Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Шкільна жилетка для підлітка: переваги та особливості вибору

Шкільна жилетка для підлітка: переваги та особливості вибору

22-09-2021

Шкільна жилетка для дівчаток – це практичне й естетичне доповнення до образу дитини. Такий одяг можна носити не тільки в навчальному закладі, а й повсякденно. Завдяки цим предметам гардеробу підкреслюються стиль та індивідуальність. Крім того, одяг корисний у прохолодний день, якщо приміщення погано опалюється. Завдяки зручності та практичності багато батьків відмовляються від піджаків саме на користь шкільної жилетки.


Подивитися асортимент, який вас напевно привабить, можна в інтернет-магазині Suzie. Стильний та сучасний одяг, представлений в каталозі, зацікавить маленьку модницю. Саме шкільна жилетка для дівчинки-підлітка стане гармонійним доповненням до буденного та святкового образу учениці.



Головні переваги


Існує багато предметів дитячого гардеробу. Але саме жилет є універсальним одягом. Найбільш важливими плюсами такої стильної речі можна назвати:



  1. Зручність. Жилетка легко надягається, швидко застібається (а деякі моделі не мають ґудзиків або блискавок зовсім), що не сковує рухи.

  2. Різноманітність моделей. Бувають вироби з трикотажу, щільних костюмних тканин, в'язані. Можна підібрати такий предмет гардероба, який вписується в образ вашої дитини.

  3. Універсальність. Виріб підходить до будь-якого одягу (наприклад, до водолазки, майки або легкої блузки). Проста жилетка з бавовни стане надійним помічником дівчинки протягом цілого року, захищаючи від холоду та надаючи образу «родзинку».

  4. Тривалість експлуатації. Завдяки тому, що у жилетів немає рукавів, які протираються, їх можна носити набагато довше. Також підлітку потрібно досить багато часу, щоб вирости з цього предмета гардероба.

  5. Низькі вимоги з догляду. Одяг з якісної тканини не потрібно довго відпирати, а щільні моделі не прасуються.

  6. Доступність. Вартість більшості речей значно нижча, в порівнянні з піджаками або светрами.


Це далеко не всі переваги, які є в жилетів для школи, але найбільш важливі. Кожна мама або тато, що вирішили включити цей предмет гардероба до шкільної форми дівчинки, знаходить свої переваги цього одягу.



На що звернути увагу при виборі


Обновка буде тішити, якщо правильно її підібрати. Ми радимо звертати увагу на такі моменти:



  1. Одяг повинен поєднуватися з іншими предметами гардеробу, бути універсальним. Бажано, щоб модель підходила за кольором або була контрастною (наприклад, чорний жилет і біла блузка).

  2. Вибір тканини залежить від уподобань дитини та від пори року, для якої купується виріб. Якщо хочеться, щоб жилетка гріла, краще взяти в'язану модель. Трикотаж – варіант на будь-яку погоду. Одяг з підкладкою з бавовни краще «дихає», а віскоза та поліестер служать довше й коштують дешевше.

  3. Приймайте точку зору дитини. Гарні речі навіть в межах дрес-коду – частина її образу, можливість проявити оригінальність, показати себе.



Основна функція жилетки – це збереження тепла в зоні грудної клітки та попереку. Відповідно, легкі вироби будуть неефективними та на них не варто тратити гроші. Звертати увагу також треба на якість і довговічність фурнітури. Одяг для школярів підбирається для щоденного носіння. Він повинен стійко переносити регулярні прання, тривалий час зберігати форму та привабливий вигляд.


Рекомендуємо вибирати одяг від перевірених брендів. Така продукція гігієнічно безпечна та відповідає санітарним нормам. Використовувані для пошиття тканини не викликають алергію, вони повітропроникні, гігроскопічні та приємні на дотик. Жилетки, виготовлені з натуральних і безпечних матеріалів, зручні при використанні, не сковують рухів.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини