Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Голова Малинської РДА домовився у суді про виправдальний вирок?

Голова Малинської РДА домовився у суді про виправдальний вирок?

28-07-2018
Голова Малинської районної державної адміністрації Житомирської області Дмитро Кисельчук в інтервю місцевій газеті заявив, що 30 липня 2018 року о 10:00 Малинський районний суд підтвердить те, що він не вчиняв правопорушення, перебуваючи за кермом службового авто у стані алкогольного сп’яніння.

Голова Малинської РДА домовився у суді про виправдальний вирок?


Про це повідомляє сайт Антикор.

Зараз Кисельчук здійснює потужний тиск на суд – щоб знову перенесли засідання, та на свідків – щоб знову не з’явилися на засідання.

Цікавим є те, що Дмитрій Кисельчук згідно інформаційної довідки Національної поліції перебував за кермом службового авто у стані алкогольного сп’яніння о 17:00. Це при тому, що робочий час у Малинській РДА до 17:15. Раніше пан Кисельчук заявляв, що “виконує завдання, поставлені на загальнодержавному рівні”. Та чи ставив йому губернатор чи Президент України завдання розсікати в нетверезому стані в робочий час на службовому авто. Навряд чи.

Голова Малинської РДА домовився у суді про виправдальний вирок?


“Кілька днів тому з керівництвом суду зустрівся голова РДА Кисельчук. Він погрожував, що заручився підтримкою перших осіб області та депутата обласної ради і що вони вилетять з роботи, якщо винесуть рішення проти нього. У разі, якщо судді знайдуть прогалину у законах і виправдають Кисельчука – він пообіцяв їм винагороду – по 2000 доларів судді Саланді та одному з керівників суду. На сьогодні контора вже має відповідне аудіо та відео. Судді не дали одностайної відповіді, адже про скандал навколо нетверезого Кисельчука вже відомо в Адміністрації Президента, Кабміні. Про те, що вдалося натиснути на суд і буде позитивне рішення, Кисельчук вже сказав голові Житомирської ОДА Гундичу Ігорю Петровичу. Проте, не думаю, що голова області буде підставлятися. Швидше за все, Кисельчука звільнять за сукупністю скандалів”, - зазначив співрозмовник з числа депутатів обласної ради.

Та чи напише Дмитрій Кисельчук заяву на звільнення за власним бажанням? Якщо він порядна людина і не захоче підставляти голову Житомирської ОДА Ігоря Гундича перед Президентом України Петром Порошенком – то напише. Якщо не напише – рано чи пізно він все одно дограється і тоді скандал буде набагато більшим. Чи потрібні такі представники Президента на місцях? Чи проголосують на Малинщині за Петра Порошенка та Блок Петра Порошенка після того, як представник глави держави дозволяє собі такі вчинки і залишається безкарним через корумпованість місцевих суддів.

На сьогодні Дмитрій Кисельчук – найбільш скандальний голова РДА на всю Житомирську область. ЗМІ виявили, що очолюючи Малинський центр Після того, як його звинувачували у махінаціях із землею, він на День Святого Валентина подарував своїй дружині нове авто. На цьому авто він частенько їздив сам, ховаючи його в кількох кварталах від РДА. Також журналісти виявили, що Кисельчук сам собі призначає надбавки за інтенсивність, що суперечить антикорупційному законодавству.

Журналісти виявили, що голова Малинської РДА Житомирської області Дмитро Кисельчук має фіктивну інвалідність 1-ї групи у віці 36 років. При цьому він постійно займається активними видами спорту та систематично вживає алкоголь. Аналогічні групи інвалідності мають члени родини Дмитра Кисельчука, що може свідчити про фіктивність надання інвалідності з метою отримання пенсії та неправомірного власного збагачення. Інвалідність собі та членам своєї родини він оформив на посаді директора Малинської міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, яку він очолював з 2001 по 2011 роки. Коли скандал набув розголосу, Кисельчук змінив групу інвалідності з першої на другу.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини