Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Ми обов'язково переможемо!

Ми обов'язково переможемо!

20-08-2014
Триває допомога військовослужбовцям Житомирщини у рамках благодійної акції «Збережи життя солдату» від представника парламентської депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Віктора Развадовського.

Тільки поточного тижня ним було придбано та передано для українських патріотів 220 натовських водостійких герметично запакованих комплекти військової польової форми. 60 таких комплектів від народного депутата напередодні чергової ротації десантників отримав 13 батальйон житомирської 95-ї окремої аеромобільної бригади Сухопутних військ Збройних сил України. «Продумані до дрібниць легкі, міцні та якісно пошиті куртка і штани, - стверджує боєць Олександр, який приймав благодійну допомогу, - вкрай потрібні речі для українських солдатів і офіцер. Особливо, якщо зважити на те, що літню пору року змінює осінь. Та не менш важливо, найперше для бойового духу військових людей, що Армія і українське суспільство за непростих випробувань тримаються пліч-о-пліч. Щире усім спасибі за підтримку».

Довідавшись про ініціативу батальйону оборони краю «Полісся» придбати для наших силовиків броньовану машину швидкої допомоги, учасник бойових дій в Афганістані Віктор Развадовський 18 серпня зробив посильний внесок для успішної реалізації даного задуму - двадцять тисяч гривень.

«Наш побратим - один з найактивніших учасників підтримки військових, задіяних в АТО, та їхніх сімей, - зауважив керівник Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни Павло Ментов. - Причому як на законотворчому рівні, так шляхом надання практичної допомоги: і безпосередньої, і через низку організацій та благодійних фондів. Зокрема це вже друга його фінансова підтримка ратного подвигу захисників Батьківщини через наш батальйон. Велике людське йому дякую та побажання успіхів в усіх інших добрих справах. Разом ми обов'язково переможемо!»

Підтвердженням цих слів є подальше придбання та передача народним обранцем українським патріотам, які ризикуючи здоров'ям та життям захищають на Сході країни нашу Батьківщину від терористів та окупантів, спальних мішків, карематів, медикаментів, продуктів харчування, води та інших предметів першої необхідності. Для цього лише за кілька минулих днів нашим відомим земляком було залучено біля ста тисяч гривень.

Ми обов'язково переможемо!

Ми обов'язково переможемо!

Ми обов'язково переможемо!




На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини