Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Бердичів: у ДТП постраждали 9 людей! ВІДЕО, ФОТО

Бердичів: у ДТП постраждали 9 людей! ВІДЕО, ФОТО

05-05-2011
Віктор Тимощук, очевидець ДТП: «Я не бачив маневри. Обернув голову в цю сторону, коли вже почув удар і звук гальм. Зазвичай, вийдеш, глянеш — і уже все. А це я стояв біля хати і побачив таку картину. Дуже неприємно. Я навіть близько не підходив...»

Людмила Булатова, очевидиця ДТП: «Вийшли, бачимо — люди почали сюди бігти. Перше, що я зробила, це подзвонила у “швидку” і міліцію, щоб приїхали і надали допомогу. Звісно, така аварія тягне за собою не дуже гарні наслідки...»

Внаслідок аварії дев’ять чоловік було госпіталізовано до центральної лікарні міста Бердичева. Восьмеро з них перебувають там і досі. Водій “BMW” знаходиться у реанімаційному відділенні, як і ще троє постраждалих.

Бердичів: у ДТП постраждали 9 людей! ВІДЕО, ФОТО

Олександр Самолюк, зав. відділенням анестезіології та інтенсивної терапії ЦМЛ: «Усі хворі, які знаходяться у відділенні інтенсивної терапії, перебувають у важкому стані. Зараз проходить дообстеження хворих, щоб уточнити локалізацію і важкість травм. Усі пацієнти з важкими комбінованими травмами. Це — черепно-мозкова травма, травма грудної клітки, перелом ребра і травма живота.»

На момент приїзду знімальної групи на місце ДТП, кермувальник “Iveco” знаходився у мікроавтобусі. Двигун, що внаслідок зіткнення опинився в салоні, придавив йому ноги. Тому бердичівським рятувальникам та небайдужим людям довелося ще довго виймати водія. Коли їм це вдалося, чоловіка одразу забрала “Швидка”. Наразі він перебуває в ортопедичному відділенні міської лікарні. У нього перелом правого стегна зі зміщенням. Постраждалий розповідає: він розвозив по домівкам працівників виправної колонії села Райки. З керівництвом установи у нього підписаний договір.

Бердичів: у ДТП постраждали 9 людей! ВІДЕО, ФОТО

Юрій Бондарчук, водій мікроавтобуса “Iveco”: «Останню зупинку я зробив біля “Дитячого світу” і поїхав у напрямку Червоної гори. На відрізку дороги біля перехрестя Котовського-Червоноармійська я побачив, що з великою швидкістю “летить” на зустрічній смузі автомобіль “БМВ”. Я до останнього думав, як зреагувати, і вже майже зупинився. Просто в останній момент я спробував щось зробити, але не думав, що він піде просто лоб в лоб. Чи людина заснула, чи я не знаю. Вправо не міг звернути, бо там зупинка громадського транспорту, люди. В останній момент я вліво, і то майже не звернув, а просто при ударі мене скинуло.»

Бердичів: у ДТП постраждали 9 людей! ВІДЕО, ФОТО

Прокуратура Бердичева вже порушила кримінальну справу за фактом ДТП. Наразі проводяться усі необхідні експертизи: як лікарські, так і технічні, говорить старший слідчий прокуратури Віталій Радушинський. Стало відомо, що за кермом “BMW” знаходився міліціонер.

Віталій Радушинський, старший слідчий прокуратури м. Бердичева: «Дійсно, водій легкового автомобілю є працівником міліції. На даний час з’ясовується, чи він під час керування знаходився на службі, чи, можливо, у відпустці, чи на лікарняному. У подальшому в комплексі з експертизами буде прийнято рішення щодо винної особи. Поки не буде висновку всіх експертиз, ми не зможемо ні дати відповіді, ні прийняти остаточного рішення з даної кримінальної справи.»

Автор: Ніна Сільченко
Камера: Андрій Пеньківський




За матеріалами trkvik.tv

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини