Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Гід у світі чоловічого взуття: 10 сучасних моделей, про які корисно знати

Гід у світі чоловічого взуття: 10 сучасних моделей, про які корисно знати

22-08-2022

Більшість чоловіків традиційно віддають перевагу кедам і кросівкам. І це цілком заслужено: м'яка підкладка та спеціальна підошва забезпечують необхідну амортизацію, виріб не натирає стопи навіть при тривалих прогулянках, а головне легко поєднується з будь-яким одягом – і не доводиться ретельно продумувати деталі майбутнього вбрання. Але корисно навчитися розумітися і на модних тенденціях: чоловіче взуття радує найширшим розмаїттям варіацій і варто дізнатися докладніше про особливості кожної з них.



Дербі



Туфлі з відкритим шнуруванням, які за рахунок особливої форми добре підходять для стопи з високим підйомом. Добре виглядають з одягом у стилі casual: джинси, легкі штани, чиноси.



На вигляд схожі з оксфордами, але це менш формальний варіант, який підходить не тільки для урочистих заходів, але і офісного дрес-коду.



Броги



Своєю назвою ця модель зобов'язана наявності дрібної перфорації на поверхні (броггування). Незважаючи на такий оригінальний декор, отвори не наскрізні – не доведеться турбуватися про можливі незручності, пов'язані з негодою та рясною вологістю.



Подібну прикрасу можна часто зустріти на дербі, а також вишуканих оксфордах.



IOUFFg9rl8PyGo5SUcCJ3WFDzAN9rvtjLPbEoV_u61V3Wa_t_81B3C3laNjyzXMYy_7xFjYz-QDXebnFwmOSF9ZzX_x8q1ME_If0AzA7HYtWoWuJZ6rOdW2tMDmLqzxyLjfUjh7ujNHw



Лофери



Одна з найпопулярніших моделей останніх років – і навіть жінки із задоволенням перейшли на цей тип взуття. Туфлі без шнурків з красивими елементами декору та об'ємним швом на зовнішній частині виглядають дорого – і їх можна успішно носити практично з будь-якими вбраннями.



Топсайдери



Цікаве рішення для тих, хто віддає перевагу масивним моделям. Яхтові туфлі носять без шкарпеток, тому не варто припускатися поширеної помилки, яку роблять деякі чоловіки. Краще замовити еластичні слідки, що забезпечують комфорт і запобігають надмірній пітливості стоп.



Дезерти



Чарівні черевики на плоскій підошві, висота яких досягає лише середини кісточки. На поверхні передбачені лише 2 отвори для шнурків. Традиційно виготовляються з м'яких матеріалів: замша, нубук.



Як вибрати модне чоловіче взуття?



ygjYA9V2fK1d36zMzeZLhh6HhG9USmnsDFZS-iRkP1HFknYwaScEH4UFrQomruBmgqMXjg8WKF9CrJujy3cv_lUIg3-t-E8Xa_Wv5uUbRlmEoGzaqmPTdIyTXO4qJa8UrrlvFZAUFtgx



Вирушаючи до магазину не обов'язково тримати під рукою перелік назв із докладним описом кожної моделі – достатньо орієнтуватися на особисті побажання. А щоб не помилитися у виборі та купити чоловіче взуття, яке відповідає модним тенденціям нинішнього сезону, краще вибирати моделі популярних брендів. Виробники аналізують актуальні тенденції та пропонують покупцям практичні базові рішення, які довго не втрачають актуальності.



А найголовніший критерій – якість. Важливо купувати вироби з натуральних матеріалів, що забезпечують хороший повітрообмін і перешкоджають перегріву стопи навіть протягом дня, проведеного в закритому взутті.



На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини