Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Віктор Развадовський: "Ситуація, за якої більша частина нашого суспільства не спроможна без субсидій вижити, для мене є неприйнятною"

Віктор Развадовський: "Ситуація, за якої більша частина нашого суспільства не спроможна без субсидій вижити, для мене є неприйнятною"

01-08-2016
Під час перебування у 67 Чуднівському мажоритарному виборчому окрузі в розмові із представниками ЗМІ Житомирщини Віктор Развадовський повідомив, що добився мільйонних субвенцій з Держбюджету для вирішення проблемних питань своїх виборців.

"Ці 12 мільйонів гривень, як зараз модно казати, - перший транш. До завершення поточного року маю намір домогтися виділення на свій виборчий округ 26-ть мільйонів гривень. Як і обіцяв своїм виборцям, намагаюся не лише сумлінною законотворчою діяльністю, а й відстоюванням їх соціально-економічних інтересів у найвищих київських кабінетах вирішувати проблемні питання земляків", - прокоментував постанову КМУ №395 народний депутат.

Відповідно до вказаного рішення уряду, з Державного бюджету України місцевим бюджетам Житомирського, Любарського, Романівського та Чуднівського районів нещодавно було виділено кошти на ремонти доріг, приміщень загальноосвітніх шкіл, дошкільних та позашкільних навчально-виховних закладів, відділень цетральних районних лікарень, амбулаторій загальної практики сімейної медицини, фельшерсько-акушерських пунктів, сільських клубів, систем водозабезпечення та водовідведення, газифікацію населених пунктів тощо.

Зокрема, у Житомирському районі 100 тис. грн. буде спрямовано на капітальний ремонт системи опалення та утеплення фасаду Високопічської школи мистецтв; 100 тис. грн. - на придбання меблів та посуду для Березівського дошкільного навчального закладу "Веселка" (с. Березівка, військове містечко- 115); 150 тис. грн. - на капітальний ремонт даху Березинської ЗОШ І ст.; по 50 тис. грн. - заміну віконних блоків Коднянської ЗОШ І-ІІІ ст.ст. та Новогуйвинської гімназії; 75 тис. грн. - на капітальний ремонт даху будівлі АЗПСМ в с. Левків; 100 тис. грн. - на облаштування внутрішніх санвузлів Ліщинської ЗОШ І-ІІІ ст.ст.; 100 тис. грн. - на ремонт даху Озерненської гімназії; 125 тис. грн. - на реконструкцію даху Сінгурівської ЗОШ І-ІІІ ст.ст.; 50 тис. грн. - на поточний ремонт приміщення ФАПу у с. Слобода-Селець; 65 тис. грн. - заміну віконних блоків у Троянівській ЗОШ І-ІІІ ст.ст. та 35 тис. грн. - на завершення ремонтних робіт по введенню в експлуатацію приміщення кухні Троянівського ДНЗ.

Крім цього, як йдеться у письмовій відповіді Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана на звернення народного депутата Віктора Развадовського, за кошти Державного бюджету на перехресті Гуйва-Новогуйвинське дороги міжнародного значення М-21 Житомир - Могилів-Подільський цього року буде замінено ламповий світлофор на світлодіодний, проведено ремонт автозупинок, а перед пішохідними переходами нанесуть шумові полоси.

"Якщо я людям зробив добро і вони відчули мою допомогу - це найвища для мене нагорода", - запевнив Віктор Развадовський.

Наголосивши на тому, що зараз не час гудити один одного, народний обранець закликав представників влади відмовитися від розмов заради розмов про децентралізацію, а реально розширити управлінські повноваження органів місцевого самоврядування та передати більше фінансових ресурсів на місця; думати та вживати заходів щодо покращення життя людей, переважна більшість яких, особливо у сільській місцевості, перебуває на межі виживання.

"Виділення субвенції місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток територій в умовах оборонної для України війни, - безумовно позитивний вчинок уряду. Однак, правда і те, що громадяни країни небезпідставно чекають від влади підняття розміру пенсій і зарплат, зниження вартості житлово-комунальних послуг. Ситуація, за якої більша частина представників нашого суспільства не спроможна самотужки - без субсидій - забезпечити собі прожитковий мінімум, для мене є неприйнятною. Вище керівництво країни, зважаючи на всю складність сьогодення, зобов'язане забезпечити своїм співвітчизникам гідну оплату праці та прозоре формування цін на товари і послуги. І тоді всі побачать: наш народ вміє розумно розпоряджатися коштами. Наприклад, впроваджувати енергоощадні технології", - сказав Віктор Развадовський.

Зауваживши на тому, що кожна виборча система має свої недоліки та переваги, парламентарій найоптимальнішими для України на даний час бачить вибори представників народу до законодавчого органу країни від мажоритарних округів.

"Тільки відповідальність народного обранця перед конкретними виборцями, запровадження дієвого механізму відкликання ними свого депутата дозволить сформувати в Україні відповідальну владу перед народом", - вважає Віктор Развадовський.

Віктор Развадовський: "Ситуація, за якої більша частина нашого суспільства не спроможна без субсидій вижити, для мене є неприйнятною"



Автор статті: Микола Криничний

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини