Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Ставки на бокс — вигідні коефіцієнти на ключові події у світі спорту

Ставки на бокс — вигідні коефіцієнти на ключові події у світі спорту

23-08-2022

 


 


Бокс належить до найстаріших видів спорту, адже ще в Стародавній Греції були широко поширені кулачні бої. Професійні поєдинки почали проводитися з 1867 року, коли у Великій Британії були розроблені перші правила боксерських боїв. Основні моменти цієї спортивної дисципліни з того часу залишилися без змін. Центром світового боксу на сьогодні вважається Америка, де боксерські поєдинки є справжнім шоу. Але зробити ставки на бокс можна і в Україні, завітавши на сайт БК Parimatch. Тут можна поставити на свого фаворита в прематчі та лайві, зробивши одиночну чи комбіновану ставку.


Ставки на бокс у Паріматч


Для користувачів Паріматч ставки на бокс — унікальна можливість насолодитися видовищністю поєдинку та відпрацьованою технікою ударів спортсменів, роблячи свої прогнози на сайті букмекера. На сайті представлена широка лінія на ключові події у світі професійного боксу, географія яких не обмежена.


Ставки на бокс — вигідні коефіцієнти на ключові події у світі спорту

Бокс належить до непередбачуваних видів спорту, тому ставки на бої онлайн у лайві стануть найкращим варіантом для збільшення шансів на перемогу. БК Паріматч для ставок на бокс пропонує досить стандартну лінію для прематчу та лайву:



  • на результат (П1, П2, Х);

  • на тотал раундів (загальна кількість завершених раундів);

  • метод перемоги;

  • повний бій;

  • лінокдаун;

  • дострокова перемога!


Перед тим, як зробити ставки на спорт бокс на перемогу, варто врахувати, що це може бути нокаут, технічний нокаут, дискваліфікація, а також завершення бою за очками та рішення рефері. Ця категорія ставок вимагає від гравця ретельного вивчення правил, за якими букмекерська контора Паріматч оцінює кожне завершення бою.


Зверніть увагу також на наявність нічийного результату в лінії на вибраний поєдинок. У разі його відсутності варто вивчити правила БК щодо умов розрахунку ставки, якщо результатом буде нічия.


Live ставки на бокс


У поєдинках, де зустрічається зірка рингу та невідомий боксер більшість гравців роблять ставку на фаворита, недооцінюючи його суперника. Подібний підхід часто обертається проти гравця, оскільки нерідко можна спостерігати несподівану перемогу андердогу.


Щоб уникнути подібної ситуації, варто робити онлайн ставки на спорт у лайві, отримавши можливість відстежувати фізичний та психологічний стан спортсменів у режимі реального часу. Parimatch live — ще більше можливостей для вибору виграшних прогнозів за найкращими коефіцієнтами. Просто насолоджуйтесь поєдинком, вибираючи відповідний момент для здійснення ставки на бокс онлайн.


Але не варто нехтувати традиційним передматчевим аналізом. Дивіться професійні поєдинки та набирайтеся досвіду, щоб безпомилково визначати найкращі моменти для ставок на бокс у лайві.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини