Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Житомирі завелася лікарка-шахрайка

У Житомирі завелася лікарка-шахрайка

30-06-2015
Алла Іванівна працює в школі вже 56 років. Її обожнюють діти та їхні батьки і поважають колеги. Вона інтелігентна, порядна і тактовна людина. Алла Іванівна визнає, що інколи оточуючі зловживають її довірливістю.

На початку травня Алла Іванівна вирішила полікувати зуби, але до цього часу змушена терпіти дискомфорт. При цьому, не тільки фізичний, але й моральний.

Алла Іванівна розповіла, що якось після обіду вона йшла на ринок. На вулиці її зустріла незнайома жінка і зробила комплімент. «Ви справжня актриса!», - не стримала свого захоплення незнайомка.

Алла Іванівна відповіла: «Та яка ж я актриса… Ось збираюся лікувати зуби, тому вигляд у мене не такий вже й привабливий».

Після почутого незнайома жінка почала розповідати, що вона лікар-стоматолог і може дуже швидко та якісно полікувати зуби. Алла Іванівна повірила їй і в той самий день після 20.00 прийшла в клініку, що знаходиться на вул. Щорса, 20 у Житомирі.

Жінку трохи дивувало те, що лікар Світлана Громова приймає о такій пізній порі в той час, як стоматологічна клініка працює лише до 18.00. У кабінеті стоматолог не стихала ні на мить, розповідаючи про свої досягнення. Медик була в Ізраїлі, відмінно навчалася, а також захистила кандидатську дисертацію.

Після прийому Алла Іванівна запитала про вартість послуги. Лікар не назвала суму, але запитала: «А скільки у вас є із собою грошей?». Довірлива пацієнтка дістала все, що було в гаманці і заплатила 400 грн.

Наступного дня по телефону Світла Громова знову запросила в клініку Аллу Іванівну. Вона поцікавилася, чи пацієнтка має 10 тис. грн., потім озвучила суму 6 тис. грн. Лікар переконувала, що обов’язково потрібно поставити верхні зуби, завдяки яким жінка виглядатиме на 15 років молодше.

Відвідування лікаря продовжувалося. Загалом Алла Іванівна після 400 грн. занесла ще 6 тис. грн. Однак, новий протез їй не підійшов. Лікар на це не відреагувала, наполягаючи, що потрібно лікувати ще й нижні зуби. Пацієнтка категорично відмовилася і вимагала, щоб їй повернули гроші за неякісну роботу.

Світлана Громова після інциденту зникла і спілкується з пацієнткою виключно по телефону. Щоразу лікар знаходить нові приводи і вагомі аргументи, аби не зустрітися тет-а-тет. Спочатку вона сказала, що поїхала в Київ до важко хворого племінника. А потім повідомила, що й сама онкохвора.

«У мене метастази пішли в легені. Якщо ви мене перенервуєте, я помру», - переказує одну із розмов Алла Іванівна.

Зрештою Світлана Громова обіцяє, що перекаже гроші своїй пацієнтці по пошті, однак Алла Іванівна на це не погоджується. Поки жінка оббивала поріг у стоматологічній клініці, то з’ясувала, що таких як вона багато. В лікувальний заклад приходять й інші ошукані пацієнти Світлани Громової. У них вона теж взяла гроші і не повертає.

Алла Іванівна від медсестри дізналася, що головний лікар стоматологічної клініки знайшов таку співробітницю у свій заклад через інтернет. Але після цих перепетій забрав у неї ключі і наказав навіть не з’являтися на порозі.

Тим часом ошукана Алла Іванівна бореться за правду. Свої зуби вона так і не вилікувала, а гроші не може повернути. «Я розцінюю це як шахрайство. Крім того, лікар завдала мені ще й моральної шкоди. Повірила, що вона зможе мені допомогти, а вона так підступно мене ошукала…», - не приховує своїх емоцій пацієнтка.

Сайт «Житомир-online» звертається до Житомирського міського відділу УМВС з проханням розглянути цю публікацію як офіційне звернення та відреагувати на ситуацію належним чином.


У Житомирі завелася лікарка-шахрайка

Джерело статті: Житомир-онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини