Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Чому Богословська бреше

Чому Богословська бреше

03-12-2013
Перед нами знову розігрується фарс.

По-перше, тому що ми вже не вперше бачимо метаморфози Інни Германівни. Для тих, хто не пам'ятає, можна нагадати, що спочатку Богословська була одним з лідерів Команди озимого покоління в 2002 році (програла з тріском і йшла за підтримкм Пінчука та Хорошковського).

В 2003 році вона пішла з уряду Азарова через «азаровщину», а в 2004-ому навіть симпатизувала помаранчевій революції. А через кілька місяців відзначилась захистом Нікопольського феросплавного заводу (власник Пінчук) від помаранчевої реприватизації. Потім вона опинилася в партії «Віче», критикувала «азаровщину», а потім представники її партії в місцевих радах фактично повністю перейшли на сторону регіоналів.

Слідом за цим, Інна Богословська і сама влилася в ряди регіоналів і їй навіть відвели роль одного з головних борців проти Тимошенко. На виборах 2010 року Богословській дозволили вийти з партії і вона почала ділити Севастополь. Точніше, вона пропонувала ввести спільне правління над цим українським містом між Україною та Росією. Після виборів Богословська тихо і спокійно повернулася в партію. А в 2012 році не по мажоритарні, а в партійному списку.

Про те, що її ніхто навіть не думав ображати говорить і те, що її великому другові Володимиру Мельниченку розчистили округ в Кам'янці. Там просто закрили міського голову і, таким чином Мельниченко не мав серйозного конкурента на виборах.

Зараз, в самій Партії регіонів всі говорять, що Богословській знову дозволили вийти з партії регіонів. Правда, мотивації для виходу, для різних груп озвучуються по-різному. Перша – для широкого вжитку полягає в тому, що Богословська відразу після завершення революційних подій (якщо вони завершаться позитивно для ПР) почне тролити опозицію. Вона буде жіночим відображення Ляшка, більш орієнтованим на міського російськомовного виборця.

Друга версія, кулуарна. Згідно з нею, тролити Богословська буде ворогів групи газовиків. Зараз – це Андрій Клюєв, який хоче де-факто, забрати всі повноваження Сергія Льовочкіна.

Проте, завтра це може бути будь-хто інший – Арбузов, Клименко чи навіть Табачник. Хоча відносно останнього виникають дуже великі сумніви.
Є ще одне завдання для Богословської. Якщо ситуація для газовиків буде складатися зовсім негативно – вона повинна повторити подвиг-2005 і стати на захист того самого Льовочкіна, як вона захищала Нікопольський феросплавний. Вона вже розповіла всьому світу, що повноваження у Льовочкіна всі забрали ще півроку тому. Це абсолютна нісенітниця, але в певний момент це може спрацювати.
Перед нами розігрують фарс з "підставною качкою". Єдиний плюс для всіх тих, проти кого вона буде працювати – це складна репутація цієї качки.

Ну дуже вже мало людей насправді їй вірить. Також, не треба забувати, що Богословська змогла виграти вибори один раз в житті.



Автор статті: Вадим Денисенко

Джерело статті: ЕСПРЕСО.ТВ

На головну сторінку


Від Ростик 13 січня 2014 00:15:
Ага, заказуха)))
Умнейшая женщина, которая никогда не велась на такие провокации. Победитель по жизни, и человек который живет как подсказывает сердце.
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини