Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Депутат Житомирської облради Андрій Руденький:«У мене прийом громадян не припиняється ніколи»

Депутат Житомирської облради Андрій Руденький:«У мене прийом громадян не припиняється ніколи»

23-03-2017
Депутат Житомирської обласної ради Андрій Руденький закріплений за Головенським округом Черняхівського району. До обласної ради він пройшов уперше і ентузіазму та енергії для роботи у нього вистачає. В облраді депутат працює у постійній комісії з питань бюджету і комунальної власності.

Андрій Руденький добре відомий на Житомирщині як директор компанії «Руден». Завдяки його підтримці у Житомирі регулярно відбуваються культурні заходи. Так за сприяння депутата проходили творчі вечори поетів Олександра Ірванця та Михайла Плосковітова, а також автора, музиканта і виконавця Костянтина Гая.

Андрій Руденький розповідає читачам сайту «Житомир-онлайн» про пріоритетні напрямки роботи на окрузі та плани на цей рік.

- Андрію Олександровичу, вирішенням яких проблем Ви, як депутат обласної ради, зараз займаєтеся на своєму окрузі?

- Роботи вистачає постійно. Для мене, як депутата, найважливіше, що вдалося налагодити співпрацю із владою та місцях та людьми. Моє прагнення – покращити життя у кожній громаді. Для цього намагаюся максимально використовувати свої депутатські повноваження. У 2017 році, як і в попередньому, приймаємо звернення і пропозиції від людей, аби разом визначати пріоритети. У найближчих планах заходи з енергозбереження та освітлення вулиць, бо для багатьох населених пунктів це ще й досі проблемне питання. Зараз найважливіше зберегти і покращити матеріально-технічний стан навчальних закладів. Готуємося перекрити дах у школі села Троковичі. Після заміни вікон у Дівочківській школі помітно зменшилися витрати тепла і до кінця року ми плануємо повністю завершити встановлення там нових вікон. Особливу увагу приділяємо також ФАПам. Там мають бути всі найнеобхідніші ліки, аби надати хворому першу кваліфіковану допомогу до того, як його довезуть у районну лікарню.

- Ви звертаєте увагу на підтримку навчальних закладів. Що за період Вашого депутатства вдалося зробити для шкіл та садочків?

- Протягом минулого року постійно виділялися кошти на покращення матеріально-технічної бази освітніх, культурних та медичних закладів. Спільними зусиллями разом із депутатом обласної ради Григорієм Сташенком вдалося встановити нові вікна і двері та замінити тепломережу в Головинській гімназії. Не можу залишатися байдужим, коли звертаються за допомогою звертаються батьки або вчителі. Як батько, сам розумію, що в освіту потрібно інвестувати. Навчання має бути цікавим і доступним, а тому в міру можливостей купували для освітніх закладів комп’ютерну і побутову техніку. У багатьох школах та садочках замінені вікна й двері, а для найменших жителів нашого району були встановлені дитячі майданчики.

- Чи вистачає Вам депутатських повноважень, аби на місцевому рівні робити дієві кроки?

- На окрузі люди нам довіряють і на вирішення питань середньої ланки вистачає повноважень. Довіру громади потрібно оправдати. Ми разом об’єднуємо зусилля і акумулюємо фінансові ресурси, аби нагальні проблеми вирішувати на місцях.

- Як часто Ви проводите особистий прийом громадян?

- У мене прийом громадян не припиняється ніколи, бо я працюю на підприємстві. Коли балотувався, то казав усім виборцям, що мене знайти легко – Черняхів, вулиця Коростенська, 101. Адреса не змінилася. Якщо я у від’їзді, обов’язково переносимо зустріч на наступний день. Намагаюся вислухати і допомогти всім, хто до мене звертається. Звичайно, в першу чергу це учасники АТО та їхні родини, малозабезпечені та багатодітні сім’ї.

- З якими проблемами до Вас найчастіше звертаються жителі Черняхівського району?

- Зараз мене особливо непокоїть те, що рівень життя і заробітна плата йдуть врозріз. Багато людей звертаються за допомогою на лікування чи на операції. Хочу, аби в нас була здорова нація і якість ліків відповідала очікуванням хворих. По мірі можливостей прагну допомогти кожному. Під час особистого прийому йти на зустріч громадянам. Якщо приходить людина, яка не має роботи, пропоную працевлаштування у нас на підприємстві. Вже склалася така традиція, що на свята ми даруємо дітям подарунки від «Руден». Сім’ї, що перебувають у скрутному становищі, забезпечуємо продуктовими наборами. Нещодавно подарували швейну машинку багатодітній родині, бо там люблять шити. На прийомі громадян чи під час особистого спілкування з громадою для мене всі люди рівні.

Депутат Житомирської облради Андрій Руденький:«У мене прийом громадян не припиняється ніколи»



Джерело статті: Житомир-онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини