Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Кравчук вважає останні заяви Путіна безглуздим набором слів

Кравчук вважає останні заяви Путіна безглуздим набором слів

13-03-2014
Остання заява президента Росії Володимира Путіна про те, що Україна вийшла з СРСР не цілком законно, може стосуватися і самої Росії, вважає перший Президент України Леонід Кравчук.

Таку думку він висловив в коментарі Gordonua.com.

За словами Кравчука, Путін говорить тільки те, що йому вигідно, та абсолютно не звертає увагу на те, наскільки його заяви співвідносяться з міжнародними документами.

"Путін говорить те, що думає. Він не думає про те, чи відповідають його слова нормативним документам, і які вони матимуть правові, моральні і політичні наслідки.

Він говорить те, що йому вигідно", – вважає Кравчук. "Все, що говорить Путін, не відповідає правді. Він говорить це з тією метою, щоб представити Україну і Крим в очах світу такими, якими він хоче їх представити", – додав екс-Президент.

Кравчук відзначив, що нещодавно Путін зробив три заяви стосовно України, які можна назвати "абракадаброю" (безглуздим набором слів - Експрес онлайн). "По-перше, він сказав, що Росія не несе відповідальності за Будапештський меморандум, тому що прийшла нова влада в Україні.

Цим самим він заявив, що міжнародні угоди підписуються тільки під конкретних людей, а якщо приходять інші, то Росія цих угод не виконуватиме. Це не просто заява, таким чином руйнується вся міжнародна система відносин, принципом яких є спадкоємність підписаних документів", – відзначив він.

За словами Кравчука, подив викликає також заява Путіна про те, що акт 1954 року про передачу Криму Україні був незаконним. "Його було виписано і прийнято 100% легітимно! Була постанова Верховної Ради РРФСР про передачу Криму, була постанова Верховної Ради УРСР про те, що Україна приймає Крим, нарешті, була постанова Верховної Ради СРСР, яка затвердило ці акти. Сумнівів тут бути не може", – підкреслив Кравчук.

"І от Путін робить третю заяву. Виявляється, Україна не цілком законно вийшла з СРСР. Для президента Росії говорити "не зовсім законно" – це абракадабра.

За такою логікою Росія теж вийшла з СРСР не цілком законно. А якщо піти далі, то президент Путін – не зовсім законний президент не зовсім законної Росії. І потрібно повертатися назад", – вважає екс-президент України.

Як повідомляв УНІАН, 12 березня Путін заявив народному депутату України, колишньому керівнику Меджлісу кримських татар Мустафі Джемілєву, що Україна вийшла з СРСР не зовсім законно.


Джерело статті: Експрес Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини