Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
Сергій Рижук: "Рознесу вщент депутатів міської ради, якщо не проголосують за Епіцентр" ОНОВЛЕНО (З АУДІО)

Сергій Рижук: "Рознесу вщент депутатів міської ради, якщо не проголосують за Епіцентр" ОНОВЛЕНО (З АУДІО)

10-08-2011
Ні для кого не є таємницею, що Епіцентр вирішив прикупити землі у Житомирі. Проте такий поворот подій викликав незадоволення більшості депутатів міської ради. Адже, під будівництво, так би мовити, з молотка піде 5 га ботанічного саду. Всі крапки над «І» в цьому питанні мали бути поставлені на останній сесії Житомирської міської ради, власне, яка не відбулася.
Занепокоєний цим питанням лишився губернатор області Сергій Рижук, котрий і є ініціатором будівництва гіпермаркету. Днями, керманич області заявив журналістам, що якщо депутати все ж-таки не проголосують за виділення землі під Епіцентр, він вирішить все сам.
«В Житомирі ми вирішили побудувати за 3 місяці Епіцентр. Університет добровільно відмовився від 5 га в кутку ботанічного саду на користь будівництва. Подаємо ми це в міську раду. Голосуйте депутати! Про що? Про те, що вам добровільно землю дають. А ви цю землю продасте за 10 мільйонів, а вам за 3 місяці 120 мільйонів вкинуть інвестицій, і це буде 1500 робочих місць, і це буде 10 мільйонів в бюджет йти щоквартально… Вони навіть не зібралися проголосувати! Не те що проголосували… Рознесу вщент і морально…, і кожного депутата внесу в чорний список і вивішу на всіх стовпах у Житомирі в вересні місяці. Хай попробують не проголосують ми без них зробимо. Не голосують депутати тому що вони на мера образились. Чуєш? Сором, паскудство, нікчемність, сірість та дикунство!
Але паралельно, ми вже будемо будувати торгівельну мережу Метро. Щоб не їхали в Київ і не заглядали.» - сказав Сергій Рижук.
Крім того губернатор поскаржився на роботу міського голови Володимира Дебоя: «Сьогодні вранці питаю у міського голови про те, як там просуваються справи. То Дебой знає менше ніж я!!! Що з вами кадрами робити? За вушко і на сонечко! До людей! Я ж то слава Богу, призначений всенародно обраним президентом. Я маю право!»

скачать файл рижук.mp3 с WebFile.ru

На головну сторінку


Від Леон 10 серпня 2011 16:33:
Очем етот ДЕБИЛ говорит,то что ему дали два миллиона доларов и он етот вопрос проталкивает,пусть етот взяточник никчемный на себя посмотрит сначала ,а не на депутатов гор совета,что етот дебил еще может рассказывать что ему надо денюшки отдавать назад которые он уже потратил,или пусть правду скажет что его зять етот вопрос лабирует,и ето ничтожество что-то еще может говорить пусть он себя на столб повесит с петлей!!!!!скоро будет Рыжук на параше горшок чистить за то что он делает вместе с партией Регионов.Возле Глобала есть цырк то пусть там идет работать клоуном людей смешыть кощей бессмертный.

Від red 10 серпня 2011 20:36:
Мені соромно за Рижука. Дебой--чесна і порядна людина. Все, що сказав Рижук про Дебоя, він сказав про самого себе. Чомусь у Рижука злодійка Шелудченко була завжди біла і пухнаста... Може тому, що з ним ділилася?!

Від Іванович 10 серпня 2011 20:53:
Коли вони вже нарешті нарежуться?! Привести київський бізнес, щоб взяти за це відкат, позбавити житомирян чудового зеленого садка і чистого повітря, а зробити цехи з цементом та плиткою, розорити десятки житомирських будівельних магазинчиків і викинути їх працівників на вулицю... і це все робить губернатор?! депутати молодці, що не піддаються на шантаж. здається, це справжня перевірка--з ким депутати--з продажною владою чи з житомирянами.

Від buble 11 серпня 2011 21:12:
А куди дивиться ректор агро академії?! навіщо виховувати псевдонауковців аграрних справ, коли вони навіть ботанічний сад не захищають?!
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини