Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Туристи обурені: їдуть в Крим на євроумови, а отримують "совок"

12-07-2012
У нинішньому році велика кількість туристів поїхали відпочивати на українські моря, проте багато хто жалкує про своє рішення і волів би лишитися вдома, щоб зекономити.

"Ми вибрали пансіонат в Євпаторії через інтернет. Сервіс і пляжі будинки відпочинку нам розписали в райдужних барвах. Коли приїхали, зрозуміли, що замість красивих картинок нас чекав звичайний "совок".

Номер ми зняли за 630 грн на добу, в ньому немає ні інтернету, ні фена, ні чайника. І попередили, що за використання чайника - штраф 200 грн. Напевно, щоб ми ходили в їх кафе", - заявила киянка Дарина, пише "Сегодня".

За її словами, у пансіоната навіть не було власного пляжу. "Ми ходили на платний пляж - 20 грн з людини. Тільки він і радував - чистий, вода прозора, і людей, на подив, не багато", - заявила Дарина. Жінка також додала, що це був їх перший досвід відпочинку в Євпаторії: "Більше сюди ні ногою!".

Про південний берег Криму відгуки кращі. "Ми були в Ялті. Пляж чистий і акуратний, є урни, шезлонги. В минулому році ми відпочивали там само і берег моря був брудний, а зараз його довели до ладу. Щоправда, було складно знайти місце, де можна лягти позасмагати. Приходили о пів на дев'яту ранку, і практично весь пляж був забитий!", - повідомила киянка Ірина.

На одеських пляжах було більше вільного місця. "Народу на пляжах менше, ніж у минулому році. Принаймні, мені так здалося. А от з пристойними недорогими кафе була проблема. Пиво нам могли нести півгодини, а в салаті ми знайшли риб'ячу луску", - розповіла киянка Юлія.

На Азовському узбережжі через брак туристів воюють за кожного туриста. "Ми відпочиваємо на Бердянській косі. Вибирали номер вже по приїзді, тому що знали, що відпочиваючих тут буде не багато. Так і вийшло, за кожного туриста борються. На одній з баз відпочинку нам запропонували економ-варіант - кімнату для двох за 500 грн. Але побачивши наші кислі обличчя, мовляв, дорого, - відразу зробили знижку 10%. Пляж на диво чистий", - сказала донеччанка Юлія. До відпочинку вона з родиною підготувалася грунтовно - привезли з собою продукти: "На березі моря завжди невиправдано дорого. Приміром, чебурек коштує аж 10 гривень! В минулому році був 4".

Столичні узбережжя озер і річок навіть у будні дні були забиті повністю. Як виявилося, багато хто вирішив взагалі нікуди не їхати і влаштували курорт прямо в рідному місті. "Взяв відпустку, відпочиваю недалеко від свого будинку - на затоці біля станції метро "Мінська". Восени всіх лякають кризою, а відпустка на море, - хоч у Криму, хоч в Туреччині, - мінімум $ 600. Вирішив зекономити. У нас тут теж майже курорт - пісок, вода (правда, бруднувата), є лоточки з морозивом і пивом, а по берегу носять кукурудзу, пахлаву і сушену рибу. Все, як в Криму, але набагато дешевше - житло не треба знімати!", - розповів киянин Олександр.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини