Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
За що Зеленський нагородив своїх друзів?

За що Зеленський нагородив своїх друзів?

29-09-2022
Виявляється, ОПа засекретила "заслуги" цих орденоносців бо «розголошення інформації про цих осіб може мати серйозні ризики загрози для їх життя».

Нагороджувати непричетних, карати невинуватих...

Серед блюзнірських рішень Зеленського було нагородження та ще й до Дня Незалежності своїх дружків і партнерів по бізнесу коміків і пасквілянтів Кошового й Пікалова. Процедура нагородження не є особистими забаганками першої особи. Найперше, нагороджуваний має здійснити щось видатне, що виходить далеко за сферу його професійних обов'язків та пов'язане з особливими досягненнями або ж героїзмом і загрозою для життя. Далі має бути суб'єкт подання, який готує й підписує нагородного листа, опісля спеціальний департамент з питань нагороджень перевіряє й оформлює нагородні документи та формує нагородний список (головний спеціаліст цього департаменту опи сам себе теж нагородив). Далі цей список уже керівництво опи передає zєпрідєнту в формі указу. Бажано було б, щоб він ще й поцікавився: хто всі ці люди?

Тут своїх друганів Зеленський міг потішити й самостійно. Він же так і не зрозумів, що Україна - це не його власний бізнес. Але хтось, хай і за переданим від нього дорученням, мав усі ці "заслуги" вишукати чи придумати й провести всі документи.

Ми вже бачили факт, коли нагороджений за цим же указом луганський журналіст-сепаратист, шанувальник "вєжлівих людєй-арміі расєї" був представлений до нагороди за сфальсифікованим поданням, якого не затверджувало й не подавало Держтелерадіо. Тому журналісти звернулися до опи із запитом про надання копії представлення до нагороди.

І опа "законослухняно" засекретила ці відомості. Заявили, що "розголошення інформації про цих осіб в умовах режиму воєнного стану може мати серйозні ризики загрози для їх життя та здоров’я, безпеки їх родин та близьких". Та ви що? Українців уже за цілковитих ідіотів маєте? Яка загроза? Вони бійці невидимого фронту, розвідники, диверсанти проти ворога?

А все може пояснюватися дуже просто. Найімовірніше, ніякого нагородного листа не було, як і заслуг. Хіба одна (в розумінні Зеленського) - вони часом кварталівці Порошенка регулярно брудом обливали. Двох мордатих коміків, які заховалися подалі від війни, а Кошовий ще й популяризував, чому йому не треба йти воювати, не зробили нічого корисного, просто вписали в указ. Із цілковитим порушенням закону. Бо царь так пажєлал. Нічим не нагадує путінську расєю?

І тепер нічого надавати. А заднім числом фальсифікувати документ, який має проходити реєстрації й у органі, який видав, і тому, який прийняв, уже складно. І коли йдеться про "волонтерство", а саме на це натякали спершу на Банковій, то подання має підписати командир, бригаді якого допомагали ці "волонтери" чи інша зацікавлена організація, яка отримує й фіксує цю поміч. Або ж громадська організація в даній галузі. Хто на себе візьме таку підлу брехню? От і приховують правду про те, як Зеленський роздає ордени, ніби сувенірні значки.

А ще додаткова підлість, що коли двох мордатих коміків і пару лояльних волонтерів нагороджували орденами, проти десятків тих, які забезпечують фронт ще від 2014 року, зараз активно шиють кримінальні справи, руйнуючи критично важливий для перемоги громадський рух. Бо волонтери в країні мають бути лише лояльні та готові ділитися зібраними грошима з опою Зеленського... Тому одним незароблені ордени, іншим незаслужені переслідування.

Нагороджувати непричетних, карати невинуватих. Зеленський, ти впевнений, що війна все спише???


Taras Chornovil


За що Зеленський нагородив своїх друзів?

За що Зеленський нагородив своїх друзів?



На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини