Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Як навушники Sennheiser стали легендою

Як навушники Sennheiser стали легендою

30-04-2021

Компанія Sennheiser вже понад 70 років задає тенденції в області аудіо технологій, розробляючи й представляючи споживачам свої унікальні продукти. Це незалежне сімейне підприємство, яке активно розвивається, вводить інновації та контролює кожний етап виробництва.



Трішки історії

Компанія була заснована в 1945 Фріцом Зеннхайзером разом з кількома товаришами-інженерами з Ганноверського університету. Спочатку торгова марка отримала назву “Labor W” (Laboratorium Wennebostel — «Лабораторія в Веннебостелі»), а в 1958 перейменована на “Sennheiser Electronic”.


На початку підприємство займалося виготовленням лампових вольтметрів, а в 1946 почало випускати мікрофони. З 1950 було налагоджено виробництво різних аудіотоварів: геофізичної апаратури, мікрофонів, мікшерних пультів, мініатюрних магнітних навушників та ін.


Попереду часу

Компанія Sennheiser завжди випереджала час і створювала революційну продукцію:


  1. В 1949 році був випущений підсилювач потужності. Через декілька років він буде визнаний відповідним стандарту Hi-Fi, який став розповсюдженим тільки після 1950 року.


  2. В цьому ж році компанія випустить найменший мікрофон тих часів — DM 3/MD 3. Вона перша змогла значно зменшити розміри, але при цьому зберегти потужність та якість звуку.


  3. В 1952 році на ринку з'являються перші мініатюрні магнітні навушники бренду — HM 11 та HM 21.


  4. В 1954 році Сенхайзер випускають мікрофон-гармату, який починають активно використовувати в відеозйомках та кіно.


  5. В 1960 році на ринок виходить класичний мікрофон MD 421, який заклав стандарт пристроїв звукозапису для журналістів та репортерів на багато років вперед. Дана модель з деякими змінами є на ринку й досі.


  6. В період з 1950 по 1960 рік компанія випускає багато приладів — мініатюрну бездротову радіосистему з мікрофоном, мікрофон зі оборотним перетворювачем для диктофонів, перший телефонний автовідповідач, прото-радіоняню та Hi-Fi систему Philharmonic. Все це були інноваційні новинки, які одразу ж отримали визнання і великий попит у споживачів


Легендарні навушники HD 414

В 1968 році Sennheiser випускає, на той час, революційний продукт — перші у світі відкриті навушники HD 414. Вони коштували $29.95 і всього їх у світі було продано понад 10 мільйонів пар. На даний час вони являються одними з рекордсменів по об'єму продажів серед навушників. Модель отримала свою популярність не тільки завдяки революційній технології, а й незвичному дизайну — вони були виконані з яскраво-жовтими вкладишами, які й до сьогодні являються символом бренду. В 1955 році Sennheiser випускають ювілейну модель HD 414.


Бездротові навушники

Зараз бездротовими технологіями нікого не здивуєш, а от 45 років назад це була справжня інновація. В 1975 інженери бренда Sennheiser змогли вперше передати звук по інфрачервоному каналу. В 1993 році були випущені бездротові навушники IS 850, що працювали на основі даної технології.


Сьогодення

Компанія Sennheiser активно розвивається і не збирається здавати позицій. Її заводи та лабораторії укомплектовані найновішим обладнанням, а готова продукція проходить багато етапів перевірки, що зводить ризик браку до нуля.


В ассортименті понад 200 моделей навушників Sennheiser, це гарнітури різного призначення та типу для повсякденного та професійного використання. Продукція розрахована на широке коло споживачів і представлена в різному ціновому сегменті.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини