Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Перевернуть увесь будинок: сім незграбних порід собак, від яких крихкі речі краще сховати

Перевернуть увесь будинок: сім незграбних порід собак, від яких крихкі речі краще сховати

11-12-2022
Неповоротність, підвищена активність і грайливість без кордонів – такі якості мають собаки, які здатні перевернути весь будинок. Не тому, що вони агресивні та бажають зруйнувати все на своєму шляху, а через свою незграбність.

Є як мінімум сім порід собак, власники яких повинні далі приховати всі тендітні та цінні речі у квартирі.

Стаффордширський бультер'єр. Велелюбний і грайливий стаффордширський бультер'єр часто не розраховує свої сили. Це часто призводить до нещасних випадків із майном у будинку. Одне з опитувань зарубіжної страхової компанії показало, що понад 50% звернень припадає на власників стаффордширських бультер'єрів, які хочуть відшкодувати збитки, завдані їх собакою.

Уіппет. Ці собаки, як правило, мають дві швидкості – нульова і "якнайшвидше". Собаки цієї породи люблять іноді відпочивати на дивані, але коли приходить час розім'ятися, власникам слід подбати про безпеку дорогих серцю речей або скоріше вирушить із вихованцем на вулицю. Уіппет з більшою ймовірністю зіб'є всі вази в будинку. Ця порода відповідальна за величезну кількість страхових випадків.

Лабрадор-ретрівер. Це сімейний, доброзичливий собака, який при цьому вважається одним з найнезграбніших. У тварин цієї породи часто немає просторового сприйняття. А поєднання з хвостом, що постійно виляє, робить лабрадора небезпечним собакою для тендітних предметів, що стоять на низьких полицях і столах.

Сенбернар. Ласкавий сенбернар не захоче завдавати комусь шкоди й особливо своїм господарям. Але проблема полягає в тому, що собаки цієї породи, мабуть, не підозрюють, наскільки вони великі. Через свою незграбність сенбернари можуть спробувати пройти через вузькі проходи між меблями та випадково звернути стіл.

Ротвейлер. Цуценята ротвейлера, здається, постійно спотикаються о всілякі речі та перекидають різні предмети. Незграбність собаки з віком стає менш помітною, але елемент неповороткості у ротвейлерів залишається назавжди.

Англійський спрингер-спанієль. У збудженому стані англійський спрингер-спанієль не поважає ні будинок, ні речі, які у ньому знаходяться. Лише найвищі полиці захищені від собак цієї породи. Англійські спрингер-спанієлі схильні до псування предметів і часто стають винуватцями розбитого посуду.

Йоркширський тер'єр. Маленькі собаки, як правило, завдають менше шкоди, ніж великі, з очевидних причин. Винятком є йоркширський тер'єр, чий високий рівень енергії та схильність до непослуху призводять до неприємностей. Збитки від йоркширського тер'єра можуть бути в кілька разів більшими, ніж від великого вихованця.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини