Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Чиї злочинні накази виконує у Житомирі патрульна поліція?

Чиї злочинні накази виконує у Житомирі патрульна поліція?

20-09-2017
Житомирянин Ігор Малі розповів сайту «Житомир-онлайн» як його зупинила патрульна поліція і після трьох спроб звинуватити у порушенні правил дорожнього руху, виписала протокол про алкогольне сп’яніння та відпустила.

Інцидент трапився 19 вересня орієнтовно о 20.00 біля виїзду зі Свято-Анастасіївського монастиря. Ігор Малі повертався додому разом зі священиком, який мав освятити йому будинок. За його словами, раптом десь із лісу виїхав автомобіль патрульної поліції з мигалками.

«Вони сховалися серед лісу біля монастиря і вчепилися за моєю машиною. Я зупинився, аби з’ясувати в чому справа. Спочатку мені сказали, що я не включив лівий поворот. Але ви гляньте, тут дорога пряма, а поворот є тільки направо. А ліворуч, виходить, можна в’їхати хіба у паркан. Потім версія змінилася і мені сказали, що я неправильно обганяв бус. Той бус просто стояв припаркований на тротуарі», - розповідає Ігор Малі.

Чиї злочинні накази виконує у Житомирі патрульна поліція?


Патрульні попросили показати документи на автомобіль (на машині номери зі швейцарською реєстрацією, - ред.), водійські права і українську страховку. Жодних проблем із документами поліція не виявила. Водночас, з’явилася вже третя версія, чому автівку зупинили. Патрульні сказали, що Ігор Малі керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. На місце події одразу приїхав ще один екіпаж поліції зі свідками. Правоохоронці з’ясовували стосунки з керманичем майже 40 хвилин.

Ігорю Малі вручили протокол про адміністративне правопорушення, але ігнорування правилами дорожнього руху зі свого боку він не визнає. Водій прокоментував вчорашні події так: «Виходить, що вони мене зупинили навмисне або це вже таке прискіпливе ставлення до монастиря Московського патріархату. Що вони могли робити в лісі? Я був свідком як нещодавно зупинили машини зі вкраденим піском. Поліція їхала три години. Тобто, для таких операцій машин у них немає, а на автомобіль, який виїхав із монастиря, знайшлося два екіпажі поліції. Мені сказали, що я випивший і треба їхати з ними. Я відмовився. Справа в тому, що ті прилади, якими вони вимірюють рівень алкоголю в організмі, накручені, аби всіх водіїв робити п’яними. Одним словом, це дозволяє карати тих, кого захочуть. Я стояв зі священиком, нікого не хитало і не водило. Кажу, пишіть свої протоколи. Правда, підійшов до мене один поліцейський і каже: «Ігор Володимирович, будьте обережні. Вас замовили». Знаєте чим все закінчилося? Мені дали копію протоколу, де майже нічого не можна розібрати. Я сідаю за кермо і їду. Як ви думаєте, якщо я п’яний, мене могли б просто так відпустити? У мене б тоді забрали машину на штраф-майданчик».

Житомирянин впевнений, що його телефон прослуховують, адже перед поїздкою у розмові він казав, коли орієнтовно буде в монастирі.

«Я відкрито заявляю, мій телефон незаконно і несанкціоновано прослуховується. Впевнений, що тут винні ті, хто замовляє і ті, хто виконують такі злочинні накази», - вважає Ігор Малі.

Ігор Малі стверджує, що ця ділянка дороги пряма, на якій немає повороту ліворуч, а лише вправо.

Чиї злочинні накази виконує у Житомирі патрульна поліція?

Чиї злочинні накази виконує у Житомирі патрульна поліція?

Джерело статті: Житомир-онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини