Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
ЗНО з математики на 185+: високий результат із онлайн-школою «На Урок»

ЗНО з математики на 185+: високий результат із онлайн-школою «На Урок»

02-07-2021

Підготовка до ЗНО з математики починається з визначення стратегії. Ви плануєте готуватися самостійно, підключати репетитора чи залучати до підготовки онлайн-курси? Яку б стратегію ви не обрали, будьте готовими до системної праці. Утім, допомога професіоналів покращить ваш результат і заощадить час. То кого обрати в помічники? Розбираймося разом!



Як підготуватися до ЗНО з математики



Як підготуватися так, аби результат вас задовольнив? Для початку варто обрати шлях:




  1. Самостійна підготовка. Основа всіх основ. Який би спосіб підготовки ви не обрали, результат здебільшого залежить від вашого настрою та наполегливості.

    Утім, якщо розраховувати лише на себе, можна віддати надто багато часу організаційним моментам. Раціональніше використовувати час для вдосконалення знань, умінь і навичок.

  2. Заняття з репетитором. Цей варіант допоможе значно підвищити рівень знань. Досвідчений викладач проаналізує сильні сторони та вкаже на прогалини у знаннях. Але як знайти «свою» людину? Які методики вона використовує? Чи вдосконалює власні навички? Підвищує педагогічну кваліфікацію? Скільки коштуватимуть послуги топового репетитора? Запитань більше, ніж відповідей.

  3. Онлайн-школа «На Урок». Команда досвідчених фахівців підготувала онлайн-курс, на якому учні опанують найскладніші теми та навчаться розв'язувати завдання ЗНО з математики. Школярі, які навчаються в онлайн-школі «На Урок» перестають панікувати перед оцінюванням та отримують понад 180 балів! А дізнатися про ці неймовірні онлайн-курси більше ви зможете, перейшовши за посиланням: https://naurok.ua/course/zno/matematyka.



Онлайн-курси – кращий варіант навчання сучасних дітей



Сьогодні діти можуть готуватися до ЗНО з математики у комфортному передусім для себе середовищі. Онлайн-курси підготовки до ЗНО з математики від «На Урок» – ефективний спосіб підготуватися до ЗНО з математики. На цих курсах школярі навчаться розв'язувати завдання всіх блоків та дізнаються про іспит усе та навіть більше!



Авторка курсу врахувала всі можливі труднощі, які можуть ускладнити підготовку до ЗНО з математики. Тому будьте готовими їх подолати та розраховувати на найвищий бал.



Онлайн-курс від «На Урок» включає 4 змістових модулі. Такий підхід дозволяє засвоїти всі необхідні для складання ЗНО теми та підтягнути знання. Кожне заняття присвячене опануванню одного з розділів шкільної програми. Отримані знання фіксуються під час розв'язання завдання формату ЗНО.



Курси передбачають індивідуальний підхід. Ми обов’язково перевіряємо засвоєння знань, визначаємо прогрес та допомагаємо дійти до мети – вступу до бажаного ЗВО. Вірте в себе та досягайте висот разом із «На Урок»!


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини