Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Українці від своєї держави не чекають нічого доброго, крім нових обмежень, податків та експропріації

Українці від своєї держави не чекають нічого доброго, крім нових обмежень, податків та експропріації

08-01-2022
Тридцять років тому я був ненабагато старшим від своєї дочки, сповнений сподівань на світле майбутнє і презирства до минулого. Вперше повірив у щасливу зірку нашої країни, вперше підняв блакитно-жовтий стяг.
Сам змайстрував скаутську форму і разом з іншими відроджував Пласт. Вперше відкрито святкував Різдво і Пасху, цитував Декларацію про нашу Незалежність. І вірив у велике майбутнє нашої незалежної нейтральної країни. Мені марилася Швейцарія…
Тоді я ще не розумів, що відбулася цинічна змова місцевих покидьків компартії, яких не взяли на роботу в Москву та їхніх сексотів із вишиванками, натягнутими просто поверх комсомольського значка.
«Геть від Москви» кричали що одні, що інші. Так, вони прагнули позбутися контролюючого ока і самостійно грабувати, ділити і освоювати спадок УРСР. А ми вірили у свободу. Свободу і самостійну дружбу з такими ж новими і вільними, які будують новий наш суверенний і щасливий світ.
Ми відмовилися від ядерної зброї і лягли в основу нової конфігурації безпеки світу, ставши підписантами Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, як неядерна держава…. Не минулого й трьох років, як нас хитнули в НАТО і ЄС.
Знаєте, чим бандит відрізняється від пірата? Тим, що пірат грабує весь світ, розвиваючи свою гавань, а бандит грабує свою гавань, щоб наповнити кораблі піратів. Так народилися наші олігархи, які оплатили (і досі оплачують!) кольорове шапіто ручних політиків.
Пірати руками наших бандитів оволоділи і нашою країною і перетворили її в колонію Заходу, а одразу після НАТО і ЄС нас хитнули назад, до вже зміцнілої Росії. І країна розкололася навпіл.
Поки великі дяді і тьоті розхитували нашу країну, рвучи її на шмаття, наші доморощені бандити допиляли останній завод і продали останній пароплав. Так зруйнувалася неписана громадська угода — ми заплющуємо очі на те, що бандити і влада крадуть заводи, а влада не помічає, що ми крадемо гайки з тих заводів.
Коли не стало заводів і продали останнє придане зі спадку УРСР, влада і бандити почали нишпорити в кишенях власних громадян. Штрафи, побори, тарифи, забо-рони, пригнічення і страх…
Так власна українська держава перетворилася у терориста щодо своїх громадян, а громадяни стали її бранцями. І деякі громадяни здалися і заразилися Стокгольмським синдромом, виправдовуючи ґвалтівника, який проголошує нібито високі глобальні геополітичні цілі.
Так Україна, з самостійної самобутньої країни перетворилася у банальну анти-Росію, без власної мети і це стало виправданням грабежів і насильства над власними громадянами.
Ми навчилися боятися власної держави, навчилися ховатися від неї і жити всупереч усім зусиллям влади. І багато хто зненавидів свою державу.
Ми вже не чекаємо нічого доброго від неї, крім нових обмежень, податків і експропріації. Держава більше не захищає, не допомагає і не ростить, не дбає і не лікує, не вчить і не любить нас.
Нації програють не тоді, коли ворог приходить на їхні землі, а тоді, коли земля, надра, інфраструктура держави більше не належать народу. Коли народ починає боятися і зневажати власну державу. Коли не залишається нічого, що б варто було захищати і заради чого варто було б жити.
Коли пошматована країна лежала у багнюці, так звані західні партнери, нібито рятуючи нас, накинули нам економічний зашморг у вигляді ВВП-варранта імені Яресько.
При виключеному табло депутати погодилися встановити межу розвитку країни у три відсотки, все, що вище — віддати західним партнерам. Так західні партнери відкрито вказали на те, що Україна для них просто територія, на якій вони пасуться, знекровлюючи її на повідку економічного зашморгу.
Згодом вони остаточно відняли у нас наш Національний банк і ключові інфраструктури, увівши під виглядом корпоратизації свої спостережні ради зі своїх «смотрящих» і наших продажних гнид.
Примусивши нас обірвати усі економічні зв’язки з Росією, воздвигнувши торговий бар’єр між нами і Заходом, наші нові партнери приступили до декомунізації індустріального спадку України, перетворюючи її у середньовічну аграрну феодалію.
Розірвавши всі торгово-економічні відносини зі Сходом і угробивши свій транзитний потенціал, ми перестали бути цікавими і для Росії. Тепер нас там сприймають винятково як дистанцію між Заходом і Росією.
Так Україна стала «територією» для Заходу і «дистанцією» для Сходу, Диким пустельним полем, позбавленим трудових ресурсів, які Захід викачав з України. За роки гітлерівської окупації з України вивезли на роботи в рейх близько двох з полови-ною мільйонів громадян. За роки євроінтеграції Україна, за гроші вже гастарбайтерів, втратила удвічі більше — п’ять мільйонів людей.
Щоб уникнути реваншу і народної помсти зовнішнім окупантам наші партнери зруйнували освіту і знищили медицину.
Завершити розпочате взялися нові обличчя, вкравши Пенсійний фонд і ренту від добичі бандитами наших надр. Тридцять років нас ґвалтували і грабували, принижували і вганяли у борги, ґвалтували і рвали.
Але, всупереч усьому, ми ще живі. Ми повернулися в точку «0», повернулися до того, з чого починали, пограбовані, покалічені, знекровлені, але живі.
Бійтесь того, хто, після всіх страждань, залишився живий. Бійтеся гніву безсилих – він руйнує континенти.
Настав час розплати, настав час скинути ярмо зовнішньої окупації, настав час згадати кожній продажній гниді чиєю кров’ю оплачені палаци, «лексуси», офшори, рахунки у західних банках, шуби, наряди і нерухомість по всьому світові. Настав час повернути країну народу.
Рік, що минув, став роком прозріння, шоку і усвідомлення. Рік зірваних масок з лицемірних пик, рік відключення від матриць. А, значить, новий 2022-й рік стане роком відродження, надбання гордості і сили.
Рік Тигра – мій рік. Наш рік!
Рік тих, хто не втратив здатності мріяти, вірити і боротися. Рік тих, хто знає, що заради Батьківщини треба жити, а не помирати.
Рік тих, хто знає, що жити варто заради мрії, навіть якщо мрія варта життя. Мрія про власну країну, власну державу, власний дім – це та мрія, яка тридцять років вела мене разом з вами по цих колах пекла.
Це мрія про свободу, рівність і щастя у своїй суверенній, рівноправній і суб’єктній домівці. І ці мрія обов’язково стане реальністю. Найближчим часом!


Миха Чаплыга


Українці від своєї держави не чекають нічого доброго, крім нових обмежень, податків та експропріації

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини