Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?

Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?

19-12-2022
Сергій Притула став швагром регіонала Віталія Хомутинніка.


Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?


Днями вдруге женився відомий український шоумен із збаразьким корінням Сергій Притула. Його обраницею стала дочка Катерина краматорського бізнесмена Віктора Івановича Сопельника. На старшій дочці Сопельника – 35-річній Світлані – одружений Віталій Хомутиннік, екс-регіонал, а нині співголова прокремлівської депутатської групи “Відродження”.

Українці памятають Хомутинніка як автора закону про 15% податок з продажу валюти.

Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?


Регіонал Віталій Хомутиннік тепер швагро Сергія Притули

Звичайно, Сергій Притула одружився на коханій, а не на її регіональному “приданому”, проте з його постів у соцмережах можна помітити, що шоумен не згадує дівоче прізвище другої дружини. Ба більше, на фото у соцмережах не можна побачити родини нареченої, швагра-депутата та іншу донецько-ригівську родину )))

Інтернет-газета “Про все” приєднується до всіх найщиріших побажань і бажає щасливого життя молодятам.


Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?


Син Сергія Притули – Дмитро – на весіллі з мачухою

Для читачів нашого видання хочемо розповісти цікаві подробиці із перипетій навколо весілля
У Львові звільнили поліціянта після спроби вгамувати Садового і Березу на весіллі Притули.Після інциденту “немісцевого” командира 3-го батальйону поліції замінили на “місцевого”.

Про це повідомляє Корупція.Інфо з посиланням на Депо.Львів

Після опівночі святкування весілля відомого шоумена Сергія Притули було перервано візитом нової поліції Львова. За анонімним дзвінком було повідомлено, що учасники забави занадто шумні і порушують спокій громадян.

Самі веселощі щасливих молодят проходили в ресторані “Кавальєр” що по вулиці Старознесенська на околиці міста. Саме за цією адресою і прибула за викликом поліція.

Серед гостей були і такі відомі особи, як депутат Верховної Ради Борислав Береза і міський голова Львова Андрій Садовий.

Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?


Довідка

Новий тесть Сергія Притули – Віктор Іванович Сопельник народився 5 березня 1956 року в селі Черткове Каменської області (сьогодні Ростовська область, Росія), громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ “Торг-Альянс”. У 2012 році член Політичної партії “УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка”. Проживає в місті Києві. Судимість відсутня.

Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?


У 2012 році дружина Притули заробляла втричі більше, ніж її батько, який балотувався у народні депутати. а насправді був технічним кандидатом Партії Регіонів.


По 48 округу в 2012 году кандидатом в нардепы шёл тесть действующего нардепа-регионала, признанного страхового короля Украины Виталия Хомутынника. Об этом в интервью Новости Донбасса заявил народный депутат Геннадий Москаль

-Посмотрите, соперник, который идёт по Краматорску. Оказывается, что его дочь замужем за Виталием Хомутынником, который является одним из яскравих, как говорит Партия регионов, представителей, – рассказал Москаль.

Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?


Все, кто сочувствовал Партии регионов, кто помогал Партии регионов и кто в связке с Партией регионов – они почему-то стали кандидатами в Донецкой области от УДАРА… Сегодня, я не знаю, как УДАР от этого открестится, потому что и так говорят, что он финансируется олигархами, что насовали туда таких людей, на которых негде уже пробы ставить, – добавил он.

Ранее Новости Краматорска (НК) также сообщали, что дочь кандидата от партии УДАР по краматорскому округу Виктора Сопельника замужем за депутатом-регионалом Виталием Хомутынником. Об этом НК сообщил руководитель краматорской организации партии УДАР Александр Пальченко.

Младшая дочь -Екатерина Сопельник,  которая значится в декларации кандидата как дочь с доходами в 3 раза выше, чем у него.

Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?


Віктор Сопельник, новий тесть Притули

Согласно документам, кандидат в нардепы Сопельник в 2012 году являлся директором киевского ООО «Торг-Альянс». Его доход в прошлом году составил 43 тисячи 430 гривен. Все они получены в виде заработной платы. А вот дочка кандидата заработала в прошлом году 107 835 гривен.

Кроме того, в собственностиСопельника находится 2 земельных участка площадью три и полторы тысячи квадратных метров, жилой дом площадью 48 квадратов, дачный домик площадью 1048 квадратных метров и квартира в 20,4 квадрата. Есть квартира площадью 20 квадратных метров и у дочери Виктора Ивановича.

В гараже Виктора Сопельника два автомобиля: Mitsubishi Galant 2007 года выпуска и Chevrolet Aveo 2008 года. А вот у его дочки есть BMW E87 2008 года выпуска (нынче на рынке стоит 40 тисяч баксов такое авто).

Также на счетах у кандидата есть 20 тысяч гривен и еще 366 976 гривен в виде взноса в уставной фонд предприятий. Дочь Виктора Сопельника является владелицей частей в предприятиях на общую сумму 48 тысяч гривен.

Сам шоумен Сергій Притула ось так відреагував на повідомлення у ЗМІ про його весілля:

Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?


Нова дружина Притули – Катерина

Відверто кажучи, я не сподівався такого ажіотажу в соцмережах та ЗМІ щодо свого одруження. Як би там не було, вважаю за потрібне розставити кілька крапок над «і».

Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?


По-перше, я хочу сказати, що я максимально щасливий мужчина, який має радість зранку йти на роботу, а ввечері, підстрибуючи, повертатися додому, де мене чекає любляча дружина.
По-друге, всім тим, хто пише усіляку брєдятіну типу «покинув жінку з малою дитиною» і т.п., хочу повідомити і пояснити, що іноді бувають ситуації, коли двоє людей приймають рішення жити окремо. Так часом трапляється. Не я перший, не я останній. При цьому, жодна сторона не потребує ваших співчуттів чи зітхань. У нас з Юлею є максимальне порозуміння 80-го левелу щодо виховання Дмитра Сергійовича.
По-третє, я не хочу обговорювати особисте життя колишньої дружини, але повірте, у Юлі все гаразд. Буду вдячний, якщо не будете її турбувати.Щодо взаємовідносин Катерини та Дмитра Сергійовича, то я не буду вправлятись у епістолярному жанрі, за мене все скажуть фото.
І зрештою… я знаю, що у найближчих 1-2-3 дні дуже охочі до сенсацій та скандалів журналісти та допитливі дописувачі будуть копирсатись у наших родослівних, будуть вигадувати заголовки статей, які не відображають дійсності, але забезпечують певну кількість переглядів сторінки чи сайту. Усім небайдужим юзерам та колегам по цеху повідомляю:


Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?

Хомутиннік із вагітною дружиною у 2007 році


Панове, мою дружину звати Катерина Вікторівна Притула. Якщо у когось будуть виникати запитання до членів її родини, то будьте ласкаві звертайтесь до цікавих вам адресатів напряму. Прошу журналістське товариство дуже добре підбирати слова і власні умовиводи, позаяк жодних коментарів ми не збираємось давати і все, що ви скажете, буде сприйнято мною, як зазіхання на наше особисте життя. Навіщо нам ускладнювати один одному стосунки?
Я щасливий. Я одружений. Я вже ½ Я. І мені це подобається.
Бажаю всім максимально перейматись власним життям, життям ваших родин, а не життям інших людей. Будьте щасливі,як і ми!!!!усе, я Тебе кохаю!!!
Будьмо, гей!!!!!


Щодо особисто життя Притули у громадськості ніколи не було питань.

Людей дивувало, як шоумен поєднував громадську роботу з піаром регіонала Віталія Цимбалюка.

Не забули тернополяни і “волонтерство” Притули на користь “бідного” нардепа Тараса Пастуха, якому нібито громадськість скидалася на “літачок”, а Пастух тим часом обклеїв своїми біг-бордами пів міста Тернополя.



Сьогодні до тернопільської інтернет-газети “Про все” звернулись волонтери з півдня України, які розповіли, що на місцевих виборах у їхніх містах буде піарити “варятське шоу” Сергія Притули. Воно б все нічого, якби Притула просто заробляв “бабки”, але він подається як волонтер АТО. А тим часом під той смішок хочуть проскочити до рад різних рівнів колишні регіонали…

Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?


Якби не волонтерство, то світська хроніка про весілля Притули виглядала б так:

Гучне торжество молодята та їхні гості відгуляли в готелі-особняку в історичному центрі Львова. Обраницею Сергія, для якого це вже другий шлюб (Притула виховує 5-річного сина Діму), стала колега Катерина Сопельник. Закохані познайомилися на зйомках одного з шоу, в якому Сергій був ведучим, а Катерина виконавчим продюсером.

Молодята дали весільні обітниці під час виїзної церемонії біля басейну, а за розважальну частину програми відповідала українська група «Бумбокс». Серед гостей, танцюючих під «Поліна, я на колінах», помічені Анастасія Масюткіна (на недавньому весіллі якої Сопельник виступила подружкою нареченої), Дана Павличко, Віталій Глагола, Антон Лірник та Олександр Педан.


Можна ще було б пригадати перше весілля Притули:

Перший раз шоумен одружився у вересні 2007 року.

Наскільки відомо з піару Сергія, він є дуже свідомим українцем, ніколи не цурається своєї малої батьківщини (міста Збаража на Тернопільщині) і постійно підкреслює свою приналежність до Тернопільщини, про що можемо судити навіть із його сценічного імені – Тернопільський Сірий.



Тому й не дивно, що своє весілля Сергій вирішив відгуляти на батьківщині – у мальовничому Збаражі. Що цікаво, приготування до весілля почав ще задовго до того, як зробив пропозицію майбутній дружині:) Таємно, звичайно, щоб його обраниця ні про що не дізналася.

Юля (так звати Сергієву наречену, ну звісно, тепер вже колишню дружину) йому не відмовила і відповіла “так” на пропозицію одружитися (а ви б відмовили такому хлопцеві, дівчата:)?) Хоча, коли Сергій прикотив до неї на роботу (Юля працює у салоні “Ауді” у Києві) з усім кортежем “Камеді-клабу” і зробив цілу виставу зі свого освідчення, Юля на мить завагалася (а вона дівчина ду-у-уже серйозна!) і подумала, що хлопці просто собі хильнули і забавляються. По ходу тої “вистави” зрозуміла, що не жартують, точніше, що Сергій не жартує і справді вирішив покінчити зі своїм холостяцьким статусом.

Свою хлопчачу вечірку перед весіллям, як розповів Сергій, він провів у місті Лева. А саме весілля відбувалося в старовинному Збаразькому замку.

День весілля був дуже інтенсивним в плані роз’їздів. Вранці весільного дня Сергій з дружбами і родичами вирушив зі Збаража (свого родинного дому) до Теребовлі (місто на Тернопільщині), звідки родом Юля. У Теребовлі, за звичаєм, викупив наречену і весільний кортеж рушив до Вишнівця Збаразького району, де у місцевій церкві відбувся обряд вінчання. Вінчав молодих отець Паладій, що було дуже символічним для обох молодят, тому що цей отець вінчав ще Сергієвих батьків!

Після вінчання молодята поїхали до Збаразького замку, де їх чекали козаки з салютами. Грали на весіллі професійні музики – фольклорний ансамбль “Веселі галичани” Тернопільської обласної філармонії. Столи для гостей були накриті у барі “Легенда” при Збаразькому замку.

Що ж до весільного одягу молодят, то Юлина класична біла сукня дуже гармонувала із вишитою білим по білому Сергієвою українською сорочкою (а хто б сумнівався, що Сірий може одружитися не у вишиванці?!).

Гостей на весіллі було 120. Як сказав Сергій, за галицькими мірками, то це цифра. І ще він зазначив у інтерв’ю ЗІКу: “Я принципово не робив з весілля світської тусовки. Можна було понавозити з Києва два вагони “звьозд”, але ми з дружиною вирішили зробити весілля для своїх: це найближчі родичі і друзі, з якими ми пройшли Крим, Рим і мідні труби”.

***

Ну а як новий тесть Притули обкрадає Україну можна прочитати у статті найавторитетнішого українського сайту розслідувань  “Наші гроші”

Щасливий код Хомутинніка

Хомутиннік з подачі Клюєва провів через парламент обнуління мита по кремнію, без якого немислима сонячна енергетика. А після цього партнер тестя Хомутинніка ввійшов у сонячний бізнес.

А деколи їм просто щастить. Чи то так стають зірки, чи то спрацьовує християнське «роби добро – добром повернеться», у кожному випадку депутати від Партії регіонів стали справжніми улюбленцями долі. Принаймні в останні роки.

Не став білою вороною серед колег і народний депутат Віталій Хомутиннік. Зробивши добро «сонячному бінесу» братів Клюєвих, він, точніше його родина, отримала несподівану сатисфакцію. Отож, як це було.

Спершу повернімось у 6 листопада 2012. Тоді фотограф Влад Содель зняв, як нардеп Сергій Клюєв (брат секретаря РНБОУ Андрія Клюєва) підсунув Хомутинніку телефон з смскою від якогось «Dyakon».

У смсці було прохання зменшити з 5% до 0 одну зі ставок митного збору по кремнію. Також «Дьякон» радив як засунути цю поправку у законопроект Хомутинніка №9241-д, який того дня збирались голосувати у парламенті.

Порада була наступна: «Можно попробовать озвучить, что в правке №33 была техническая ошибка – в таблице не отражен код 2804610000 по которому ставка меняется точно также как и по коду 2804690000», – написав «Дьякон».

На фото видно, як Хомутиннік переносить зміст смски до чернетки свого законопроекту. І того ж дня чемно виконує прохання.

Згідно із стенограмою засідання Верховної Ради, о 13.33 Хомутиннік вийшов на трибуну, щоб пояснити всі покращення, який несе його законопроект про внесення змін до Закону «Про Митний тариф України». До поправки №33 справа дійшла о 13.37. Цитуємо стенограму:

ХОМУТИННІК В.Ю. 33-я. Для стенограми. Тут технічно випав ще код, я для стенограми скажу: 2804610000. Додатково до 33-ї пропозиції Каракая, така ж сама по ній ставка, як і по коду, який врахований, 2804690000. 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  Так, я прошу проголосувати цю пропозицію до 33-ї поправки. Прошу голосувати.

ХОМУТИННІК В.Ю. Прошу підтримати.

13:37:49

За-257

ГОЛОВУЮЧИЙ.  Підтримано.


Ось як законопроект Хомутинніка змінив митні ставки:

Коли фотограф розповсюдив знімок смски на своїй сторінці з відповідним коментарем щодо розумової здатності українських парламентарів та додав фотографії їх годинників (у Клюєва Breguet Classique Complications 3577 Tourbillon Chronograph ціною від $90 тис, Tourbillon Souverain ціною від $125 тис у Хомутинніка, фото внизу), всі в черговий раз пожурились з приводу так званої еліти та й пішли далі.

«Наші Гроші», розбираючись у транснаціональній бізнес-імперії Клюєвих, знайшли продовження цієї історії.

Клюєви є монополістами на напівпровідниковому ринку полікремнію. Запорізький «Завод напівпровідників» з корпорації «Укрпідшипник» щорічно ввозить в Україну сотні тонн кремнію. І здогадайтесь який код мають імпортні кремнієві вироби на митниці? Правильно: 2804690000 і 2804610000. Тобто ті коди, по яким обнулили мито і тим самим зменшили надходження до державного бюджету, збільшивши прибутки імпортерів кремнію. Серед яких одна з найголовніших зірок – це клюєвський «Завод напівпровідників».

Ціна питання вимірюється десятками мільйонів на рік, ціна прибутків – 5% від митної вартості кремнію, який Хомутиннік вивів з-під митного збору. І формально не порушив закон про статус нардепа. Бо його руки лише писали та голосували, допомагаючи бізнесменам економити на митних зборах, за рахунок яких держбюджет наповнюється грішми для виплати зарплат вчителям та лікарям.

Але ми навіть не про це. Більш цікавим виявилось майбутнє, тобто яким чином воно викривилось на користь родини Хомутинніка.

Тут потрібний невеличкий відступ.

Віталій Хомутиннік жонатий на Катерині Сопельник, доньці донецького бізнесмена-забудовника Віктора Сопельника.

Тесть нардепа у 2012 році навіть намагався скласти компанію своєму зятю у парламенті. Однак програв вибори по мажоритарному округу у Краматорську. При цьому тесть нардепа-«регіонала» цілком цинічно йшов на вибори під прапором опозиційного «УДАРу».

Отже у Віктора Сопельника, який хоч і не отримав мандат нардепа, але змінив донецьку прописку на київську, є так би мовити «регулярний» бізнес-партнер – Олександр Царевич (спільно заснували НПК «Укрбудінвест», «Юр-фактор»).

І цей Царевич вже впритул наближає нас до кремнієвої теми. Партнер тестя Хомутинніка вже після успішного обнуління мита на кремній влився до складу засновників ТОВ «Талія Солар», отримавши 30% фірми. Шматок фірми йому виділили її перші засновники – італієць Нікола Серджіо та італійська ж фірма «Офеліо».

Італієць вже десять років веде бізнес в Україні, маючи більше десятка різних фірм. І у тому числі розвиває сонячну енергетику. Його фірми «ІЧС Інтернешнл – 1», «ІЧС Інтернешнл-2»,  «ІЧС Інтернешнл-3» та «ІЧС Інтернешнл – 4» рік тому отримали 200 гектарів під сонячну електростанцію у Чорнобильській зоні. «Малин Енерджі Парк» тоді ж  отримало 28 гектарів на ці ж цілі у Житомирській області. Ще дві фірми Серджіні – ТОВ «Крайміа солар ван» і  «Крайміа солар ту» мають назви дуже подібні до фірм з групи «Актив солар» Клюєвих –  «Крайміа солар 1» і  «Крайміа солар 2».

Отже маємо наступну схему. Хомутиннік з подачі Сергія Клюєва у листопаді 2012 року проводить через парламент обнуління мита по кремнію. А після цього партнер тестя Хомутинніка входить у сонячний бізнес.

Нагадаємо, що цей вид бізнесу нині в Україні дуже вигідний. Як ми вже писали у матеріалі про сонячну енергетику сім’ї закарпатського губернатора Олександра Ледиди, капіталовкладення у його випадку відбиваються за шість років. А потім йде чистий плюс аж до закінчення 25-річного терміну придатності сонячних батарей.

Однак спішимо остудити бажаючих різко зайнятись цим бізнесом. Верховна Рада також прийняла закон, яким зменшила маржу сонячних електростанцій, що вводяться в експлуатацію з квітня 2013 року. Тобто Клюєв, який раніше від усіх встиг набудувати найбільші станції, отримуватиме надприбутки сповна. Всі інші новачки, виражаючись мовою Миколи Азарова, «опіздали».

Якщо ж говорити мовою культурних людей – то всім іншим «не пощастило». У цьому політичному сезоні щастить лише обраним.

Що Сергій Притула не хоче розповідати про себе?



 
Автор статті: Юрій Ніколов

Джерело статті: provse.te.ua, Наші Гроші

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини