Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Хто "замовив" арешт нардепа Кузьміних? Усі версії

Хто "замовив" арешт нардепа Кузьміних? Усі версії

29-01-2022
Арешт депутата від "Слуги народу" Сергія Кузьміних співробітниками НАБУ пролунав як грім серед ясного неба. Цього ніхто не сподівався. І найбільше не сподівався сам Кузьміних - нардеп від правлячої партії, бойовий "багнет" президента, людина, що ногами відчиняла двері до губернаторів, міністрів та в Офіс президента.

Хто "замовив" арешт нардепа Кузьміних? Усі версії


Що ж трапилося? Хто організував арешт нардепа?

Версія 1 - конкуренти на посаду нардепа від Чуднівського виборчого округа


Ця версія народжується першою. Але, практично одразу й знімається: рейтинги Сергія Кузьміних були ніякими. Виборці побачили ціну "зеленого" депутата. Кузьміних навіть без арешту мав би забути про другий термін. Та й конкуренти, якими впливовими та заможними вони не були б, ніякого впливу на проамериканське НАБУ не мають.

Версія 2 - Кузьміних просто "зарвався"


Збожеволілий від влади та жадоби грошей нардеп дістав багатьох. Він уявиви себе "пупом землі", хазяїном не лише свого округу, а й всієї області, особливо обласної медицини.

Все обласне медичне та навколомедичне середовище лихоманило від спроб Кузьміних поставити "своїх" людей на "жирні" і високоприбуткові посади: перинатальний центр, онкодиспансер і навіть міністра охорони здоровʼя області.

Медики кажуть, що в своїх намаганнях Сергій Кузьміних втратив будь-яку адекватність.

Ясна річ, агентурна мережа СБУ, поліції та "свідомі громадяни" повідомляли куди треба про активність Кузьміних. І кінець у нього мав би бути таким, як є.

Версія 3 - помста Бунечка


Кузьміних "пустився берега" - він "гвалтував" голову Житомирської обласної адміністрації Віталія Бунечка, вимагаючи від нього звільнити затриманого на хабарі Миколу Суслика з посадого головного лікаря області. Одним словом, нахабно "ліз в кишеню" губернатора.

Кажуть, саме Кузьміних організував і був головним двигуном в атаці нардепів від "Слуги народу" на полковника Коломойського Бунечка. Була спроба усунути діючого губернатора і поставити іншого, більш зговірливого, який віддав би в розпорядження Кузьміних низку керівних посад в обласній медицині. Але атака захлинулася, бо, в цій країні Коломойський, мабуть, має більше влади, ніж Зеленський.

Бунечко залишився на посаді, а нардеп Кузьміних отримав смертельного ворога - житомирського "Бормана", з кабінета якого не вилазять високопоставлені сбушники, а сам він ходить в обласний офіс Служби безпеки на вулиці Фещенка-Чопівського у Житомирі ледь не щодня, як на другу роботу.

На місці Бунечка мстився б кожен.

Версія 4 - помста Зеленського


Знахабнілий нардеп дійшов до того, що натис кнопку у Верховній Раді, підтримавши пропозицію ворога Зеленського Гео Лероса купити за гроші парламента памперси ніби переляканому президентові. Правда, очманілий нардеп трохи відійшов від власної революційності і виправдовувався, ніби він помилився і натис не ту кнопку. Але так накласти купу в душу президентові ще треба вміти.

Перші особи будь-якої країни мають навколо себе лише солодких підлиз, а різним "хамам" дарувати нічого не збираються...

Версія 5 - геополітична


Зараз США та Британія лякають весь світ війною, яку ніби завтра-післязавтра почне проти нас Росія. У цій грі задіяні дуже дорогі світові медіа.

Які ставки в цій грі і чого добиваються організатори - ми не знаємо. Може бути, що цілей тут багато: це і заробити глобальним фінансовим спекулянтам соросам-ротшильдам на обвалі цінних паперів в Україні (десь 10 мільярдів доларів) та в Росії (десь 50-60 мільярдів доларів). Може бути, це намагання змусити Україну виконувати невигідні Мінські угоди, включивши в країну Донбаський анклав із зобовʼязуванням за український рахунок фінансувати відбудову поруйнованого Донбасу.

До честі Зеленського, він мав мужність до останку опиратися сильним цього світу. Українська влада заперечувала загрозу війни і намагалася заспокоїти своїх громадян. Зеленського треба було зламати, щоб він не заважав негідникам у цій грі. І хтось у Вашингтоні, можливо, віддав наказ для НАБУ. Знайти слабку ланку і розламати її. "Слабкою ланкою" виявився нардеп від Чуднівського виборчого округу.

У Зеленського і так останнім часом були проблеми з депутатами, вони відмовлялися голосувати, саботуючи накази Офіса президента.

Після арешту Кузьміних усім нардепам має стати зрозуміло, що їхній господар - не президент Зеленський, а американський Держдепартамент. Сам Зеленський тепер має зламатися і стати слухняною лялькою у досвідчених ляльководів зі Сполучених Штатів Америки.

Кузьміних стає "бомбою" компромату


Із заарештованим Сергієм Кузьміних цілими днями працюватимуть декілька слідчих з НАБУ. Ці хлопці - професіонали і вміють "вийняти душу". Вони змусять нардепа "заговорити" і здати всю інформацію, яку він має. Йде мова про Зеленського, Офіс президента, Кабмін та губернаторів.

Здається, Житомирщині тут дуже не пощастило. Сергій Кузьміних знає багато про керівників області та начальників обласних управлінь того, чого йому було краще не знати. Якщо він "заговорить", НАБУ зможе провести арешти десятка найвпливовіших і найповажніших в області людей, які, ясна річ, працюють на своїх посадах не лише за зарплату.

Хто "замовив" арешт нардепа Кузьміних? Усі версії


Окрема тема Віталій Бунечко - смертельний ворог Сергія Кузьміних. Тут можемо чекати від заарештованого та загнаного у глухий кут нардепа чого завгодно.

Думаю, минулу ніч Віталію Івановичу було важко заснути. Такого не побажав би навіть ворогові - яку правду та яку неправду може наговорити вʼязень Кузьміних на першу особу області, можна лише здогадуватися...


Хто "замовив" арешт нардепа Кузьміних? Усі версії
Сидір Ковпак

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини