Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
У Корчацькій школі сьогодні не почалися уроки. У ситуацію має втрутитися Генпрокурор

У Корчацькій школі сьогодні не почалися уроки. У ситуацію має втрутитися Генпрокурор

04-09-2017
У Корчацькій школі уроки сьогодні не розпочалися. Місцева влада, порушуючи чинне законодавство, не дозволяє почати уроки в Корчацькій ЗОШ І-ІІ ступенів.

Сайт "Житомир-онлайн" публікує лист до Генерального прокурора Юрія Луценка з приводу ситуації в Корчацькій школі. Автор звернення - доктор економічних наук, професор Ігор Орлов. Текст листа опублікований на сторінці Ігоря Орлова у мережі "Фейсбук".

"Генеральному Прокурору України Луценко Ю.В.

Шановний Юрію Віталійовичу!

Звертаємось до Вас, як до останньої надії існування законності та справедливості в Україні.

На Житомирщині, а саме в с.Корчак, Житомирського району Тетерівської об'єднаної територіальної громади, відбуваються поплюження прав людини на освіту групою осіб керівництва Тетерівської ОТГ, а саме: головою сільської ради Ільницької В.Ф., начальником відділу освіти Весельським В.В. та іншими посадовими особами, що полягає в відвертому та неприхованому саботажі невиконання ухвали суду, щодо початку та продовження навчального процесу у Корчацькій загальноосвітній школі I-II ступеню. Мова йде про то, що не дивлячиь на ухвалу Житомирського районного суду від 08 травня 2017 року по справі №278/1052/17, який зупинив рішення двадцять третьої сессії першого скликання Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області №838 від 12 квітня 2017 року "Про ліквідацію Корчацької загальноосвітньої школи 1-2 ступеня", яке вступило негайно,в порядку, встановленного Законом для виконання судових рішень. Ухвала не була оскаржена, на зараз їде судовий процес, де позивачами є батьки дітей учнів цієї школи, начальний процес у школі станом на 04 вересня 2017 не розпочали.

Цинізм ще й полягає в тому, що першого вересня, вищевказані посадові особи Тетерівської сільської ради, особисто відвідали школу та прийняли участь у святі першого дзвоника і в присутності дітей, батьків та ЗМІ привітавши з першим вересня, оголосили про те, що навчального процесу не буде до остаточного рішення суду(наступне засідання 18 вересня 2017року),не дивлячись на забезпечення позову, щодо припинення рішення двадцять третьої сесії першого скликання Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області №838 від 12 квітня 2017 року "Про ліквідацію Корчацької загальноосвітньої школи 1-2 ступеня", у вигляді ухвали судді Житомирського районного суду Зубчук І.В.

А за тиждень до початку навчального року, 21 серпня 2017 року, ті ж посадові особи, винесли з приміщення школи(викрали) всі особові справи дітей-учнів, про що були подани відповідні заяви директора школа і батьків до поліції, але правових дій не відбулося. Таким способом вони хотіли в примусовому порядку перевести дітей в інші школи без погодження батьків та директора школи. Вони також звільнили директора школи 29 серпня 2017 року за два дні до початку нового навчального року без жодного попередження.

На сьогодні школа не може працювати у звичайному режимі, дітям не роздані підручники, не має навчального процесу, бо не має розкладу занять, та не зроблені інші дії передбачені Законом для початку навчального процесу.

Юрію Віталійовичу, область в цілому має негативну демографію в цілому. Допоможіть не спонукати молодь до виїзду з області та з держави, а населення до остаточної втрати віри в дієвість Законів в Україні.

З повагою та надією,
д.е.н., професор Ігор Орлов"

У Корчацькій школі сьогодні не почалися уроки. У ситуацію має втрутитися Генпрокурор

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини