Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Суд визнав неправомірність рішення обласної ради

Суд визнав неправомірність рішення обласної ради

26-07-2022
Житомирський окружний адміністративний суд зупинення дії рішення Житомирської обласної ради №403 від 14 липня 2022 року про припинення КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини», яке вирішили приєднати до КНП «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр».

Заяву депутата Житомирської обласної ради Чорноморця Олександра Павловича про забезпечення позову суд розглядав 21 липня 2022 року, відповідна ухвала оприлюднена 25 липня.

Суд визнав неправомірність рішення обласної ради


19 липня 2022 року Олександр Чорноморець, директор КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини» звернувся до суду із заявою про забезпечення позову до пред`явлення позовної заяви, в якій просив:

зупинити дію рішення №403 від 14 липня 2022 року «Про припинення КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до КНП «Обласний медичний консультативний центр» Житомирської обласної ради», яке прийнято на пленарному засіданні одинадцятої сесії Житомирської обласної ради 8 скликання до моменту вирішення справи в суді;

заборонити призначеній комісії, склад якої визначено Додатком 1 до рішення №403 від 14.07.2022, з припинення КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирській обласній раді вчиняти будь-які дії які направлені на припинення юридичної особи Комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради, визначені Додатком №2 до рішення обласної ради №403 від 14 липня 2022 «Порядок та строки припинення КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради.

«В обґрунтування заяви вказує, що рішення прийнято з грубим ігноруванням норм чинного законодавства, без дотримання положень Регламенту Житомирської обласної ради щодо підготовки і розгляду радою процедурних питань на сесії, порядку внесення на сесію ради проекту рішення, його обговорення та ухвалення на сесії. Зазначає, що в будь-який момент може розпочатися процедура припинення юридичної особи і не вжиття заходів забезпечення позову взагалі унеможливить в подальшому виконання рішення суду та практично унеможливить поновлення порушених чи оспорюваних прав та інтересів позивача та всіх працівників КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради», - йдеться в ухвалі.

Суд задовольнив заяву депутата Чорноморця частково: дію рішення про ліквідацію обласного центру спортивної медицини призупинив, а щодо заборони призначення комісії – відмовив.

«Ухвала суду набирає законної сили негайно після її підписання суддею. Ухвала суду може бути оскаржена до Сьомого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. Оскарження ухвали про забезпечення позову не зупиняє її виконання, а також не перешкоджає подальшому розгляду справи», - зазначається в ухвалі Житомирського окружного адміністративного суду.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини