Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Суд над Тимошенко

Суд над Тимошенко

24-06-2011
24 червня у Печерському райсуді Києва розпочався розгляд "газової справи" проти Юлії Тимошенко. У районі будівлі суду та на прилеглих вулицях з самого ранку спостерігалося масове скупчення прихильників Тимошенко. Люди з прапорами "Батьківщини" з назвами різних областей стояли по обидва боки вулиці Хрещатик, у кварталі, де розташований Печерський райсуд, на вулиці Богдана Хмельницького, Пушкінській. Прохід до суду було заблоковано співробітниками "Беркута", а на вулиці Богдана Хмельницького припаркували декілька автобусів із міліцією. У дворі суду перебували як прихильники, так і противники Тимошенко, зокрема, під керівництвом колишнього депутата від Партії регіонів Олега Калашникова.

Прибувши до суду Тимошенко заявила: "Сьогодні відбувається судилище, персональну відповідальність за яке несе Віктор Янукович". "Це розправа Януковича над своїм головним політичним опонентом", - заявила Тимошенко.

Тимошено подякувала людям, за те що вони прийшли підтримати її під час суду. "Ці люди прийшли захищати право кожної людини на життя", - сказала Тимошенко. На думку Тимошенко, головна причина того, що люди прийшли під будівлю суду - це те, що "у них болить серце за кожну людину, яка живе у в'язниці, яку будує Янукович" Пізніше Тимошено разом з депутатами від БЮТ зайшла до суду. Також народний депутат від БЮТ Кожемякін провів в суд членів родини Тимошенко: чоловіка, доньку Євгенію та чоловіка Євгенії Шона Карра.

Екс прем'єр Юлія Тимошенко відмовилася стати на прохання судді

У відповідь на репліку "Встати, суд іде", Тимошенко відповіла: "не хочу". Коли суддя запитав у Тимошенко національність, вона відповіла: "Українка, на відміну від вас" Після цього суддя почав психувати і зажадав не зривати роботу суду

На питання журналістів, чому Тимошенко себе так вела, один з депутатів БЮТ відповіла: "А перед ким тут вставати".

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявила відвід судді

"Я вважаю вас маріонеткою адміністрації президента і заявляю відвід судді ", - сказала Тимошенко, звертаючись до судді.

«Ви працюєте лише два роки, у вас немає досвіду і знань. Вас спеціальним указом Януковича перевели до цього суду, щоб розглядати цю справу », - додала екс-прем'єр.

У свою чергу захисник Тимошенко Сергій Власенко, подаючи заяву про відвід судді Кірєєва заявив:

«Я вважаю, що суддя Родіон Кірєєв не може бути неупередженим, оскільки знаходиться в залежності від члена ВРЮ Рената Кузьміна, який має повноваження ... одночасно є керівником слідства та уповноваженим застосовувати дисциплінарні стягнення та звільнення суддів ... в нормальній країні це називалося б шаленим конфліктом інтересів »

Чоловік Тимошенко проміняв жаркий суд на прохолодну вулицю

Сім'я екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко впевнена, що суд над Тимошенко буде нечесним. Суд над Тимошенко, швидше за все, не буде об'єктивним.
Про це заявив чоловік екс-прем'єр-міністра Олександр Тимошенко. Відповідаючи на питання про те, чому він не знаходиться в залі, а чекає рішення суду на вулиці, чоловік Тимошенко відповів: "Я зайшов, подивився початок (судового засідання, - ред.), Привітався з депутатами і вийшов".

"Там дуже багато людей, жарко", - додав чоловік екс-прем'єра. Разом з тим він оцінив підтримку людей: "Підтримка повна ... дуже багато людей, преси, дипломатів". У той же час Олександр Тимошенко скептично поставився до проведення об'єктивного суддівства над Юлією Тимошенко: "Ніхто не вірить у правосуддя і справедливість". Зазначимо, на вулиці, серед людей, рішення суду чекають Євгенія (дочка Тимошенко) та її чоловік Шон Карр, які також покинули зал засідання Печерського райсуду.

Тимошенко назвала фарсом перший день суду над нею

Початок судового процесу над Юлією Тимошенко вже є фарсом. Про це заявила екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко. "Я хочу сказати, що даний судовий процес починається як справжній фарс, як зрежисований поганий театр, і це так само погано для Януковича і закінчиться", - сказала вона.

Фото з сайту: tymoshenko.ua

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини