Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
'Геращенко:

Геращенко: При Захарченку насильство над жінкою стало в Україні нормою

25-12-2013
Про це Геращенко написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Офіційно звертаюся до всіх жінок-депутаток від ПР і КПУ. Ми чекаємо від вас офіційного, публічного, жорсткого засудження звірячого побиття Тані Чорновіл і вимоги відставки міністра Захарченка», - заявила нардеп.

«Досить ховатися за партійними знаменами. Побили жінку-громадського діяча, журналіста. По-звірячому. Не має значення, як ви ставитеся до її діяльності. Ви, як політики-жінки, ЗОБОВ'ЯЗАНІ публічно засудити насильство і вимагати відставки тих, при ком насильство над жінкою стало в Україні нормою.

Ваше мовчання - це не ваш переляк. Це ваше виправдання таких форм боротьби з жінками-опонентами режиму. Це ваша підтримка таких звірств і ваша частина відповідальності. Там є якесь начебто гендерне об'єднання, сформоване ПР? Може його членкині відірвуться від лижних курортів, куршевелів-альп, і засудять знущання над жінкою-активісткою???

Там радниці президента нещодавно бідкалися на ТБ, як вони вночі бігають на Майдан і вдень важко працюють над законами в координаційних групах. Ви вже несете своєму президентові фото побитої Тані і кричите про неприпустимість ТАК розправлятися з жінкою-громадським діячем? Пані Чепак? ви й досі вважаєте себе журналістом? поміняйте ваш диплом на квиток ПР - буде чесніше. І ніколи не згадуйте, що колись разом з Танею стояли поряд в «Стоп, цензурі!». Не ганьбіть своїм іменем і згадкою про свою там присутність цю організацію.

Там в уряді три жінки-міністра. Пані Богатирьова, ви вже подзвонили в лікарню до Тані? Пані Лукаш, ви сказали Захарченку, що міліція і бандити - це не синоніми? Пані Королевська, Ви ще не згоріли від сорому? Чи в вас його не було, як і диплому? Там сьогодні суд по сніжкам, кинутим у спину панянкам в хутрі. Пані Горіна, Акімова,Бондаренко, Герман, Льовочкіна, ми засудили жорстокість до вас. Де ваш голос?

В Таню кидали не сніжкою... Не вдень, а вночі її били покидьки, які вільно почуваються в умовах режиму, який ви по-материнськи колисаєте ніжним мовчанням... Кого не згадала - це тому, що в мене немає слів передати все, що думаю про вашу попустительську позицію. Кого ВИ захищаєте?» - написала Геращенко.

Нагадаємо, сьогодні вночі двоє невідомих жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновол. Наразі вона перебуває в лікарні, їй діагностували струс мозку, гематоми на обличчі, зламаний ніс. За фактом побиття міліція відкрила кримінальне провадження.
Джерело статті: Еспресо.TV

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини