Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Як нардеп Костюк пропіарився на звягельських футболістах і вирішив "киданути" команду

Як нардеп Костюк пропіарився на звягельських футболістах і вирішив "киданути" команду

23-05-2023
Народний депутат України Дмитро Костюк вирішив, що Звягельській футбольній команді немає місця в професійному футболі без потужних спонсорів.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook після того, як ПФК "Звягель" зіграв унічию з ФК "Хуст" і таким чином не вийшов у першу лігу.

"... вчора (21 травня) наш ПФК Звягель (другий після «Полісся» професійний клуб області) проводив свій «матч сезону». На виїзді проти закарпатського Хуста, який мав до цього поєдинку 5-матчеву виграшну серію. І їх, і нас влаштовувала лише перемога. Нічия 2:2 і ми залишилися за два кроки від виходу в Першу лігу. Це був наш шанс не лише на неймовірне досягнення, але й на існування клубу (на довгоочікуване залучення інвесторів).

Клуб ми фактично створили «з нуля» працюючи в турбо-режимі за один місяць без належної інфраструктури і без необхідного фінансування. Перед стартом сезону експерти нам прогнозували розгромні поразки і останні місця в турнірній таблиці.

Продовжуючи грати без генерального партнера пів року, після успішного першого кола нашим надзавданням стало не піти по стопам столичного «Рубікона» і дограти чемпіонат.

І ми намагалися його не просто дограти, а зробити більше ніж могли, залучити всі ресурси, які мали, щоб порадувати наших вболівальників і якісною грою, і результатом. 5 перемог при 2 виїзних нічиїх проти лідерів і 0 поразок як результат титанічної роботи не лише гравців, тренерів та всього персоналу. Я також безмежно дякую (думаю, що й від імені всіх вболівальників місцевого футболу також) тим декільком ентузіастам меценатам зі Звягельщини та Київщини, хто разом зі мною підтримував команду протягом цього важкого та незабутнього сезону, першого в історії сезону Звягеля в професійній лізі.

На сто коментарів «сержантів» фейсбучно-диванних військ в мою адресу про те, що не місце футболу під час війни знаходилися десятки військових на передовій, що ділилися враженнями від наших матчів, давали мені мотивацію і я продовжував далі шукати можливості для існування і розвитку клубу. Навесні ми зуміли скоротити відставання від другого місця з 9 до 1 очка і мали більш ніж реальний шанс пробитися до Першої ліги і врешті знайти тих чи того, хто б допоміг утримувати команду надалі.

Не секрет, що футбол в Україні річ надзвичайно збиткова, що більшість команд нижчих ліг фінансується коштом місцевих бюджетів.

Здивую багатьох: ПФК Звягель за час свого існування отримав 0 грн з бюджету. Щоправда я і не звертався за такою допомогою вважаючи, що всі бюджетні ресурси мають йти на ЗСУ, на безпеку і оборону, а не на професійний футбол. Ба більше: клуб сам весь сезон сплачував кошти до місцевого бюджету за те, щоб мати можливість грати. Так вийшло, що шанс для того, щоб «Звягель» визнали професійним клубом і заявили в Другу лігу з‘явився лише під час повномасштабної війни. Лише після того, як два десятки інших клубів припинили існування. Був єдиний шанс і ми ним скористалися, щоб в ці темні часи дарувати трохи світла.

28 травня вдома, в Звягелі, на стадіоні «Авангард» ми граємо останній матч сезону і, можливо, останній матч «Звягеля» в Другій лізі.

Хочу подякувати всім-всім-всім, від масажиста, водія, лікаря, адміністратора, директора… до тренерів і футболістів, які викладалися на повну за герб «Звягеля» на своєму серці. Дякую і гарантую, що попри всі негаразди, свої зобов‘язання перед вами клуб виконає.

Сподіваюсь, що далі буде…"
, - написав нардеп.

Як нардеп Костюк пропіарився на звягельських футболістах і вирішив "киданути" команду


Як нардеп Костюк пропіарився на звягельських футболістах і вирішив "киданути" команду


Проте, вболівальники ПФК "Звягель" переконані, що Костюк просто "кинув" футболістів, бо ті не вийшли в Першу лігу!

Що коментують:

- Така думка,шо хотіли попасти в первую лігу,виключно ради грошей.Так пане Костюк не буває,щоб з нуля і в дамки.Бази немає,фінансування сміхотворне і перша ліга?Декілька років треба для такіх перемін,а за один сезон…Голвне,щоб команда збереглась і знайти фінансування толкове.

- Цирк ... Всі розуміють що проблема в грошах. А звернутися до власника Полісся не пробували , думаю для нього то копійки . Спонсорами і не пахло і тей хто це все починав добре це знав ... Все дуже схоже на сраний політичний піар !

- Дмитро Костюк, я слідкую і слідкував за усім що відбувається у клубі ... І вже писав про ризики гіпотетичні які ви мали знати ... А створювати команду "одноднєвку" для чого тоді ??! Я не розумію. І писати про традиції нічого не робити традиційним підходом нелогічно з вашого боку . Бо займатись керівником професійного футбольного клубу то одне, а опускати руки навіть незігравши останній тур це зовсім інше - це показує вашу некомпетентність займаній посаді в клубі ... Тепер я розумію чому хлопці були такі "тяжкі" на полі в Хусті, певно знали про ту колотнечу яка відбувається . Я б на їхньому місці взагалі б на поле з Чайкою не вийшов з таким відношенням ...


Як нардеп Костюк пропіарився на звягельських футболістах і вирішив "киданути" команду

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини