Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
В Україні буде створено великий європейський азартний хаб

В Україні буде створено великий європейський азартний хаб

01-12-2022


Другий рік легального функціонування гемблінг індустрії в Україні підходить до завершення. Незважаючи на жорстку економічну кризу і активні бойові дії в країні ліцензований гральний бізнес продовжував активно працювати. За останні 9 місяців сегмент азартних ігор продемонстрував активну підтримку державі. Бізнесмени не тільки своєчасно вносили ліцензійні та податкові платежі в державну казну, а й брали активну участь у благодійній діяльності. За два роки до бюджету України надійшло понад 2,3 млрд.гривень від казино і букмекерських контор.


З лютого 2022 року практично всі азартні компанії відзначили різке зниження відвідуваності. Клієнти перестали проявляти зацікавленість азартними розвагами через зниження доходів і зростання напруженості в суспільстві. Щоб не втратити можливість продовжувати свою діяльність представникам індустрії довелося задуматися про розробку і впровадження ефективних інструментів залучення клієнтів. Одним з них стали промокоди для України з https://codes.com.ua/ua/.


Знижкові купони дозволили повернути трафік в онлайн сегмент практично на довоєнний рівень. Користувачі азартних закладів із задоволенням використовували промокоди, щоб отримувати дійсно вигідні та ексклюзивні заохочення. Наприклад, в букмекерській конторі бонус код Леон надає гемблерам можливість отримати фрібети без депозиту або бонусні бали. 


Загалом, представники українського гемблінгу продемонстрували високий рівень соціальної відповідальності. Незважаючи на це, в Україні досі залишаються противники легалізації азартних ігор. Обумовлено це в першу чергу неправильною інформаційною політикою, яка ведеться по відношенню до грального бізнесу. В Україні прийнято висвітлювати тільки негативні сторони індустрії, наприклад ризик гемблінгової адикції. Більшість українців навіть не знають, яку користь принесла легалізація азартних ігор для економіки країни.


До проведення реформи український гральний бізнес працював переважно»в тіні". Всі грошові потоки були неврахованими і проходили повз бюджет. Люди з ігровою залежністю залишалися один на один зі своєю проблемою. Можливо саме з цього в суспільстві і склалося настільки неоднозначне ставлення до азартних ігор.


Чи стане Україна європейським гемблінг хабом?


На думку керівництва КРАІЛ в України є всі шанси стати великим світовим азартним майданчиком. Багато західних проектів з нетерпінням очікують прийняття в Україні профільного податкового законодавства. Це дозволить їм комфортно увійти на український азартний ринок.


У зв'язку зі сформованою в економіці країни ситуацією в країні спостерігається тимчасове припинення розвитку азартної індустрії. Але експерти дотримуються думки, що розвиток бізнесу відновиться з ще більшою швидкістю відразу після нормалізації обстановки.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини