди буде направлено 100 тис. грн на придбання медичних препаратів для лікування учасників бойових дій та учасників АТО.

Знаючи, що наша медицина, особливо в районах, потребує колосальної підтримки, майже 1,2 млн грн спрямовано на матеріально-технічне оснащення та придбання медичного обладнання для медичних закладів області. Кошти були виділено на Коростенську центральну міську лікарню, Любарську лікарню, Любарській, Новогуйвинській, Романівській та Чуднівській центри первинної медико-санітарної медицини тощо.

Я розумію, що не одразу вдається вирішити всі наявні проблеми. Але завдяки активній співпраці з громадами вже чимало досягнуто, проте треба зробити ще більше. Зупинятися на досягнутому не збираємось - попереду ще дуже багато планів, і наша фракція «За майбутнє», яку я очолюю, робитиме все можливе для їх реалізації. Адже розвиток держави неможливий без розвитку громад, а великі зміни завжди починаються з малих кроків!

Слава Україні!

З повагою
депутат Житомирської обласної ради,
голова фракції політичної партії «За майбутнє»

Віктор Развадовський


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини