Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
5 причин, чому кожному в житті потрібен Овен

5 причин, чому кожному в житті потрібен Овен

26-05-2021
Будучи першим Знаком Зодіаку, Овни можуть бути вируючим генератором первісної свободи волі. Але це ще одна причина, щоб їх любити!

Ті, хто народжені під знаком Овна відомі своєю пристрастю, енергією, і сильною особистістю. Незважаючи на те, що у них динамічна особистість і досить категоричне вираження думок, з них виходять фантастичні друзі. Ось кілька причин, чому Овни потрібні кожному в житті!

ОСЬ 5 ПРИЧИН, ЧОМУ ОВНИ ПОТРІБНІ КОЖНОМУ У ЙОГО ЖИТТІ
«Овни ніколи не залишать вас наодинці з проблемою. Вони завжди будуть поруч, щоб захистити вас »

1. Овен завжди веселий і сповнений ентузіазму
Овен завжди шукає нові способи повеселитися. Вони енергійні і часто здається, що у них всередині горить вогонь – ймовірно тому, що вони вогняний Знак! Є причина, чому ті, хто народжений під знаком Овна, часто вважаються динамічними. У них тонни енергії і вони люблять командувати і підкоряти.

Овни також часто поводяться злегка по-дитячому. Це може бути через те, що вони перший Знак Зодіаку.
Зазвичай вони позитивно мислять.
Вони люблять бачити в світі гарне.
Вони можуть бути безсоромно оптимістичні.
Оскільки вони сприймають життя по-дитячому, логічно, що вони хочуть веселитися!
Взагалі, якщо ви шукаєте друга, який буде душею компанії, то Овна буде досить. Навіть інтроверт пожвавиться на вечірці і буде чудово з ними спілкуватися. Оскільки багато, народжені під цим Знаком, люблять бути в центрі уваги, і саме в компаніях вони можуть розпустити хвіст!

Овнів рідко хвилює, що про них думають інші. Як ми вже говорили, вони в основному хочуть повеселитися. Фактично, їхня мета – жити так, як вони вважають правильним і насолоджуватися існуванням. У них немає часу на те, щоб дивитися на себе очима оточуючих.

Овни вірять, що правила були створені для того, щоб їх порушувати. Вони не проти того, щоб потрапити в неприємності і ризикувати. Краще за все, вони знають, що вести себе злегка погано – весело!

І знаєте що? Ця впевненість заразна! Овен може навчити вас бути самими собою, і не відчувати за це докорів сумління. Оскільки доктор наук Айрін Левін стверджує, що друзі зазвичай додають один одному впевненості, можна сказати, що Овен буде хорошим другом.

Більш того, весело проводити з ними час – цікаво і захоплююче. Овен все відчуває дуже інтенсивно, тому їхнє щастя заразне. Коли поруч Овен, нудно точно не буде!

2. Овен чесний до непристойності
З Овном вам ніколи не доведеться сумніватися. Переживання про те, чи дійсно ви подобаєтеся другові, чи закохався в вас хтось, або чи злитися хтось на вас, залишаться в минулому. Спілкування важливе в будь-яких відносинах, включаючи дружбу. З Овном це відбувається природно.

Вони відкриті і прямолінійні.
Якщо щось, що ви зробили, турбує їх, вони про це повідомлять.
Якщо ви їм щиро подобаєтеся, і вони думають, що ви класні, вони скажуть.
Вам рідко потрібно турбуватися про їхні наміри, тому ви будете почувати себе безпечно.
Це також означає, що до Овнів потрібно звертатися за точкою зору і порадою.
Якщо вони вважають, що ваш новий партнер вам не підходить, вони негайно про це повідомлять.
Якщо вони думають, що ви смішно себе ведете, вони скажуть. (І, якщо вам не йде ця футболка, вони чесно скажуть, коли ви запитаєте).
Здається, що Овни знають, що вам потрібно почути. Вони не будуть довго зберігати від вас щось в секреті, тримати в собі почуття образи, або тримати язик за зубами, якщо знають, як буде краще. Ви можете розраховувати, що ті, хто народжений під цим знаком, будуть за вами наглядати і говорити правду навіть тоді, коли ви не хочете це чути, але вони знають, що вам це потрібно. Це робить їх чудовим, позитивним впливом у вашому житті.

Яка цьому причина? Овен не терпить фігні. Вони не сприймають марення ні від кого. Поспілкуйтеся з Овном досить довго, і ви теж навчитеся не терпіти погане поводження і почнете називати речі своїми іменами.

3. Овен впертий
Ви не зустрінете більш цілеспрямованих людей, ніж Овен. Як тільки вони зосередяться на конкретній меті, нічого з того, що ви скажете або зробите, їх не зупинить. Неважливо, що встає у них на шляху, народжені під цим знаком будуть боротися за успіх.

Неважливо, як важка битва, вони не здадуться.
В їхніх думках, якщо вони продовжують домагатися мети, вони знайдуть успіх.
Ця вперта натура робить з них фантастичних мотиваторів.
Вони не перестануть вірити ні в себе, ні в вас (навіть якщо ви вже самі в себе не вірите).
Ця риса поширюється і на роботу Овнів. Хоч вони і оптимісти, але твердо стоять на землі.

Вони знають, що тільки важка робота і багато зусиль допоможуть їм досягти своєї мрії.
Вони готові випробувати кожен варіант і досліджувати кожен спосіб.
Вони не приймуть відмови – в кращому значенні цієї фрази.
Багато з цього йде корінням в природну завзятість Овнів. Те, що їх символом є баран, робить це ще більш очевидним. Вони вперті і не здаються. Коли вони стикаються з перешкодами, то чіпляються за них і розгортають собі на користь.

Це означає, що Овни будуть боротися за вас з усією силою. Якщо з вами несправедливо поводяться, Овен встане на захист. Коли ви будете готові здатися, Овен знову поставить вас на ноги своїм позитивним мисленням.

Як говорить надихаюча Опра Уїнфрі, ваші друзі – це ті, хто піднімає вас вище. Саме це робитимуть Овни – піднімуть вас і покажуть, як проявити свої найкращі якості.

Само собою зрозуміло, таким чином, що Овен – гарне доповнення в вашу команду. Коли вони на вошей стороні, вони допоможуть вам впоратися з будь-якими негараздами долі. Але коли Овен в іншій команді, підготуйтеся до важких часів!

4. Овен спонтанний і шукає пригод
Як ми вже говорили раніше, Овен – позитивна сила для веселого проведення часу. Але тут є ще один момент, який ми не обговорювали. Ця любов до веселощів і потреба пробувати нові речі і ризикувати робить народжених під цим знаком надзвичайно спонтанними. Саме тому так багато людей під цим знаком люблять пригоди!

З Овном ви ніколи не знаєте, чого очікувати. У той час, як це, звичайно ж, може бути палиця з двома кінцями, народжені під цим знаком досить урівноважені, щоб ця спонтанність була безпечною. Крім цього, жити спонтанно – краще, ніж жити тільки згідно свого щоденника!

Про це є навіть надруковане дослідження. Воно доводить, що планування пригод наперед може, іноді, забрати всі веселощі з самої пригоди. Це явище називається календарним світоглядом і не допомагає позитивним пригоди. Фактично, бути спонтанним час від часу – фантастичний спосіб жити!

Овен буде дуже радий показати вам щось нове.
З кимось, народженим під цим знаком, ви дізнаєтеся нове і відкриєте нові світи, про існування яких ви б не знали, якщо б НЕ Овни.
Відносини з Овном можуть бути надзвичайно збагачуючими, і в фізичному, і в духовному плані.
Це також означає, що Овен буде щасливий виштовхати вас із зони комфорту.
Вони акуратно підштовхнуть до правильного напрямку, щоб допомогти перебороти нервозність.
Кожен момент буде цікавим, і ви не утримаєтеся, щоб не піти з ними!
Овни навчать вас, що найкраще прожити життя з бажанням пробувати нове. Вони візьмуть вас з собою на банджі-джампінг або на стрибок з парашутом. Вони змусять вас подивитися той фільм, про який всі говорять, що страшніше нікуди. Вони навчать вас радощів подорожей, навіть з невеликим бюджетом. Звичайно, це ризикована пригода – але ви проживете життя на повну!

5. ОВЕН ВІРНИЙ
Овен – неймовірно вірний. З них виходять чудові кращі друзі і хранителі секретів. Незважаючи на їхню любов до чесності, вони ніколи нікому не видадуть ваших секретів. Якщо ви по секрету скажете щось Овнам, їхній рот буде на замку завжди.

Їм навіть на думку не спаде очорнити вас, щоб самим виглядати краще.
Вони будуть високо про вас відгукуватися.
Вони будуть захищати ваше добре ім’я і допоможуть уникнути неприємностей.
Вони доставлять вас додому в безпеці, коли ви нап’ється до нестями.
Вони будуть боротися за вас і завжди будуть на вашому боці, і чекатимуть того ж від вас.
Овни також дуже довірливі. Вони схильні бачити краще в інших і, ймовірно, будуть про вас високої думки, поки ви не дасте їм причину поміняти думку. Вони ніколи не сумніваються у вашій чесності, якщо ви їх не зрадите – тому не робіть цього!

Овни будуть кращими друзями в світі. Вони дійсно знають, що значить бути з кимось і в горі, і в радості. Неважливо, що ви робите, ви завжди можете бути впевнені, що в їхньому серці для вас є особливе місце.

ОСТАТОЧНІ ДУМКИ ЧОМУ ВСІМ В ЖИТТІ ПОТРІБНІ ОВНИ
Факт в тому, що всім в житті потрібні Овни. Звичайно, іноді, у них погана репутація, тому що вони ведуть себе злегка зоряно, занадто прямолінійні, і трохи егоїстичні.

Але правда в тому, що ніхто не буде піклуватися про вас так, як ці особливі люди!

Якщо у вас є друг, народжений під цим знаком, можете вважати себе щасливчиком! Немає обмежень тому, що може статися, коли вони можуть розслабитися на повну. Вони палкі, веселі, чесні, люблять пригоди і пристрасні – як можна їх не любити?

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини