Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
Юрій Вітренко відправив мільйони в Ліхтенштейн. Але не мамі

Юрій Вітренко відправив мільйони в Ліхтенштейн. Але не мамі

29-09-2018
20 вересня головний комерційний директор НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко з рахунків Ощадбанку відправив на рахунок дружини Ірини Шафранової-Вітренко в Ліхтенштейні 1 млн 900 тис. євро і 2 млн 900 тис. доларів США.

Про це DT.UA стало відомо з джерел у банку.

Ця сума, як стверджує джерело, виправдана декларацією Юрія Вітренка і покривається бонусною виплатою, отриманою менеджером НАК "Нафтогаз України", зокрема, за виграні в Стокгольмі суди в "Газпрому" щодо контрактів купівлі-продажу та транзиту російського газу через територію України.

Голова правління НАК Андрій Коболєв отримав 207 млн гривень. Отримані на рахунок в "Ощаді" гривні Коболєв витратив на купівлю доларів США і відправив їх у Сполучені Штати Америки, вказавши причину: допомога матері.

Нагадаємо, 25 вересня під час прес-конференції в "Нафтогазі" Вітренко відмовився уточнити, скільки він отримав премії особисто і які суми отримав в основному менеджмент компанії, пославшись на корпоративну етику і відсутність обов'язку оголошувати такі дані публічно.

Раніше повідомлялося, що наглядова рада "Нафтогазу" проголосувала за виплату бонусів правлінню компанії за перемогу в Стокгольмському арбітражі над російським монополістом "Газпром". Розмір бонусів становить 1% від суми виграшу, яка, своєю чергою, формально становила 46,3 млн дол. (до сплати податків).

Голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв також відмовився називати суми бонусів і їх одержувачів на запит народного депутата Сергія Власенка (ВО "Батьківщина"). У результаті Коболєва притягли до відповідальності в судовому порядку за неповну відповідь на депутатський запит.

У зв'язку із цим суд визнав Коболєва винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 188-19 (невиконання законних вимог депутата) Кодексу про адміністративні правопорушення, і наклав на нього штраф на користь держави в розмірі 1700 гривень. Також суд ухвалив стягнути з Коболєва судовий збір у розмірі 352 гривні.

Юрій Вітренко відправив мільйони в Ліхтенштейн. Але не мамі

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини