Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
Який у вас зріст? Відповідь може багато розповісти про вашу особистість

Який у вас зріст? Відповідь може багато розповісти про вашу особистість

10-05-2021
Про людину можна багато чого розповісти, дивлячись на її руки, очі, губи, нігті і навіть зріст. Ми розповімо, які особливості характеру притаманні людям в залежності від зросту. Треба сказати, результати досить цікаві!

До 140 см
Ви щедра людина і завжди прагнете стати краще. У вас висока планка і безліч амбіцій. Багато хто вважає, що з вами важко. Але насправді, вам складно з самим собою. Ви багато часу присвячуєте роботі. У вас геть відсутній егоїзм. Основна причина, чому ви так багато працюєте, полягає в тому, що ви хочете зробити цей світ кращим. Якщо ви любите, то робите це самовіддано, до тих пір, поки вас не ранять. Але після зради ви не перестаєте любити. Часто люди не можуть гідно оцінити все, що ви для них робите.

140-150 см
Ви любите помріяти. Але це вам на руку: всі ваші мрії благополучно втілюються в життя. Ви любите проводити час наодинці з собою, обдумуючи свої погляди і плани. Ви інтроверт, галасливі і великі компанії вам чужі. Ви добре ладнаєте з людьми, які схожі на вас. Ні до чого не ставитеся поверхнево, все робите ретельно. Ніколи не підете на поводу у інших, завжди розгляньте проблему з точки зору моралі.

150-160 см
Ви не схожі на інших. У вас добре розвинена інтуїція, оточуючі вважають вас дивакуватим. Багато вас не розуміють, і це сильно вас ранить. Ви потребуєте особистого простору і не терпите, коли порушують ваші кордону. Ви творча особистість і завжди прагнете покращувати свої навички. Ви дуже емоційна людина. Добре розбираєтеся в людях і бачите їхні сильні і слабкі сторони.

160-170 см
Ви викликаєте довіру, і люди, захоплюючись вашою дотепністю, товариськістю і прямотою, тягнуться до вас. Ви любите спілкуватися, і вам є, що розповісти людям. Ви той, хто збирає навколо себе маси. При цьому ви відповідальна людина, яка замислюється про почуття оточуючих. Ви за правду і вірите, що навколо вас суцільно чесні люди. З вами легко, оскільки ви – лідер, який готовий взяти всю відповідальність на себе.

170-180 см
Незалежна особистість, яка впевнена в собі і любить домінувати. Ви живете, спираючись на девіз «Краще зроблю сам». Ви звикли сподіватися тільки на себе. Знаєте, чого хочете від життя, і всіма силами йдете в цьому напрямку. Ви не боїтеся ніяких труднощів. Від близьких людей ви чекаєте щирості. Не боїтеся почути правду і вважаєте, що гірка правда краще солодкої брехні.

180-190 см
Ви чутлива і добра людина. З людьми вам легко. Одна з ваших цілей – робити щасливими близьких людей, яких у вас дуже багато. У вас світла і чиста аура. Людям у вашій присутності спокійно і добре. Кожен день ви прагнете стати кращим. Більше всіх інших ви потребуєте любові і тепла. Дуже часто схильні до нерозділеного кохання.

190 см і вище
На вас можна покластися. Ви вмієте слухати без осуду і дуже уважно. Вас неможливо вивести з себе, ви завжди зберігаєте спокій і дуже стресостійкі. Рідко турбуєтеся через дрібниці. Віддаєте перевагу вирішувати проблеми і робити все можливе для подолання перешкод. Вмієте відпочивати і працювати, легко знаходите баланс між працею і відпочинком.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини